URBAN GROOVE
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
eu am crezut ca de data asta s-a auzit mai bine, eu personal, asa am simtit. Voi reanaliza azi, ca ma duc sa dau Okul final pe emisiunea de marti cu JEDI MIND TRICKS, pana acum preferata mea, veti vedea de ce. Va multumesc tuturor pentru suport, si vreau sa va reamintesc ca numai daca sustineti activ si va implicati cat mai mult, vom putea sa pastram aceasta muzica la un nivel de raspandire, cat de cat decent. Insa de asemenea ma bucur ca nu ascultam ceva comun, totusi nu mi-ar place ca toti cocalarii sa fredoneze Pharoahe Monch sau Jeru.RapAttack wrote:BRUGNER,FA CEVA CU VOLUMUL!LA MINE SE AUDE INCET,MAI ALES K NU PRIND BINE UTV,SE VEDE RAU SI ZGOMOTUL DE FOND ACOPERA VOCILE...PLS!!!
- strabunicutza
- Bandit Queen
- BRUGNER_okocha
Intelegerea cu cei de la U, este ca promovarea sa se faca prin intermediul lor, este un site care nici pe mine nu ma incanta (probabil m-ar fi incantat acum 10 ani), insa nu avem ce face, click aicistrabunicutza wrote:De ce nu se face un site urban groove, unde sa apara si capturile, se poate calcula si traficul, se anunta si cine urmeaza? ... mi se pare mult mai interesant asa, cat despre trafic, arata intr-un fel sau altul sustinerea, ma rog, este doar parerea mea
-
- funk soul sensation
-
- fratele meu tu esti baiat
- Rapid-Bad-Boy
- un domn / doamna
- BRUGNER_okocha
- BRUGNER_okocha
RIP HORIA NEXTRICK
Urban Groove va dedica o editie mortii lui Horia NTCK aka Nextrick. Ne pare rau, mai ales noua celor care l-am cunoscut! Prezenta de spirit exceptionala, spontaneitate dusa pana la nebunie, cam asta ar fi ce imi amintesc eu la Horia. Pacat ca ne-a parasit atat de repede si mai mult ca sigur ca in "partea cealalta" ne vom revedea. OIP!!!

- Rapid-Bad-Boy
- un domn / doamna