Ce artist strain ati vrea sa vedeti?

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked

Vote:

Last Emperor
9
4%
Icon The Mic King
0
No votes
Doujah Raze
1
0%
RA The RUgged Man
19
9%
Rasco
3
1%
Chief Kamachi
3
1%
One be lo
1
0%
Pacewon
2
1%
Q-unique
11
5%
Supastition
3
1%
Aceyalone
6
3%
Ill Bill
49
22%
C Rayz Walls
7
3%
Phi Life Cypher
11
5%
O.C.
16
7%
Dom Pachino(Killarmy)
1
0%
Nine
23
10%
Brother Ali
33
15%
Swollen Members
15
7%
Esoteric
7
3%

Total votes: 220

cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

ar fi tare un Deltron 3030 sa chemati :)
Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

Koma wrote:pollul ar fi fost dezechilibrat oricum, chit ca e ill bill sau orice alt membru uncle howie/psycological bla bla. si daca puneam goretex iesea inaintea lui nine :shock:
generatia jedi mind existaaa! :lol:
nah... cum explici Q-Unique - 5 voturi (parca)

pur si simplu lumea e atrasa de... naspa... nu se aplica faza cu "uncle howie/psycological"
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Am votat Nine...dar la Immortal Technique nu s-a gandit chiar nimeni ? Si Immortal e f tare...un Virtuoso nimic ? :D Pentru ca merita....

Luati in considerare si acesti 2 artisti...

Multumesc.
Viața e complexă și are multe aspecte.
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

ill bill nu trebuia inclus in sondaj, parerea mea! De ce? Pentru ca intra plodul si se uita pe lista aia si puoooooooc: il loveste-n retina numele ILL BILL! Pun pariu ca majoritatea celor care l-au votat nici nu s-au mai uitat la restul, ca na.. ill bill e ill bill...
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

as vrea sa vina ill bill doar sa imi iau hanorac la coka nostra. in rest Q-Unique, Ra (care face show de show).

si da, nu votati brother ali.
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aVuohvFvxhE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NIVd76ACvvg[/youtube]

D'asta e freestyle champion! :bow:
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Saintu
tanar

Post by Saintu »

e clar de ce e Ill BIll numaru 1 intr-un sondaj de genul asta, iar cat despre Rugged man, ideea a fost a altei crew de la noi sal aduca si din cate stiu eu au fost si duse tratativele chiar pentru jedi, iar despre adaugarea altor artisti, in lista aia, banuiesc ca un asemenea sondaj s-a facut in functie de oamenii cu care sub o forma sau alta exista o cale directa si mai usurica de comunicare 8) :)
artisti ar fi multi, am vazut ieri o serie de festivale de prin europa cu nume tari dar mia sarit in ochi unu greu de la Lipzig, unde revin IAM 8)
in fine! vom vedea ce va iesi la final si daca se va concretiza in ceva!
nu tot in hip-hop se bazeaza pe straie...sau ka fumezi paie..
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

Shutz wrote:@ mihai.lazar...

Dar in genere chestii mai old.. [...] dar cele vechi ma atrag si alea imi ocupa timpul dedicat muzicii, ca ascultator.
Cateva exemple(tin sa multumesc pe aceasta cale wikipedia):

Pacewon - The group (Outsidaz) formed in 1991 after Young Zee and Pacewon met at a New Year's Eve party.

Q-Unique - He originally found fame as a breakdancer with the Rock Steady Crew, re-starting the crew with leader Crazy Legs in 1989.First Album release in 1999 : As The World Burns.

Aceyalone - released his highly acclaimed solo debut, All Balls Don't Bounce, in 1995.

O.C. - In 1991, he would make his recording debut on Organized Konfusion's "Fudge Pudge"

Esoteric - 7L & Esoteric (7LES) formed in 1992

acum depinde ce intelegi prin vechi.din cate stiu 2Pacalypse Now a iesit tot prin 91.

