Sugar Hill Gang in Romania!

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HM0fU7xcvOU[/youtube]
muie copos
RapX
sub.solist

Post by RapX »

Grandmaster Caz - MC Delight (Casanovas Revenge)

http://rapidshare.com/files/25813154/gr ... elight.mp3
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Caz traiesteee! and it's aboooout damn time... :D
Image
hentai
caine gen

Post by hentai »

sunt nerabdator maxim semnu exclamarii
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

La ora 13.00 AZI la TNB la metrou sesiune de flayere..cine doreste sa ne ajute :D
muie copos
Bain
tanar

Post by Bain »

acum am vazut si eu:(...as fii venit:(( (urasc cls a8a...am primit pe la romana cateva...)

sper ca n am calculat bine ...pica marti seara:?:(
Raman cel care sunt, din ce in ce mai carunt
Un ultim Don luptand cu morile de vant
Ramanand toate lucrurile care nu-ti plac tie
->Praetor
C.r.C
rapperu vostru preferat

Post by C.r.C »

duminica seara
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Bain wrote:acum am vazut si eu:(...as fii venit:(( (urasc cls a8a...am primit pe la romana cateva...)

(
de la mine...
Image
sadclown
dimineata verific forumu

Post by sadclown »

mihai.lazar wrote:Hai gata incetati ... sunteti offtopic grav ...
La SugarHill o sa fie total alta atmosfera ... in primul rand lumea care va fi aoclo trebuie sa inteleaga ca nu e piesa de teatru cei care au avut ocazia sa mai asculte SugarHill si altceva in afara de rappers delight au vazut cam care e vibe-ul ... o sa fie ceva foarte "positive" si de dansat :)
Multa funkareala...oldschoolareala
De altfel inainte de concert o sa fie trei trupe romanesti pe acest vibe si un DJ set exclusiv old school + o demonstratie de B-boying ...
Inca nu dam numele ... mai asteptati cateva zile....

O sa fie un concert ... altfel
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.vigule abia te astept pe ring :lol: :lol:
si ca tot veni vorba de ringul de dans,cine stie melodia asta si o recunoaste?
http://rapidshare.com/files/26087709/08 ... s.mp3.html

ps:doamne de cand astept inca o cantare da hood justice 8) 8) 8) me want phane buton la butoane sa il savurez like in my good old times
duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
Zodiak
moderator astea

Post by Zodiak »

scribul numarul unu zice, adica ziarul Shantzul wrote:
Cateva zile pana la concertul
The Original Sugar Hill Gang!

Au ramas mai putin de cateva zile pana cand rapperii din Romania vor avea ocazia sa-i vada live pe membrii fondatori ai legendarei trupe Sugar Hill Gang, Wonder Mike si Master G, alaturi de Henn-Dog si DJ Diamond, intr-un super show hip-hop.
Evenimentul Phat Beatz Old School, organizat de Emag!c Entertainment si Hades Events, va avea loc pe data de 22 aprilie, la Casa de Cultura a Studentilor Preoteasa, si va fi deschis de o combinatie inedita de hip-hop old school, funk, jazz si raggae. Atmosfera va fi “incalzita” de DJ Undoo si DJ Skid, pana la prestatiile trupelor Shy Beatz, Da Hood Justice & DJ Dox si Funktastics. Show-ul va fi incheiat de membrii Sugar Hill Gang, pe ritmurile megahit-ului “Rapper’s Delight”.
Pana pe data de 22 aprilie, biletele pentru concert pot fi achizitionate la pretul de 35 RON de la magazinul Rulez, Club Suburbia, din reteaua Diverta Bucuresti si on-line, de pe www.myticket.ro. Cei din provincie care doresc sa-si rezerve bilete, pot afla mai multe detalii de pe www.phatbeatz.ro. In seara concertului The Original Sugar Hill Gang, la intrarea in sala, biletele vor costa 50 RON.

Da Hood Justice
Da Hood Justice a luat fiinta la sfarsitul anului 1993, si este una dintre reprezentatele “scolii vechi” de hip-hop din Romania, membra a celebrei grupari de rapperi “Sindicatul RANS”. Albumul de debut Da Hood Justice, “Judecata de dupa”, a fost lansat in iunie 1997, urmat doi ani mai tarziu de maxi-single-ul “Sfarsit de mileniu”. Tot in 1999, a fost lansat si albumul “Direct din Unda’ground”. “Nascut pentru asta” - ultimul album in formula Nai’gh’Ba, Sub Zero si Stoe Toxxic - a aparut in vara anului 2001. Piese precum “Niquaganxta”, “Numa’ una”, “Sfarsit de mileniu”,“Supersonic” sau “Cand vin la microfon” au devenit adevarate hit-uri, primind eticheta de “clasic” din partea consumatorilor de muzica rap. In 2004, trupa a trecut atat printr-o schimbare de componenta, cat si de nume. Da Hood Justice devine Da Hood, Sub Zero (alias Phane Buton) pleaca, si vin Gabi “Printzu” (bass), Marius “Zulu” (chitara), Kani (tobe), DJ Sonia (platane) si Cristina (clape &backing vocals). Pe 22 aprilie, fanii trupei vor avea parte de un show old-school hip-hop cu Da Hood Justice, alaturi de un alt veteran al hip-hop-ului romanesc, DJ Dox.
http://www.myspace.com/dahoodband

