LANSARE AD LITTERAM [vineri 22 iunie]
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
aici vei putea gasi informatii despre tricouri http://hadesrecords.com/forum/viewtopic.php?t=4725
sunt primu' care a ajuns acasa mah ?
))
a fost superb, ad litteram foarte foarte tari live... pogoooooooooo la piesa cu shole
haos.. parca a tinut putin ad litteram... nu conteaza...
albumul Katana va rupeeeeee baaa
doamne.. cat de tareeeee e ultima piesa cantata de ei.. " amintiri" .. smecheraaaa
Flow... tot respectu' pt el.. nu stiam ca poate un roman sa scoata sunetele pe care le scoate el.. ar mai trebui chemat in deschideri..
o lansare foarte tareeee... cam putina lume... da' a fost superb , au curs apele de pe noi la greeeeu, nu mai conteaza
neeeeext:)

a fost superb, ad litteram foarte foarte tari live... pogoooooooooo la piesa cu shole

albumul Katana va rupeeeeee baaa

Flow... tot respectu' pt el.. nu stiam ca poate un roman sa scoata sunetele pe care le scoate el.. ar mai trebui chemat in deschideri..

o lansare foarte tareeee... cam putina lume... da' a fost superb , au curs apele de pe noi la greeeeu, nu mai conteaza

-
- /\/\/\/
Am observat niste ciumpalaci care n-aveau nicio legatura cu ce se intampla acolo dar asta nu-i impiedica sa nu faca ca toti dracii sau ca niste maimute scapate de la ZOO.
Eu inteleg,omu' mai ridica o mana,un picior daca e cazu' mai sare in sus dar eu am vazut cum pica boxa aia mare.Noroc ca am tinut-o.WTF?
Baietii de la KATANA m-au impresionat teribil de mult.Abia astept sa ascult VOX LATINA si albumul ce urmeaza sa apara. Felicitari!
Felicitari si Ad Litteram.
Mi-a placut sonorizarea...
Cand am fost la concursul ala organizat de footrec tot in suburbia,s-a auzit infect! Chiar vorbeam cu Maerry daca se aude asa si la eventurile hadesrecords.A avut dreptate
.
Sauna si betie de fum.
Btw,dragute tricourile Ad Litteram
Eu inteleg,omu' mai ridica o mana,un picior daca e cazu' mai sare in sus dar eu am vazut cum pica boxa aia mare.Noroc ca am tinut-o.WTF?

Baietii de la KATANA m-au impresionat teribil de mult.Abia astept sa ascult VOX LATINA si albumul ce urmeaza sa apara. Felicitari!
Felicitari si Ad Litteram.
Cand am fost la concursul ala organizat de footrec tot in suburbia,s-a auzit infect! Chiar vorbeam cu Maerry daca se aude asa si la eventurile hadesrecords.A avut dreptate

Sauna si betie de fum.
Btw,dragute tricourile Ad Litteram

Lex wrote:
Cand am fost la concursul ala organizat de footrec tot in suburbia,s-a auzit infect! Chiar vorbeam cu Maerry daca se aude asa si la eventurile hadesrecords.A avut dreptate.
:
sonorizarea in club e printre cele mai bune se aude prost uneori pt ca nu e un sunetist bun la butoane
rave or die
Am fost eu prea praf sau au fost astia prea tari... cate putin din ambele. Ideea e ca se vede ca s-a muncit mult , iar cei 2 cheliosi de la Ad Litteram au facut-o la un nivel profesionist. ERA SI CAZUL sa avem o trupa ca Ad Litteram in mainstream. Sonorizarea a fost foarte buna (la mine in creier amplificata oricum
) Imi pare rau ca nu am ajuns si la KTN . Flow excelent !!! Cam asta am vazut eu in linii mari. Inca o precizare : poate oi fi eu de moda veche , dar piesa cu PACO e prea jmechera !!! Faptul ca a venit asa de putina lume mi se pare cam de cacat ... daCA CAntA fetele de la INDECENT (tati) in deschidere poate venea mai multa lume !
Hai c-a fost prea tare . GG Hadesrecords inc-odata ! Da sa vezi ce va rup picioarele la fotbal in pula mea ca nici acum nu mi-a venit CD-ul pe care l-am comandat. O sa termin salariul si n-o sa mai am bani sa-l cumpar cand o sa vina !!!

Hai c-a fost prea tare . GG Hadesrecords inc-odata ! Da sa vezi ce va rup picioarele la fotbal in pula mea ca nici acum nu mi-a venit CD-ul pe care l-am comandat. O sa termin salariul si n-o sa mai am bani sa-l cumpar cand o sa vina !!!
www.gamextv.ro
www.gamextv.ro/es/
http://www.next-please.ro
neXtplease! FIFA powered by : Razer , GameX TV , GSP.RO
www.gamextv.ro/es/
http://www.next-please.ro
neXtplease! FIFA powered by : Razer , GameX TV , GSP.RO