In alta ordine de idei ma bucur ca aduna tot mai multe voturi nine.
Din cate stiu eu,nu o data Dmx a declarat ca nine e raparul lui preferat,si parca se si vad influentele.
Last edited by kif on Tue Jun 26, 2007 12:16 pm, edited 1 time in total.
Image
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

Ca tot sunt la moda freestylerii zilele astea...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JgO-E7oy92E[/youtube]
Nu e un freestyle extraordinar, mai mult mi-au placut videourile de mai sus.. dar e o vorba din batrani: daca esti un bun freestyler nu inseamna ca esti un la fel de bun emcee. Si pana la urma nici despre asta e vorba, cat de bun esti ca mc, ci mai degraba ce fel de artisti iti plac.. ca unii opteaza pentru flow torential, douaj' de rime pe vers si texte spatiale.. altii opteaza pentru o interpretare calma si un mesaj descifrabil. Diferenta intre "90's" si ce se intampla acum mai peste tot, noul curent.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lPGNgFrRRJo[/youtube]

hiphop is dead ..live hiphop, live..

in sfarsit un subiect care imi capteaza atentia pe forumul asta, dupa atata timp :lol:

Edit:
Moses wrote:
Shutz wrote:@ mihai.lazar...

Dar in genere chestii mai old.. [...] dar cele vechi ma atrag si alea imi ocupa timpul dedicat muzicii, ca ascultator.
Cateva exemple(tin sa multumesc pe aceasta cale wikipedia):

Pacewon - The group (Outsidaz) formed in 1991 after Young Zee and Pacewon met at a New Year's Eve party.

Q-Unique - He originally found fame as a breakdancer with the Rock Steady Crew, re-starting the crew with leader Crazy Legs in 1989.First Album release in 1999 : As The World Burns.

Aceyalone - released his highly acclaimed solo debut, All Balls Don't Bounce, in 1995.

O.C. - In 1991, he would make his recording debut on Organized Konfusion's "Fudge Pudge"

Esoteric - 7L & Esoteric (7LES) formed in 1992

acum depinde ce intelegi prin vechi.din cate stiu 2Pacalypse Now a iesit tot prin 91.
Merci Moses... De O.C. & Esoteric stiam.. de restul nu.
Am zis cumva ca am ascultat tot oldschoolul?
Mai am mult de parcurs...

Aaaa.. si din pacate am bagat si O.C. in acelasi grup cu restul de naspeti.. imi cer scuze, a fost o eroare de calcul si poate m-am si grabit.

2pac a scos materiale inainte de 2pacalypse now. Si cand spun asta, ma refer la simplul fapt ca nu pot si nu am cum sa acopar tot hiphop-ul.. istorie sau diverse aspecte legate de trupe, nu am timp si nici nu ma intereseaza. Chiar daca pare o gandire simplista, nu am decat o viata la dispozitie.. si atatea de facut, nu am timp sa caut, sa scormonesc, ca am si altele pe cap. Regret ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda, sunt vederi diametral opuse si trebuie sa ne impacam cu gandul..
Imi pare rau ca am deviat de la subiect, nu vreau sa fiu tocmai eu ala care... u know. Trebuia sa ne limitam la trupele de mai sus si atat.. d'aia consider ca am spus tot ce aveam de spus si ma opresc aici.

pentru dopestylez:

stiu e o istorie mai veche in cazul asta.. si am dat un search rapid, pentru o ordine cronologica.

