„Ultima statie” este o emisiune de atitudine culturala, care din punct de vedere muzical, reuneste mai multe genuri, precum: classic, nu, electro, acid, smooth jazz, down tempo, blues, chillout, folk, trip-hop si multe alte influente derivand din acestea.
Din punct de vedere informativ, „Ultima statie” prezinta noutati muzicale, informatii de actualitate despre artisti, recomandari culturale, recenzii, „sound-ul” unor nume noi din muzica si dezvolta o discutie pe tema emisiunii, alaturi de un invitat special.
Emisiunea va avea saptamanal un invitat din diverse ramuri ale artei, precum teatru, muzica, fotografie, literatura etc. Acesta va fi intervievat si va participa pe tot parcursul emisiunii la discutii pe baza temei pre-stabilite.
---------------------------------------------
- Domnisoara, nu va suparati, coborati?
- Da, e "Ultima Statie"...
"Ultima statie", in fiecare vineri, de la ora 23.00, cu Oza si Catalin Andrei.
"Ultima statie"... Noi conducem noaptea...
--> http://www.ultimastatie.com !
Ultima Statie [ radio ]
Moderator: .etalosed
Rebel Monk, imi pare bine sa citesc si sa vad cum ai evoluat. Eu nu mai stau de mult timp pe forum. Nu mai am timp, nici de muzica, nici de altceva. Totusi, offline-ul tau ma face sa-mi aduc aminte de vremurile bune. Bravos, omule! Ma bucur pentru tine. Poate mai vorbim pe mess. Eu stau mai tot timpul pe invisible, ca sunt la munca. Pace...
"timpul este ucigasul perfect"-veritasaga