IAM - Saison 5 (2007)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

si tu m'aimais > tot albumu' sincer, metaforic lyrica e enorma + mesajul politic direct, extrem de tare (si tu m'aimais comme je t'aimes t'entendrais mes problèmes ... bim)

la iam ce nu-mi place (in afara de freeman) sunt instrumentalele, probabil fiinca nu utilizeaza sampling'ul
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

Clipul la "Une Autre Brique" iesise cu mult inainte sa apara albumul. A urmat "Ca Vient de la Rue" iar cat de curand --> United.
stiu ca a iesit demult ... dar intrebarea era de ce a iesit cu mult inainte ?
Lecart
dimineata verific forumu

Post by Lecart »

Don Ice D.i.A wrote:si tu m'aimais > tot albumu' sincer, metaforic lyrica e enorma + mesajul politic direct, extrem de tare (si tu m'aimais comme je t'aimes t'entendrais mes problèmes ... bim)

la iam ce nu-mi place (in afara de freeman) sunt instrumentalele, probabil fiinca nu utilizeaza sampling'ul
--> Metaforic, albumul Sol Invictus al lui Akhenaton depaseste toate albumele grupului.

--> Mie-mi place Freeman; (L'Palais De Justice mi se pare foarte tare ca album - vezi C'es Notre HH de Sud, Bladi, Elle, chienne.. etc Probabil nu e la fel de bun ca Shurik'n sau Akh, s-a alaturat grupului mai tarziu, la inceput fusese dansator. Depinde de gusturi, totusi.

--> Instrumentalele IAM (sau cele frantuzesti, in general) sunt cel putin originale, nu se incadreaza in tiparul de negative americane cu care ne-am obisnuit noi.

@omuletu': sunt mai multe materiale filmate care au precedat lansarea albumului, presupun ca e vorba de marketing, promovare, etc.
Post Reply