Discography

Architects of Intellect/God Complex - Split EP ("Strontium 90", "Cortex Nematode", "Secret Wars") EP Brick [1996]
Rebel Alliance - "Rebel Alliance" ("Protocol", "Be Alert" f/ Beyonder & Virtuoso, "Force 5 - Launch & Assemble") CD/LP/CASSETTE Brick [1997]
7L & Esoteric - "Protocol/Touch the Mic/Be Alert (f/ Beyonder & Virtuoso)" 12" Brick [1997]
Virtuoso - "Orion's Belt (f/ Esoteric & Mr. Lif)" 12" Brick [1998]
7L & Esoteric - "Def Rhymes/Headswell (f/ Virtuoso)/Learn from the Druid" 12" Direct [1998]
Army of the Pharaohs - "Five Perfect Exertions (f/ Bahamadia, Jedi Mind Tricks, Chief Kamachi, 7L & Esoteric, Virtuoso)/Remix/War Ensemble" 12" Superegular [1998]
Count Bass-D - "Piece of the Pie (f/ Esoteric & Virtuoso)" 12" Spongebath [1999]
Skitzofreniks - "Skitzofreniks State (f/ 7L & Esoteric, Reks, & Virtuoso)" 12" Brick [1999]
Skitzofreniks - "On My Own Shit" ("Skitzofreniks State") CD Check1 [1999]
Eddie Ill & DL Present - "The Time Has Come" ("Freestyle" f/ Eddie Brock, PackFM, Esoteric, & Rok One) Double Cassette - PhonoSynthetic [1999]
7L & Esoteric - "Speaking Real Words (f/ Inspectah Deck)/Bound to Slay" 12" Direct [1999]
7L & Esoteric - "Speaking Real Words EP" CD Direct [1999]
DJ Next - "A Vibe Called Next" ("Strontium 1999") Cassette [1999]
Film: "Open Transport" VHS [1999]
7L - "Can I Live?" ("Intro #1" f/ Esoteric, Afu-Ra, Reks, Gauge, & Joe Dawgs, "Intro #2" f/ Esoteric, Akrobatik, Virtuoso, & CheckMark) Mix CD/Cassette [2000]
Jedi Mind Tricks - "Violent By Design" ("Death March" f/ Virtuoso & Esoteric, "Exertions Remix" f/ Esoteric, Virtuoso, & Bahamadia, "War Ensemble" f/ Virtuoso & Esoteric) CD/2LP Superegular [2000]
7L & Esoteric - "Mic Mastery/Operating Correctly (f/ Mr. Lif)/Hell When I Come Through (CD only)" 12"/CDS Direct [2000]
Akrobatik - "The EP" ("Battle Royal" f/ Esoteric) CD/EP Detonator [2000]
DJ Spinna Presents - "The Beat Suite" ("Speaking Real Words") CD Urban Theory/Beechwood [2000]
Reks - "Final Four (f/ Esoteric, Shabaam Sahdeeq, J-Live, Young Zee, Pacewon, Lonnie B, & Danja Mowf) 12" Brick [2000]
DJ Vadim - "Higher Standard (f/ Mr. Lif, Esoteric, & Virtuoso)" 12"/CDS Ninja Tune [2000]
DJ Mr. L'Heureux & J. Sizzor - "2 Large For Your Backpack" ("Freestyle" - Esoteric) Mix Tape [2000]
7L & Esoteric - "Call Me ES/The Soul Purpose" 12"/CDS Direct [2001]
7L & Esoteric - "The Soul Purpose" CD/2LP Direct [2001]
Various Artists - "Home: Boston Underground Hip Hop" ("Do Me A Favor") CD/2LP Landspeed [2001]
Virtuoso - "The Voice of Reason" ("Orion's Belt" f/ Esoteric & Mr. Lif) CD/2LP Omnipotent [2001]
DJ Unknown & Mek - "Brothers on the Slide" ("Freestyle" f/ Esoteric, Breez Evahflowin, & C-Rayz Walz) CD [2001]
Various Artists - "Building With Bricks: The Definitive Brick Records Collection" ("Strontium 90", "Protocol", "Skitzofreniks State") CD Brick [2001]
Prowla - "Lonewolf" ("Hit 'Em Globally" f/ Esoteric) CD/LP Nuff Said [2001]
Various Artists - "Beats from the Vaults 2 EP" ("Hit 'Em Globally Remix" - Prowla f/ Esoteric) CD/LP Nuff Said [2001]
Reks - "Along Came the Chosen" ("Final Four (f/ Esoteric, Shabaam Sahdeeq, J-Live, Young Zee, Pacewon, Lonnie B, & Danja Mowf") CD/2LP Brick [2001]
DJ Next - "Back to the Grill Again: Liver at the BBQ" ("Straight Outta Boston" f/ Truth Elemental, Karma, & Esoteric) CD [2002]
7L & Esoteric - "Jealous Over Nothing/Brain in Gear" 12" Direct [2002]
Kabir - "Cultural Confusion" ("Run Out of Words" f/ Esoteric) CD/LP Uncle Trouble Music [2002]
Demigodz - "Well, Well, Well..." 12" Ill Boogie [2002]
Demigodz - "The Godz Must Be Crazy" ("Captivate / Deactivate", "The Godz Must Be Crazy") CD/2EP Ill Boogie [2002]
Various Artists - "Arrival of the Illest" ("Like This" - K.T. f/ Esoteric & Akrobatik) CD My Show Called Life [2002]
Karma - "Top Shelf (f/ Esoteric)" 12"/CDS Nuff Said [2002]
Various Artists - "Independent's Finest Volume 3" ("Well, Well, Well..." - Demigodz) CD Ill Boogie Records [2002]
7L & Esoteric - "Watch Me/Word Association/Can't Come Close" 12" Brick [2002]
7L & Esoteric - "Dangerous Connection" CD/2LP Brick [2002]
7L & Esoteric - "Dangerous Connection - Instrumentals" LP Brick [2002]
7L & Esoteric - "Dangerous Exclusives" PROMO CD Brick [2002]
DJ Unknown & Mek - "Ain't No Love" ("Gunn Clapp" f/ Esoteric, J-Treds, & Breezly Brewin) CD - OTS Entertainment [2002]
7L & Esoteric - "Herb/Rules of Engagement (f/ J-Live & Count Bass-D)/Split Personality" 12" Brick [2002]
7L & Esoteric - "Do It/Rest In Peace/What I Mean (f/ Beyonder)" 12" Brick [2003]
Main Flow - "Street Pay (f/ Esoteric)" 12" Brick [2003]
Demigodz - "Demigodz.Com Sampler" Promo CD ("Runaway") HipHopSite.Com [2003]
Jon Doe - "Meet Jon Doe" ("Title Track Remix" w/ 7L & Esoteric) CD Day By Day [2003]
Mike Nardone Presents - "We Came From Beyond Volume 2" CD/2LP ("Devastating MCs" f/ Esoteric, Celph Titled & Apathy) Razor & Tie/BMG [2003]
King Syze - "Blitz Inc. (f/ Vinnie Paz & Esoteric)" 12" Brick [2003]
Jedi Mind Tricks - "Visions of Gandhi" ("The Army
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Last edited by Shutz on Tue Jun 26, 2007 12:34 pm, edited 2 times in total.
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

