nenea moderatoru care mi-a sters linku dumnezeu sa-i dea sanatate :) wrote:mod edit: la ceasta sectiune NU se pun linkuri de download! ti s-a mai spus acum cateva zile lucrul asta.
Am vazut ca a mai pus unu linku,si am zis sa-l ajut pe inphect...de acuma am inteles cum sta treaba...dar sa avertizati si userii care cer linkuri...sa scrie in paranteza pe privat...
sample-u de la Hip-Hop Lives este acelasi de la On The Real a lui nas nu? )(care din cate stiu este produs tot de marley marl)
revin cu o parere despre album
Moses wrote:sample-u de la Hip-Hop Lives este acelasi de la On The Real a lui nas nu? ) (care din cate stiu este produs tot de marley marl)
revin cu o parere despre album
Imi parea mie cunoscut. Ala e Si pe Rising to the top e sample-ul din Henry Mancini, Girl from Petrovka sau ceva de genul, care-l foloseste si Pete Rock pe Tha Game.
Mare album.
KRS ar putea ca macar din cand in cand sa mai varieze in teme... de cativa ani nu imi spune decat cat e el de bun, ce-i lipseste hip-hop-ului si ce i s-ar putea intampla unui MC care se considera competitia... inteleg ca poate pe asta s-a axat albumului dar poti sa arati ca hip hop lives si altfel... si marley marl facand cateva exceptii nu m-a impresionat... nu spun ca albumul e slab, chiar merge dar se putea mult mai bine...