Dj Krush - In curand la Bucuresti direct din JAPONIA :)

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

numai noua ni se poate intampla... :(
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Din ce am auzit de la lumea din Web care a venit dupa concert,a fost o hala cam neaerisita,aglomerata etc...si ca a fost cam nasol concertul...

Asta e ... sunt si concerte care ies super super ok ( Promoe & Sugar Hill gen,chiar daka nu se compara artistii ),si concerte care ies prost din varii motive...

Poate data viitoare ( daca va exista una ) va fi mai ok !
Viața e complexă și are multe aspecte.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Intrebarea mea e daca trebuia mutat sau nu la hiphop .. sa ne zica waspy :)

ps: un pic (mai mult) antitetice parerile de pe feeder cu astea de pe forum ... ati fost la acelasi eveniment?
muie copos
HardBeat
fratele meu tu esti baiat

Post by HardBeat »

Mallone wrote:
pr0n wrote:am inteles ca a bagat numai denebe?
Cam da.
Esti sigur ca la dj krush ai fost?

A fost ok. Muzica si visuals misto, lume cam naspa, ca de obicei la eventurile de gen.
Image
Rat
adevarat sa mor de nu

Post by Rat »

dnb ...unde ? ...io numa denebe si minimal n-am auzit.. cine stie poate am fost la alt concert :-?? ... nenea batz " :shock: " as in good sau bad ?
Image
sunrah
.

Post by sunrah »

sa nu-mi spuneti ca toata atentia voastra s-a indreptat asupra singurei piese dnb din TOT SETUL ?!?
you just never know when you're living in a golden age.
Daya
un domn / doamna

Post by Daya »

sunt tareee curioasa mallone....din ceea ce ai auzit la web....(presupun k erau tot persoane avizate...tare curioasa sunt ce anume da acel aviz..despre un aviz este vb, nu??) ai considerat tu k poti sa exprimi aici o parere despre cum a fost...?
e interesant cum unii care nici nu au fost prezenti la un eveniment se gasesc sa arunce cu c***t in tot ceea cea avut legatura cu acesta (dj, set, organizare, locatie, etc)...

evident au fost si parti mai putin bune...dar m-au afectat atat de putin incat setul lui krush m-a facut cu adevarat fericita...
putine concerte le-am mai simtit la intensitatea asta...sugar hill e unul dintre ele...
dar pe krush chiar il asteptam de mult...

un pic de respect totusi pt el si pt organizatori...din cauza acestor comentarii nu avem parte de prea multe concerte...
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

de parca artistii citesc forumurile romanesti inainte sa vina aici. "o, no man, i ain't going to romania. there's a guy on the hadesrecords forum that said nasty things about us. i ain't going there and that's it. you can't make me go there, i'm a grown man and i do what i want!" :x :x
99.9%
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

preachtian wrote:de parca artistii citesc forumurile romanesti inainte sa vina aici. "o, no man, i ain't going to romania. there's a guy on the hadesrecords forum that said nasty things about us. i ain't going there and that's it. you can't make me go there, i'm a grown man and i do what i want!" :x :x
Normal ca nu...dar vad cei ca noi ... si daca nu au auzit pana acum de Krush vor crede ca e de cacat ... si pune toate forumurile la un loc plus vorba-n vorba ... si o sa se stranga o mana de oameni in minus la viitorul concert.
Daya
un domn / doamna

Post by Daya »

:lol:
ma refeream totusi la altceva...
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

Urban I wrote:
preachtian wrote:de parca artistii citesc forumurile romanesti inainte sa vina aici. "o, no man, i ain't going to romania. there's a guy on the hadesrecords forum that said nasty things about us. i ain't going there and that's it. you can't make me go there, i'm a grown man and i do what i want!" :x :x
Normal ca nu...dar vad cei ca noi ... si daca nu au auzit pana acum de Krush vor crede ca e de cacat ... si pune toate forumurile la un loc plus vorba-n vorba ... si o sa se stranga o mana de oameni in minus la viitorul concert.
stai linistit. trebuie sa fii idiot sa te iei dupa ce vezi pe un forum. o persoana cu un pic de intelect, se intereseaza inainte, daca nu stie artistul.
99.9%
Dj Skid
adevarat sa mor de nu

Post by Dj Skid »

MaD RaT wrote:dnb ...unde ? ...io numa denebe si minimal n-am auzit.. cine stie poate am fost la alt concert :-?? ... nenea batz " :shock: " as in good sau bad ?

de foarte bine...

chiar nu intele care e problema unora...mama ce nasol a fost ce kkt si pana acum au postat doar aia din provincie care fac pariu ca nici nu au fost la eveniment.....\
oricum krush e tata lor si a rupt capu! :bow:
Music expresses feeling and thought, without language; it was below and before speech, and it is above and beyond all words
dan
Pop

Post by dan »

krush a fost smecher rau... locatia si organizarea ok.. partea ca era full, scump si foarte cald nu era ok.. si nu am rezistat pana la sfarsit la krush din aceste motive... dar avand in vedere ca imi luasdem mai devreme in piata revolutiei portia de rep pe ziua respectiva si ca la 8 dimineata aveam examen (duminica al 8 dimineata examen.. se duce de rapa lumea asta...) am plecat in jur de 3 fara ceva acasa.. deci nush cat din krush am pierdut :|

si ma repet. ce fumeaza astia cu proiectiile!? mi-a placut filmuletul/clipul ala cu sageti.. parac Arrows se chema :wink:

daca cinva a inteles ceva gresit din postul de mai sus al meu. sa fiu mai explicit.. nu am zis ca krush a pus dnb. electro sau minimal. am zis doar ca lumea de la evenimentele de dnb, minimal, electro e ciudata.. eu oricum pe langa hip-hop prefer trip-hop-ul si metalul :wink:
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

preachtian wrote: stai linistit. trebuie sa fii idiot sa te iei dupa ce vezi pe un forum. o persoana cu un pic de intelect, se intereseaza inainte, daca nu stie artistul.
Pai ma...tara asta e plina de idioti sau nu ? ca nu mai inteleg nimic .
Post Reply