URBAN GROOVE
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
www.meritaoviata.ro
NU UITATI SA VENITI SI AICI, eveniment sustinut de Urban Groove, YO! si Rebel Music.

Re: RIP HORIA NEXTRICK
BRUGNER_okocha wrote:Urban Groove va dedica o editie mortii lui Horia NTCK aka Nextrick. Ne pare rau, mai ales noua celor care l-am cunoscut! Prezenta de spirit exceptionala, spontaneitate dusa pana la nebunie, cam asta ar fi ce imi amintesc eu la Horia. Pacat ca ne-a parasit atat de repede si mai mult ca sigur ca in "partea cealalta" ne vom revedea. OIP!!!
chiar merita o emisiune special dedicata lui... a fost unul de-al nostru.... RIP Horica...
ne vdm vineri p 8 in sub ...
- BRUGNER_okocha
tre sa recunosc ca si pe mine m-a surprins, insa stiu si de asemenea ca La Familia nu au fost niciodata fani old-school sau underground, eu insa intotdeauna i-am apreciat pentru veridicitatea textelor si mesajelor transmise, si daca cineva poate spune ca ei nu sunt reprezentativi pentru hip hop-ul RO, inseamna ca a fost plecat din tara de 30 de ani.RapAttack wrote:Sa nu mai faci niciodata prostia sa-l aduci in emisiune pe Puya!!!Nu mi-a placut niciodata,insa la faza de aseara cu hip hop&manele a dat-o rau in bara!Parerea mea...Inteleg ca lanseaza album,dar...NO OFFENCE!

- BRUGNER_okocha
am fost si am sustinut www.meritaoviata.ro. Emisiunea din aceasta seara va fi dedicata 100% acestui eveniment. NU uitati ora 22:00 azi si maine in reluare, 00:00.
- BRUGNER_okocha
incercati intotdeauna pe www.myspace.com/urban_groove , acolo vor fi puse la zi, fie capturi fie linkuri!
- BRUGNER_okocha
-
- fratele meu tu esti baiat
- Samio Molfai
- Je suis Pateu
www.myspace.com/urban_groove .. intra si il gaseseti pe partea dreapta
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin