Sugar Hill Gang in Romania!

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Mi-a facut o mare placere sa reascult piese ca Niquaganxta, Supersonic, Judecata de apoi... piese cu care am crescut si nu le auzisem decat o data live... Nai'gh'ba, Stoe si Brugner au fost in forma de zile mari, Rimaru... cam sters...

SHG... super caterinca, super atmosfera, super concert... si tin sa precizez: SUPER PUBLIC! ...la public, chiar nu ma asteptam sa se comporte asa...

GG Hades! :mrgreen:
Last edited by Vicentiu on Mon Apr 23, 2007 4:09 pm, edited 1 time in total.
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

ce sa mai zic si eu...facand parte tot din organizare nu prea vreau sa imi expun parerea ce poate fi luata drept subiectiva, insa "batraneii" m-au lasat masca. eu personal nu stiam la ce sa ma astept de la acest concert. la soundcheck mi-am dat seama ca o sa fie caterinca prestatia lor, dar nu ATAT de tare. multumiri speciale merg catre b-boy-ii nostri care au reprezentat si publicului mega-smeker.
sa ne revedem sanatosi la urmatorul event.

p.s: ah..nu stiu daca a fost vreun fan SHG in mod special in public ieri seara.
unii s-au prins de ce s-a intamplat acolo si au venit si s-au distrat, altii nu. :)
it's that simple.
Image
naighba
USER INACTIV

Respect

Post by naighba »

Pentru batranii care ne-au aratat ce inseamna hip-hop-ul de fapt. Super okay si la after-party. Chiar m-am bucurat cand am vazut oameni imbracati la genu' old-school. Danke Hades. Sper sa fi fost un show oka. Daca a filmat cineva, as vrea si eu bucata noastra, ca deh, Da Hood Justice nu crek ca va mai fi vreodata. Asa de one-time a fost bine ptr niste "mosi" care n-au mai cantat pe negative de fo 2 ani. Peace
adapter
moderator astea

Post by adapter »

Cred ca s-a vazut ca ei sunt MC aka "Master of the Crowd". Nu prea se intampla chestia asta in care artistul sa comunice cu publicu' la genu' ala si publicu' sa raspunda in acelasi sens. FOARTE TARE! Nu as vrea sa exagerez, da' a fost, daca nu, cel mai tare concert la care am participat, desi stiam DOAR 1-2-3 melodii de la ei!

ps: mersi ca mi-ati luat afisele alea care le pusesem sus langa calculator. :butch2:
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

ye, grav :)
props hades crew si e-magic pentru o noapte istorica.
m-am simtit extraordinar

LE: tin sa remarc momentul cand a coborat master g de pe scena si a facut circle cu bboys. de muzica nu mai zic .. blackbyrds, babe ruth, jimmy castor bunch, bam. superb Image. ah si 'give it up'-ul lui master g pentru rimaru, brugner si dahood + fiorii pe care i-am avut cand i-am vazut pe toti 4 pe scena
Last edited by bboyspdy on Mon Apr 23, 2007 7:40 pm, edited 2 times in total.
Shearer
old school

Post by Shearer »

filmari ? :)
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Shearer wrote:filmari ? :)
Nu exista si nu vor exista pe net. O sa fie ceva la emisiunile de profil. Poate e mai bine asa pentru ca nu au cum sa sublinieza atmosfera de acolo si ar prejudicia ce-a fost duminica.
muie copos
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Intr'adevar cel mai tare concert de pan' acum !!! Trupele din deschidere mi'au placut, si la restu' presupun dar niciodata nu se vede; oamenii lu' Sugar Hill au fost buni rau de tot :), au prestat show f. bun, atmosfera mi'a placut mult, a fost primul concert fara inghesuiala ( :!: ) cum era si normal sa fie de fapt, s'a dansat si in picioare si pe jos (poate are cineva inregistrare cu bboy'ii); si after'ul mi'a placut, inclusiv "titirezu" ala cu dansu' lui de jungla :)))

...ce sa mai, a foarte meritat drumul!
Image
McIBU
tanar

Post by McIBU »

Ba ! Deci...nu frate....astia mi-au spart peptu rau. A FOST PREA TARE.

Mi-am luat 3 tradafiri in cap ...deci da....nici eu nu ma ajteptam sa ajung prin fata pentru ca nu eram fan inrait sau ceva, dar oamenii astia au stiut sa ne faca pe toti sa zambim si sa ne simtit extrem de bine.

E prea mult de povestit............cei care nu au venit sa mor daca nu pierdut o seara FIX ISTORICA !!

Dahood + Brugner + Rimaru au reprezentat grav.Felicitari, chiar era momentu sa mai vedem ceva vechi si asta era locul unde trebuia vazut .

Plus de asta un after-party reusit :P

I LOVE HADES

:roll:
nu da
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

de nedescris.. eu unul m-am simtit f bine.. ma asteptam sa fie voie buna.. sa se danseze.. lumea sa se simta bina.. dar nu chiar asha :) caterinca la greu normal.. un concert pe care nu poti sa il uiti
multumiri hadesului.. si felicitari.. respectul pt voi e mare
meleu wrote:
nu ii mai dati lu daniel sa bea...
nu mi-a dat nimeni sa beau ma :) am baut eu neasteptat de mult atat.. oricum cred ca trec in grupul non-alcoolicilor cat de curand :)
Image
Image
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

cat de tare..la afterparty au stat cu noi la masa..super ok oamenii...ma rog mese alaturate dar a intrat omu singur in discutii cu noi..nu a fost nevoie sa parem noi fanii dornici de a stresa artistii..nota 10 in comparatie cu ce s-a mai facut la noi pana acuma...si nota 10 asa in general..facand abstractie de alte eventuri!
peepee in ya girl's eyebrow
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Daniel-San wrote:am baut eu neasteptat de mult atat.. oricum cred ca trec in grupul non-alcoolicilor cat de curand :)
Ideeeeeeem si subscriu. Daca nu venea sa ma ia tata la 4 dimineata nu cred ca mai ajungeam acasa viu la cat de beat eram ...:(
Viața e complexă și are multe aspecte.
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

Mallone, sti poza cu tine, adapter si escobar? :lol:
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

In primu rand , bine v-am regasit :) Despre concert , mi-a placut foarte mult bucata cu Da Hood Justice , chiar nu ma asteptam.Pacat ca nu a apucat sa vina si Vexx.Cat despre Sugar Hill , i'm speachless.Totu' a fost foarte tare , de la atmosfera in club cat si-n general...la after party si etc!Ne vedem data viitoare.

Ahh , Mallone ...scuze dar...ai fost cat se poate de penibil dude! :? Eu iti ziceam ca esti foarte tare :lol:

p.s. : pace constanta ...
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

dopestylez wrote:Ahh , Mallone ...scuze dar...ai fost cat se poate de penibil dude! :? Eu iti ziceam ca esti foarte tare :lol:
Stiu frate...crezi ca io nu stiam ? =)) Dar vroiam sa ma misc ca sa iasa alcoolu din mine. Cadeam ca tampitu acolo. Acuma ma dor toate :))
N-am mai baut de mult asa...si nici n-o sa mai beau 18 beri pe stomacu gol...asta niciodata...si nu cred c-o sa mai beau in general....

Alin-San : Care poza frate ? =)) ca habar n-am de nici o poza...:)
Si care era adapter frate? :))
Da-mi id-ul tau de mess pe privat sa-mi dai poza :)) ca sunt curios....
Viața e complexă și are multe aspecte.
Locked