Basarabia Pamant Romanesc MANIFEST
Moderator: dan
e dragut manifestu ... la fel si Vocabule 2.. doar dragut
pe majoritatea ii doare in pula de Moldova, "fratii de peste Prut" si altele deci totul se rezuma la politica ... si exact de asta nu mai poate Basescu sau Voronin ... din ce am vazut pe la TV(nu stiu daca e adevarat sau nu) majoritatea moldovenilor nici nu vor sa auda de "uniri" de astea mai ales la cate se intampla pe scena politica din Romania ..
pe majoritatea ii doare in pula de Moldova, "fratii de peste Prut" si altele deci totul se rezuma la politica ... si exact de asta nu mai poate Basescu sau Voronin ... din ce am vazut pe la TV(nu stiu daca e adevarat sau nu) majoritatea moldovenilor nici nu vor sa auda de "uniri" de astea mai ales la cate se intampla pe scena politica din Romania ..
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
E vorba de atitudine in general... Hai sa stam cu mainile in san si sa asteptam sa faca altii, iar cand fac altii: "faceti degeaba"...Versatill wrote:...ma faci sa rad in plm!Vicentiu wrote:Stefan cel Mare ti-ar fi taiat capul!Versatill wrote:Pai credeti ca o sa ajute cu ceva manifestu asta sau ce e el?...acuma serios vorbind!
Pai plm,yo chiar vorbeam serios pt ca aicea e vb de teritoriu pierdut in WW2 daca stai s-o iei asa.Si nu stiu ce putere are poporu/oamenii de rad fie din Romania sau Moldova in cazul asta.
- Bazooka Joe
- trendy guy
Bai este o campanie de informare si de creare de legaturi intre unii si altii .. in principal culturale..pentru ca politice mai imposibil 
"Scopul campaniei este de a oferi cetatenilor români accesul la informatii reale referitoare la românii basarabeni, informatii la care accesul a fost practic imposibil în perioada comunista dar care din pacate nu au fost oferite decît partial, si uneori trunchiat chiar si în acesti ultimi 16 ani. Drept urmare, a rezultat portalul www.romanism.net unde am încercat sa strângem cât mai multe informatii si articole despre Basarabia. De asemenea prin aceasta campanie dorim sa aratam fratilor nostri, de dincolo de Prut, ca nu au fost uitati."

"Scopul campaniei este de a oferi cetatenilor români accesul la informatii reale referitoare la românii basarabeni, informatii la care accesul a fost practic imposibil în perioada comunista dar care din pacate nu au fost oferite decît partial, si uneori trunchiat chiar si în acesti ultimi 16 ani. Drept urmare, a rezultat portalul www.romanism.net unde am încercat sa strângem cât mai multe informatii si articole despre Basarabia. De asemenea prin aceasta campanie dorim sa aratam fratilor nostri, de dincolo de Prut, ca nu au fost uitati."
Last edited by Bazooka Joe on Tue Apr 10, 2007 9:20 am, edited 1 time in total.
muie copos
- Parazita_weed
- tanar
- Kaen Shine
- Shiftee