Funktastics
Una dintre cele mai apreciate noi prezente pe scena hip-hop autohtona, trupa Funktastics a fost formata la sfarsitul anului 2005, cei patru “funktastici” – Moses si Serafim, alaturi de producatorii DJ Cracku si Sir Fart-A-Lot - avand insa o “vechime” de peste 5 ani in zona underground. Anul trecut, trupa a deschis show-ul rapper-ului suedez Promoe, a “schimbat” rime cu membrii Wu-Tang Killa Beez, la petrecerea de dupa concertul acestora, si a lansat un prim videoclip, la piesa “In lupta cu timpul”. Single-ul s-a bucurat de un succes neasteptat, depasind granitele tarii si ajungand la reprezentantii unor case de discuri din Olanda si Franta, care, placut impresionati, au solicitat si o varianta in limba engleza a piesei. Aceasta versiune va fi inclusa pe primul album al trupei, ce urmeaza a fi lansat spre sfarsitul acestui an.
http://www.myspace.com/funktastics

Shy Beatz
Yazee Jay si DJ Undoo, adica Shy Beatz, au demarat acest proiect in urma unei colaborari a lui Yazee cu trupa Dagga. In prezent, Shy Beatz lucreaza la albumul lor de debut, “Night Window Shoplifting”.
http://www.myspace.com/shybeatz

Image
Beware the beast man...
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

am fost ieri la concert, ambianta calumea
Zodiak
moderator astea

Post by Zodiak »

toulouse?
Image
Beware the beast man...
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

bienne
Zodiak
moderator astea

Post by Zodiak »

Brugner wrote: URBAN GROOVE RECOMANDA:

Sugar Hill Gang – 22 aprilie 2007, Preoteasa, ora 21:00

Anul 2006 a fost unul extrem de bun la capitolul concerte tari. Rand pe rand, nume precum Wu Tang Killa Beez, Raekwon The Chef, 50Cent, Promoe si Afu Ra s-au succedat pe scenele bucurestene. 2007 se anunta unul si mai prolific, DJ Rafik in ianuarie, Dos Noun in februarie, si Jedi Mind Tricks la sala Agronomie, pe data de 9 martie. S-au deschis in sfarsit portile si pentru romani in ceea ce priveste hip hop-ul. Din pacate insa, multi dintre noi, cei din comunitatea hip hop, nu avem bazele a ceea ce inseamna acest fenomen muzical. Putini dintre noi stiu unde, cum si cand a inceput hip hop-ul si mai grav este ca putini dintre noi considera impetuos necesar sa cunoasca aceste aspecte. Este adevarat ca in Romania, in general, tinerii nu au acces la informatie decat de vreo 6-7 ani, la modul serios. Insa asta nu e o scuza. Imi permit sa citez o piesa a celor de la La Familia, care continea un sample din BUG Mafia « sa nu uiti niciodata de unde pleci ca sa stii unde vrei sa ajungi ». Pe 22 aprilie, aveti ocazia sa va intalniti cu istoria insasi.
In anul 1979, producatoarea si proprietara unui label, Sylvia Robinson, care stia de ceva vreme de « block party-urile » tot mai celebre din metropola americana, se decide sa formeze un grup din 3 rapperi locali. Pe numele lor Master Gee, Wonder Mike si Big Bank Hank, ei aveau sa activeze sub numele de Sugar Hill Gang. Primul lor single, care avea sa ajunga “multi – platinum”, s-a numit « Rapper’s Delight ». Piesa contine un fragment dintr-o melodie semnata Chic, care se numeste “Good Times”. Foarte multi oameni de media au spus atunci ca este doar un foc de paie si ca rapul nu va reprezenta ceva semnificativ din punct de vedere muzical nici macar pe termen mediu. Din pacate, cel mai titrat grup de gen de la vremea respectiva, nu i-a contrazis, SUGAR HILL GANG disparand la mijlocul anilor 80, in ciuda unor single-uri ulterioare, cum ar fi « 8th wonder » sau « Apache ». Controversele nu au ocolit nici ele grupul, ele planand indeosebi asupra lui Big Bank Hank. Textul acestuia de pe « Rapper’s delight » ii apartine lui Grand Master Caz, legendar membru al Cold Crush Brothers. Cu atat mai mult, Grandmaster Caz nu a incasat nici un cent de pe urma super vandutului single. Si cel mai dureros, dupa cum declara chiar el, este faptul ca nici pana acum Big Bank Hank nu a recunoscut.
In 1999, SUGAR HILL GANG scoate un album pentru copii, «Jump on it» si ceva timp dupa nu se mai aude absolut nimic de cei trei, considerati pe buna dreptate « pionieri hip hop ». Pana in 2007, cand la un eveniment Hades Records, Kombat ne roaga sa anuntam pe scena ca ar urma sa vina Sugar Hill Gang la Bucuresti. RUMOARE SI STUPOARE in sala.
Desi l-au pierdut pe Big Bank Hank, SUGAR HILL GANG se intorc cu un turneu european. Nu ezitati sa accesati pagina lor de myspace, http://www.myspace.com/mastergeenwondermike.
In fine, in urma eforturilor sustinute de Hades Events, o ambitioasa grupare de oameni dedicati, alaturi de Emag!c Entertainment, Master Gee si Wonder Mike ajung si la Bucuresti, alaturi de Henn-Dog si DJ Diamond, dupa nici mai mult nici mai putin de 28 ani. INCREDIBIL. Din postura de fan, am sa incerc sa enumar o lista de motive pentru care nici un fan de hip hop din RO, nu ar trebui sa piarda acest concert :

