Dj Krush - In curand la Bucuresti direct din JAPONIA :)
Moderator: .etalosed
-
- Niciodata un nimeni
Din ce am auzit de la lumea din Web care a venit dupa concert,a fost o hala cam neaerisita,aglomerata etc...si ca a fost cam nasol concertul...
Asta e ... sunt si concerte care ies super super ok ( Promoe & Sugar Hill gen,chiar daka nu se compara artistii ),si concerte care ies prost din varii motive...
Poate data viitoare ( daca va exista una ) va fi mai ok !
Asta e ... sunt si concerte care ies super super ok ( Promoe & Sugar Hill gen,chiar daka nu se compara artistii ),si concerte care ies prost din varii motive...
Poate data viitoare ( daca va exista una ) va fi mai ok !
Viața e complexă și are multe aspecte.
- Bazooka Joe
- trendy guy
- strabunicutza
- Bandit Queen
sunt tareee curioasa mallone....din ceea ce ai auzit la web....(presupun k erau tot persoane avizate...tare curioasa sunt ce anume da acel aviz..despre un aviz este vb, nu??) ai considerat tu k poti sa exprimi aici o parere despre cum a fost...?
e interesant cum unii care nici nu au fost prezenti la un eveniment se gasesc sa arunce cu c***t in tot ceea cea avut legatura cu acesta (dj, set, organizare, locatie, etc)...
evident au fost si parti mai putin bune...dar m-au afectat atat de putin incat setul lui krush m-a facut cu adevarat fericita...
putine concerte le-am mai simtit la intensitatea asta...sugar hill e unul dintre ele...
dar pe krush chiar il asteptam de mult...
un pic de respect totusi pt el si pt organizatori...din cauza acestor comentarii nu avem parte de prea multe concerte...
e interesant cum unii care nici nu au fost prezenti la un eveniment se gasesc sa arunce cu c***t in tot ceea cea avut legatura cu acesta (dj, set, organizare, locatie, etc)...
evident au fost si parti mai putin bune...dar m-au afectat atat de putin incat setul lui krush m-a facut cu adevarat fericita...
putine concerte le-am mai simtit la intensitatea asta...sugar hill e unul dintre ele...
dar pe krush chiar il asteptam de mult...
un pic de respect totusi pt el si pt organizatori...din cauza acestor comentarii nu avem parte de prea multe concerte...
Normal ca nu...dar vad cei ca noi ... si daca nu au auzit pana acum de Krush vor crede ca e de cacat ... si pune toate forumurile la un loc plus vorba-n vorba ... si o sa se stranga o mana de oameni in minus la viitorul concert.preachtian wrote:de parca artistii citesc forumurile romanesti inainte sa vina aici. "o, no man, i ain't going to romania. there's a guy on the hadesrecords forum that said nasty things about us. i ain't going there and that's it. you can't make me go there, i'm a grown man and i do what i want!"![]()
stai linistit. trebuie sa fii idiot sa te iei dupa ce vezi pe un forum. o persoana cu un pic de intelect, se intereseaza inainte, daca nu stie artistul.Urban I wrote:Normal ca nu...dar vad cei ca noi ... si daca nu au auzit pana acum de Krush vor crede ca e de cacat ... si pune toate forumurile la un loc plus vorba-n vorba ... si o sa se stranga o mana de oameni in minus la viitorul concert.preachtian wrote:de parca artistii citesc forumurile romanesti inainte sa vina aici. "o, no man, i ain't going to romania. there's a guy on the hadesrecords forum that said nasty things about us. i ain't going there and that's it. you can't make me go there, i'm a grown man and i do what i want!"![]()
99.9%
- Dj Skid
- adevarat sa mor de nu
MaD RaT wrote:dnb ...unde ? ...io numa denebe si minimal n-am auzit.. cine stie poate am fost la alt concert? ... nenea batz "
" as in good sau bad ?
de foarte bine...
chiar nu intele care e problema unora...mama ce nasol a fost ce kkt si pana acum au postat doar aia din provincie care fac pariu ca nici nu au fost la eveniment.....\
oricum krush e tata lor si a rupt capu!

Music expresses feeling and thought, without language; it was below and before speech, and it is above and beyond all words
krush a fost smecher rau... locatia si organizarea ok.. partea ca era full, scump si foarte cald nu era ok.. si nu am rezistat pana la sfarsit la krush din aceste motive... dar avand in vedere ca imi luasdem mai devreme in piata revolutiei portia de rep pe ziua respectiva si ca la 8 dimineata aveam examen (duminica al 8 dimineata examen.. se duce de rapa lumea asta...) am plecat in jur de 3 fara ceva acasa.. deci nush cat din krush am pierdut 
si ma repet. ce fumeaza astia cu proiectiile!? mi-a placut filmuletul/clipul ala cu sageti.. parac Arrows se chema
daca cinva a inteles ceva gresit din postul de mai sus al meu. sa fiu mai explicit.. nu am zis ca krush a pus dnb. electro sau minimal. am zis doar ca lumea de la evenimentele de dnb, minimal, electro e ciudata.. eu oricum pe langa hip-hop prefer trip-hop-ul si metalul

si ma repet. ce fumeaza astia cu proiectiile!? mi-a placut filmuletul/clipul ala cu sageti.. parac Arrows se chema

daca cinva a inteles ceva gresit din postul de mai sus al meu. sa fiu mai explicit.. nu am zis ca krush a pus dnb. electro sau minimal. am zis doar ca lumea de la evenimentele de dnb, minimal, electro e ciudata.. eu oricum pe langa hip-hop prefer trip-hop-ul si metalul