mamaa mamaa ce concert ) n-am vazut in viata mea asa ceva...sincere felicitari voua care v-ati implicat in organizarea concertului si celor care au prestat in seara asta!
bon ,foarte bun concert .. mi-a placut .. deschidere la randu ei a fost f buna .. dar totusi concertu' a dat peste nas celor care vorbeau ca trupa (SHG) nu VA rezista mai mult de 20 de min.. anyway americani si la 60 de ani pot sa faca showuri klumea.. vitaminele .. conditions of life.. BRAVO HADES
si binele pe care l-am gustat
si raul care l-am indurat
trecutam ca o ceatza
atat a mai ramas
e binele ce l-am fauct in viata
sincer vorbesc.a fost cel mai tare concert rep si nu numa la care am fost...ever!multumesc sugarhillgang trupelor care au cantat si celor care au stat de la inceput pana la sfarsit:D hip to the hop and you don't stop!!!!!!!!
Music expresses feeling and thought, without language; it was below and before speech, and it is above and beyond all words
Dj Skid wrote:sincer vorbesc.a fost cel mai tare concert rep si nu numa la care am fost...ever!multumesc sugarhillgang trupelor care au cantat si celor care au stat de la inceput pana la sfarsit:D hip to the hop and you don't stop!!!!!!!!
Nas a mintit...
Hip Hop Is MOTHER OF ALL FUCKSNOT dead...
baaaa, deci tot concertu a fost PREA TARE. foarte tari shy beatz, funktastics (la multzi ani Seraaaaaa), Da Hood, Brugner si Rimaru au fooooooost geeeniiiiaaaaaaali nu ma asteptam sa fie asa grav, mai ales cand au cantat pe negativu de la afu-ra d&d soundclash ... BA DECI PREA GRAV. Despre SugarHill nu am ce sa mai zic ... geniali, au stiut sa comunice cu publicul, au stiut ce vrea lumea. Afterparty-ul a fost GENIAL (in special breakerul cu scaunele, va rog sa imi aplaudam ... sunt curios cum se simte acum ). CEL MAI REP CONCERT DE PANA ACUM
p.s. fac un efort si pana la 11 aveti pozele, astept berile la urmatorul concert
a fost super spectaculos concertul celor de la sugar hill...
doua aspecte am de lamurit:
1.e bine ca incepe valul de concerte chiar cu prima trupa de hip hop ever,pentru ca e bine sa incepem cu inceputul,sa zic asa.
2.e bine ca am avut cateva concerte inainte (promoe,afu-ra,jedi) sa putem compara si sa ne dam seama ca unii artisti vin degeaba in romania iar altii isi fac treaba suuuper ok.
abricot wrote:stiu ca postul asta o sa fie sters dupa vreo juma de ora...dar :
eu rapper :WOW SUPER COOL YO ! old skool frate ! yeah ! sugarhill gang, mama hades records sunt cea mai cool casa de discuri din romeinia. hades rullzz..
eu om normal : rebuturile de la ei, vin la noi pe bani putini. sugarhill gang? uau. cumva trupa aia de prin anii 80? care au avut success cu...ah...hmm..uhm... O melodie? Rapper`s Delight? Un fel de "Mr Vain" doar ca mai dam din maini si purtam pantaloni largi? super tare, frate!
acum...serios...deja suntem un stat-cos de gunoi. atata tam-tam pentru Sugar Hill Gang???? cred ca au 70 de ani acesti emsii istorici. ma scuzati ca nu respect muzica OLD SCHOOL (g-yeah, yeah yeah) hai va rog...cum zic ciorile alea? Nigga please? ) pai sa fie cu please
nz nz nz nz....
cu tot respectul, acum dupa concert, iti pot spune: Muie in Anus cu Mult Cacat sa Inghitzi Lichid de Clisma si sa Bei Sange de la Maicutze pe Ciclu!!!!
despre concert, nu zic nimic pentru ca nu are rost. cine nu a fost, a pierdut poate cel mai tare concert de pana acum.
abricot wrote:stiu ca postul asta o sa fie sters dupa vreo juma de ora...dar :
eu rapper :WOW SUPER COOL YO ! old skool frate ! yeah ! sugarhill gang, mama hades records sunt cea mai cool casa de discuri din romeinia. hades rullzz..
eu om normal : rebuturile de la ei, vin la noi pe bani putini. sugarhill gang? uau. cumva trupa aia de prin anii 80? care au avut success cu...ah...hmm..uhm... O melodie? Rapper`s Delight? Un fel de "Mr Vain" doar ca mai dam din maini si purtam pantaloni largi? super tare, frate!
acum...serios...deja suntem un stat-cos de gunoi. atata tam-tam pentru Sugar Hill Gang???? cred ca au 70 de ani acesti emsii istorici. ma scuzati ca nu respect muzica OLD SCHOOL (g-yeah, yeah yeah) hai va rog...cum zic ciorile alea? Nigga please? ) pai sa fie cu please
nz nz nz nz....
cu tot respectul, acum dupa concert, iti pot spune: Muie in Anus cu Mult Cacat sa Inghitzi Lichid de Clisma si sa Bei Sange de la Maicutze pe Ciclu!!!!
despre concert, nu zic nimic pentru ca nu are rost. cine nu a fost, a pierdut poate cel mai tare concert de pana acum.