1.voi avea ocazia sa vad prima trupa de hip hop atestata oficial
2.voi putea asculta live primul super hit al muzicii rap
3.voi vedea 2 oameni trecuti de 40 de ani care canta la fel ca acum 28 de ani.
4.voi putea sa iau in direct pulsul unei trupe old-school, lucru nemaintalnit pana acum in Romania
5.biletul nu este scump pentru amploarea evenimentului
6.in fine, voi mai avea ocazia sa ii revad pe Da Hood Justice in deschidere, alaturi de care am crescut si eu, interpretand piese in vechea formula, “acompaniati” de DJ Dox.

Daca inca nu am reusit sa conving de importanta acestui concert, va recomand sa intrati pe www.phatbeatz.ro, unde puteti gasi toate detaliile acestui show, 22 aprilie 2007, la Preoteasa, orele 21 :00. FITI ACOLO, pentru ca priveste intreaga suflare hip hop din Romania !

Brugner
Image
Beware the beast man...
Zodiak
moderator astea

Post by Zodiak »

scribul numarul unu zice, adica ziarul Shantzul wrote:
Veteranii hip-hop-ului romanesc fata in fata cu Sugar Hill Gang!

Duminica aceasta, la Casa de Cultura a Studentilor Preoteasa, membrii Sugar Hill Gang - autorii celebrului hit „Rapper’s Delight” - vor concerta pentru prima data in Romania, in cadrul unui eveniment organizat de Emag!c Entertainment si Hades Events. Show-ul „monstrilor sacri” ai hip-hop-ului va fi deschis cu ritmuri de old school rap, funk, jazz si raggae, de un warm-up cu DJ Undoo & DJ Skid, urmat de concertele trupelor Shy Beatz, Funktastics si Da Hood Justice.

Pentru Da Hood Justice, acest concert are si o nota aniversara, motiv pentru care trupa a pregatit un show incendiar, invitand alaturi pe scena nume grele ale hip-hop-ului romanesc: “Avand in vedere ca pe 14 aprilie s-au implinit 13 ani de la primul concert Da Hood Justice, iar in vara vom marca 10 ani de discografie, concertul Sugar Hill Gang a venit la fix. Astfel, ne-am gandit sa facem o trecere in revista a carierei noastre intr-un show ce va cuprinde piese precum: "Niquaganxta", "Jocul negru al mortii", "Scoala veche de rap", "Numa pentru fratii mei", "Supersonic", "Numa’ una" sau "Secretul din gradina", piese care, spunem noi, sunt de referinta pentru Da Hood Justice. Duminica seara, alaturi de noi (Nai'gh'Ba si Stoe Toxxic) se vor afla DJ Dox (la platane), Rimaru (R.A.C.L.A), Brugner (Delikt), si inca un invitat surpriza. Speram sa fie o lupta interesanta a ‘batranilor’” a declarat Nai'gh'Ba, membru fondator al trupei.

Biletele pentru acest eveniment costa 35 RON si pot fi achizitionate de la magazinul Rulez, Club Suburbia, din reteaua Diverta Bucuresti. In seara evenimentului, la intrarea in sala, biletele vor costa 50 RON.
Image
Beware the beast man...
Locked