Ce artist strain ati vrea sa vedeti?

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked

Vote:

Last Emperor
9
4%
Icon The Mic King
0
No votes
Doujah Raze
1
0%
RA The RUgged Man
19
9%
Rasco
3
1%
Chief Kamachi
3
1%
One be lo
1
0%
Pacewon
2
1%
Q-unique
11
5%
Supastition
3
1%
Aceyalone
6
3%
Ill Bill
49
22%
C Rayz Walls
7
3%
Phi Life Cypher
11
5%
O.C.
16
7%
Dom Pachino(Killarmy)
1
0%
Nine
23
10%
Brother Ali
33
15%
Swollen Members
15
7%
Esoteric
7
3%

Total votes: 220

bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

haha, se face si al doilea tur de scrutin ? :lol:
Si eu tot pe Nine merg, clar!
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

Fara nici o legatura cu artistii din poll...cine ar vrea sa vada asa ceva in concert? :) :

LORDS OF THE UNDERGROUND TIC TOC

...i know i would!
Image
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

La aia ar vrea mai multi decat vor la Ill Bill :roll: ...dar sa ne multumim cu ce avem :) NINE, tha numba one contenda
Image
Criss Blaziny
fratele meu tu esti baiat

Post by Criss Blaziny »

copiii toti cu ill bill...in fine.... si ill bill l-ar vota pe nine sau pe o.c....si toti de dp lista asta.......cred ca ar face asa..........in fine...copiii din ziua de azi...nici nu vin la wu.............ca nu sunt tari ca JMt................:)))
nZa
oblomovian

Post by nZa »

daca jmt erau ascultati de 10 persoane oare mai sufereati asa mult?
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
Vladimir
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Vladimir »

Vot Nine clar, da' daca era si CNN in lista, pe ei ii votam!
Badabing, badabang, badaboom
ostil
tanar

Post by ostil »

krs one ...
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

incredibil de tari sunt astia care intra si iau pollu peste picior ca stiu ei un artist care nu e in poll.
rezumati-va la poll. pentru alte pareri cautati prin forum ca aveti un topic special.
99.9%
Meursault
confuz

Post by Meursault »

nZalithus wrote:daca jmt erau ascultati de 10 persoane oare mai sufereati asa mult?
lasa-i ma ca ei is andargraund. cum ajunge unu mai popular (cazul Ill Bill, JMT) gata is praf nu mai e nimic de ei, ii asculta numai copiii. acum vreo 3-4 ani se inchinau toti la "The future is now" si "Violent by design" si se intreceau in laude la adresa lor. in martie la concertu jmt se simteau toti bine si urlau in cor "we got the gangsta gangsta shit" si acum o ard gen:
Lecart wrote:Mi s-a cam acrit de "now get on your knees so I can stick this gun in your mouth" ...

am votat Ill Bill ca probabil va veni cu Sabac si vor baga multe piese Non Phixion si pt ca sunt convins ca ar aduna la fel de multi oameni ca jumate din lista aia la un loc, desi sunt sigur ca Phi-Life sau Swollen ar face un show mult mai tare.
Lecart
dimineata verific forumu

Post by Lecart »

phase one wrote:lasa-i ma ca ei is andargraund. cum ajunge unu mai popular (cazul Ill Bill, JMT) gata is praf nu mai e nimic de ei, ii asculta numai copiii. acum vreo 3-4 ani se inchinau toti la "The future is now" si "Violent by design" si se intreceau in laude la adresa lor. in martie la concertu jmt se simteau toti bine si urlau in cor "we got the gangsta gangsta shit" si acum o ard gen:
Lecart wrote:Mi s-a cam acrit de "now get on your knees so I can stick this gun in your mouth" ...
Frate, dar toti sunteti atotcunoscatori pe forumul asta ? :lol:

1. habar n-ai la ce ma inchinam eu acum vreo 3-4 ani
2. poate in martie ma simteam bine cu vreo bruneta la munte, n-ai de unde sa stii :D
3. nu am nimic cu Jedi Mind, era vorba de Ill Bill, si daca punem cap la cap artistii din Poll, pur si simplu Ill Bill nu ma incanta.

Din 11 pagini, 9 pagini sunt: Eu votez artistul X, pentru ca artistul X e mai tare decat artistul Y pe care-l asculti tu, ca tu esti underground. :cool:
Meursault
confuz

Post by Meursault »

nu era vorba de tine.. ma refeream in general ca toti o ard hateri de ill bill pe topicu asta. quote-ul tau era doar un exemplu
begongo
fratele meu tu esti baiat

Post by begongo »

Nine, dar nu in bucuresti!
Incurajez pirateria.
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

begongo wrote:Nine, dar nu in bucuresti!
daca tu gasesti locatie si sponsori ... sau esti in masura sa organizezi un eveniment si-n alt oras ..oradea de ce nu? fii sigur ca oricine va veni dintre cei din lsita poate veni si acolo.
daca vrei sa discutam despre asta ma poti gasi pe messenger: mihai_c_lazar

Am vazut ca la fiecare topic ai obiectii ca se tine-n Bucuresti ... daca noi suntem bucuresteni iti dai seama ca nu-l putem organiza la 800 de km distanta... si cred ca nu e nevoie sa-ti explic si de ce. Dar oricine vrea sa fie implicat intr-un proiect de genul sa ma contacteze
muie copos
NociV
tanar

Post by NociV »

4 albume de la Nine pe www.sunetesubsol.net ...in sfarsit le-am gasit...dementiale...ma farama..prea tare...(mc oricum kombat...de ajutor)
Image
Shearer
old school

Post by Shearer »

Locked