EVENIMENTE hip-hop

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Non Gratta
tanar

Post by Non Gratta »

Proxima Evita wrote:LP-ul "Reactii In Lant" vede in sfarsit lumina zilei dupa peste un an de munca,un an in care trupa a trecut prin 3 schimbari de componenta pana s-a ajuns la formula actuala:Paul Mortu(mc/producer),Nostradamus(mc),MCA(mc) & Dj Hash(dj).
Albumul contine 12 piese cu un play total de cca 42 de min iar colaboratorii pe acest material sunt Ego Scenic (singurul invitat din afara orasului Craiova),Rashid (din trupa C.I.A. care colaboreaza cu noi pe 2 piese),Mutu (din trupa ViolLent),Flaf si Ephet (din gruparea U.R.S.S.) si nu in ultimul rand Kraft (un pusti de 16 ani care dupa parerea noastra promite foarte mult in special la varsta lui).
Revin in urmatoarele zile cu tracklistul complet,prezentarea foto a albumului si ,binenteles, cu promo-ul audio pt acest material (promo-ul audio o sa fie oferit spre ascultare/download cu aproximativ o saptamana inaintea lansarii albumului care o sa aiba loc pe 4 mai in Club Pistons & Art Craiova).
Promo-ul consta intr-un mix de mici bucati ale fiecarei piese de pe album unite in ordinea tracklistului (am ales aceasta varianta pt ca ascultatorii sa-si poata face cat de cat o idee despre album si,dupa cum considera fiecare,sa comande albumul sau nu.
In acelasi timp pe pagina trupei de myspace http://www.myspace.com/proximaevitacrew vor fi puse doar pt ascultare 4 piese complete de pe album.

Revin cat de curand cu detaliile complete.
Image
BigBounce
tanar

Miercuri, in PAT cu CRBL!

Post by BigBounce »

Pentru seara de miercuri, 18 aprilie, ti-am facut noi planurile.

CRBL te asteapta la cea mai tare petrecere "R'n'B & Hip-Hop" din oras, organizata in club PAT.

Vino intr-o lume a dansului si a muzicii negre. Cei mai buni dansatori si cele mai noi beat-uri sunt mixate aici pentru tine de catre DJ FLUXX.

Calea Victoriei, nr. 163

Tel: 072-69-IN-PAT
dan
Pop

Post by dan »

C-DoG wrote:Image
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

Image
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

Image

Un magazin care danseaza? Orange Concept Store.

Urban Beat – Hip Hop Live in Live Acts

Streetbeat Dance School, una dintre cele mai mari scoli de street dance din Bucuresti, va invita vineri, 20 aprilie 2007, ora 20:00 la ORANGE CONCEPT STORE pentru a lua parte la „Urban Beat – Hip Hop Live in Live Acts".

Prin acest eveniment, Scoala de Dans Streetbeat aduce dansul de strada in spatii neconventionale, iar de aceasta data Streetdance-ul vine pentru prima oara pe cea mai cunoscuta strada din Bucuresti - Calea Victoriei.

Participantii vor avea parte de show-uri impresionante: Instructorul Coregraf Christian Szanda, cunoscut drept Tecknik – GERMANIA (Invitatul care va tine workshopul din acest weekend la Casa de Cultura Preoteasa http://www.streetbeat.ro/evenimente-tra ... prilie-07/), Streetbeat Dance Crew, The Kittens, Razy – dansator profesionist international, Mircea Ecxarcu – instructor de dans al Streetbeat Dance School, toti acestia promit sa faca show pentru cei ce vor fi prezenti vineri, 20 aprilie, ora 20:00 la ORANGE CONCEPT STORE.

Se anunta muzica Hip Hop si R&B de cea mai buna calitate si discutii antrenante pe tema street dance-ului din Romania si felul in care se dezvolta acesta (teme: workshop-uri, scoli de dans, show-uri)
Intrarea este libera.
StreetBeat este una dintre cele mai mari scoli de street dance din Bucuresti, cu experienta din martie 2005. Misiunea StreetBeat se indreapta catre cresterea profesionalismului in sfera acestui stil de dans. Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.streetbeat.ro
dan
Pop

Post by dan »

Image
raptor46
un domn / doamna

Post by raptor46 »

asadar 17mai e data mult asteptata :)
dan
Pop

Post by dan »

Vaslui

Image
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

Selectro-Every Wed , concert "Blanoz Distrusoz Live " , pe 25 aprilie 2007 in club Expirat ( Brezoianu ,Nr 4 ),ora 22 concertu e urmat de un after party cu Dj Marika . Solistul trupei e una din figurile de marca a underground-ului romanesc " Bean " avand un palmares urias in ce priveste colaborarile : Da Hood , Secta , a fost component al trupei Apocalips impreuna cu Matteo iar din 2005 pune bazele formatiei Blanoz Distrusoz . Trupa abordeaza o fuziune de stiluri ;trip-hop, hip-hop , Breakbeat , Drum&bass. Jam session

Image
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

27 Aprilie 2007 | Studio Martin | Cheya revine "Totul Sub Control" | ora: 21:00

Cheya te invita la un party cu ocazia implinirii a 5 ani de la infiintare - Totul Sub Control.

Baietii de la Cheya (acum in formula Feluu , Makru si Drops) organizeaza vineri, 27 Aprilie in Studio Martin din Stefan cel Mare - Bucuresti, un show de doua ore urmat pana tarziu in noapte de muzica hip-hop cu volum la limita maxima, spun ei.
Vor fi interpretate piese noi, dar si remixuri ale pieselor “Daca ai ceva de spus”, “Se intampla din nou”, ”Stiu” sau “Din umbra” cu Metaphysics.

Cheya ameninta cu surprize placute: vor urca la microfon pt scurte interventii Ra`Medium din Targoviste, Grasu XXL, Connect-R, Alex, Karakteristik din Titu, Arssura, plus si mai multi invitati surpriza.

Evenimentul se va intitula “Totul sub control” si va incepe la ora 21:00.

Pt mai multe detalii despre Cheya putetsi vizitata www.myspace.com/cheya4ever .

Trupa Cheya cu sprijinul portalului FooTrecords - Romania va ofera in premiera doua remixuri + piesa "Daca ai ceva de spus":

Cheya - Se intampla din nou (rmx)

Cheya - Stiu (rmx)

Cheya - Daca ai ceva de spus (rmx)

Image

Harta * Studio Martin
Image
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

Image
strabunicutza
Bandit Queen