Moses wrote:daca Rasco,Last Emperor,Pacewon,Q-Unique sau Life(!!!) de exemplu,sunt fie printre cei care ii consideri fie najpa fie n-ai auzit de ei...chiar pierzi timpul pe aici.
Imi cer scuze public ca nu-s asa andargraund ca altii .. ca gandesc pentru mine si ca sistemul meu de valori e ceva mai "special"... =)))))))))
Later edit: hai cu Nine
Last edited by Shutz on Tue Jun 26, 2007 10:35 am, edited 1 time in total.
Moses wrote:daca Rasco,Last Emperor,Pacewon,Q-Unique sau Life(!!!) de exemplu,sunt fie printre cei care ii consideri fie najpa fie n-ai auzit de ei...chiar pierzi timpul pe aici.
Imi cer scuze public ca nu-s asa andargraund ca altii .. ca gandesc pentru mine si ca sistemul meu de valori e ceva mai "special"... =)))))))))
Am o singura remarca ... nu e vorba de underground sau comercial ... e vorba de muzica buna.
Diferenta se face in felul urmator:
tu asculti in genere west ... si cativa d-astia mai vechi din partea cealalta
noi ascultam tot ... chit ca e Life de la Phi Life Cypher sau S.C.C.
Un pic de open-minded nu ar strica ... s-ar putea sa descoperi chestii f tari pe care le-ai ignorat pana acum
Corect, ascult west.. east.. nord.. sud.. etc. Dar in genere chestii mai old.. astea mi-au placut, imi plac si cu astea o sa raman. Nu e vb de "closed-minded".. sau care ar fi opusul la ceea ce spuneai, sunt convins ca sunt o gramada de chestii tari si acum, unele le stiu, altele nu, dar cele vechi ma atrag si alea imi ocupa timpul dedicat muzicii, ca ascultator. Mi-am exprimat opinia... si anume de ce Nine si nu altii, in ceea ce ma priveste.
omuletu' wrote:ps: vedeti ca se fac manevre pe messenjer pt. Ill Bill
Came a long way from, back in the day
we did it for no pay, just rhymin hit the hay and
sleep, wake up, write another rhyme
Hit the park after dark drop the beat one time
That's when shit was real, no phonies no baloney
Just the homemade mics and wheels of steel
Backup from the roof, amp plugged in the street light
Everything right, jam over a street fight
Back to the lab I grab my pen and pad
Raw lyrics make a fleuredoscad
Had no dinero, enough get fo' chicken wings and rice
A forty ounce a nickel bag to get nice
And now I might make a million, and still son
it makes the heart pump, you know what I want...
pollul ar fi fost dezechilibrat oricum, chit ca e ill bill sau orice alt membru uncle howie/psycological bla bla. si daca puneam goretex iesea inaintea lui nine
generatia jedi mind existaaa!