Freeestyle (Arsonists) la Bucuresti / 2 iunie
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
sa nu se piarda ideeamihai.lazar wrote: Sambata 2 iunie 2007
FREESTYLE (Arsonists) vine la Bucuresti
Intrarea: 20 RON (pentru cei care vin cu un bilet la unul din precedentele eventuri Hades cu nume mari: Promoe, Afu-Ra sau SugarHill Gang) / 25 RON pentru restul
ora: 21.00
Club Suburbia
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X4PapjTFaag[/youtube]
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
- jay.there.is.a
- rhyme maker
gata shefu!Koma wrote:rog partenerii sa updateze afisul pe site-uri unde a fost urcat cu addon-ul de logo-uri.
merci
http://www.yazee.ro/clubz/2007/05/frees ... -2007.html
Re: Freeestyle (Arsonists) la Bucuresti / 2 iunie
e cam nashpa totusi daca vin cu biletu si mi se opreste la intrare...toate (adica 3) biletele astea sunt de colectie...deci e nashpa sa nu le pastrezi in clasor (istorie gen...)mihai.lazar wrote: Sambata 2 iunie 2007
Intrarea: 20 RON (pentru cei care vin cu un bilet la unul din precedentele eventuri Hades cu nume mari: Promoe, Afu-Ra sau SugarHill Gang)

maaama, de asemenea ROMANIA joaca in slovenia sambata...cum naiba sa ma impart...??!...

We are here to unlearn the teachings of the church, state, and our educational system. We are here to drink beer. We are here to kill war. We are here to laugh at the odds and live our lives so well that Death will tremble to take us. (C.Bukowski)
- Bazooka Joe
- trendy guy
Re: Freeestyle (Arsonists) la Bucuresti / 2 iunie
nu tise opresc la intrare ... ti se pune o stampila pe elepELo wrote:e cam nashpa totusi daca vin cu biletu si mi se opreste la intrare...toate (adica 3) biletele astea sunt de colectie...deci e nashpa sa nu le pastrezi in clasor (istorie gen...)mihai.lazar wrote: Sambata 2 iunie 2007
Intrarea: 20 RON (pentru cei care vin cu un bilet la unul din precedentele eventuri Hades cu nume mari: Promoe, Afu-Ra sau SugarHill Gang)![]()
![]()
![]()
maaama, de asemenea ROMANIA joaca in slovenia sambata...cum naiba sa ma impart...??!...![]()
muie copos