later edit : scuzati , am uitat de God Complex :oops:
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

ar trebui sa tineti cont de faptul ca articolele de pe wikipedia nu prea au vreo tenta oficala. Sunt scrise de simpli vizitatori si oricine poate modifica articolele. Am pierdut un pariu increzandu-ma in Wikipedia, deci... :mrgreen:
Rayz'O
un domn / doamna

Post by Rayz'O »

NINE. are cele mai bune piese. reflecta intr-adevar muzica asta. trebuie sa scoata ceva in fiecare an sau ce? oficial a scos doua albume de inalta calitate si asta e suficient! NINE ar face cel mai tare show! nici nu mi-as fi imaginat acum cativa ani ca exista o mare sansa ca el sa fie prezent in romania! la cat de raw o arde pe piese...

ala cu brother ali e chiar redus
...
nZa
oblomovian

Post by nZa »

Koma wrote:pollul ar fi fost dezechilibrat oricum, chit ca e ill bill sau orice alt membru uncle howie/psycological bla bla. si daca puneam goretex iesea inaintea lui nine :shock:
generatia jedi mind existaaa! :lol:
ce hater :x
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

@ dmx & dopestylez: hai sa incheiem aici cu subiectul asta ca o ardem aiurea.
@ Rayz'O: unii considera ca daca nu mai scoti nimic sau nu scoti tone de material ca altii esti produs expirat.. e nevoie de muzica noua.. "care are piesa aia noua a lui adi minune, vreau si eu plzzzzz" - precum unele mesaje pe care le primeam pe fostul id de messenger..
Valorile adevarate nu se perimeaza in timp.. si intr-adevar, asta nu e ceva ce tine de east-west, hardcore, gangsta, comercial, underground.. nou sau vechi.
Nu sunt chiar asa sigur ca Nine ar face cel mai tare show dintre toate numele de acolo... dar e un artist vechi, care-mi place cu adevarat..pe care mi-as dori sa-l vad si stiu ca asta ar fi cam singura sansa pentru a-l vedea. Din toate numele de acolo.. respect O.C. .. dar nu m-as duce la un show de genu', iar ca alternativa la Nine as vedea Chief Kamachi... o alternativa mai proasta, ce-i drept.. :) In fond, pe ce ne certam aici? Gusturi, nu? Cea mai mare prostie, care ar putea sa tina la infinit.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Rayz'O wrote:ala cu brother ali e chiar redus
vad ca nu raspunzi mp, Rayz'O, asa ca o sa scriu aici poate aici citesti..

nu stiu care e problema ta. mie-mi place Brother Ali, si de aceea l-am votat in poll-ul de mai sus. am insistat de cateva ori pe topic aici cu "votati Brother Ali" ? sunt unii care dau si mass-uri pe messenger cu "intra si voteaza emcee-ul asta, ca vine in Romania gen". mass-uri grave.

si mie-mi place Nine, dar faptul ca tie nu-ti place Brother Ali sau alt emcee care-mi place mie nu-mi ofera dreptul sa te fac in toate felurile.

ai grija data viitoare, nu-mi plac chestiile astea.

p.s.: e-thugz.

on-topic: oricine ar veni, o sa fie un show tare! :)
Locked