Snoop Dogg | Bucuresti | Bamboo | 5 Iulie !?
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Nippy_yeLL
- un domn / doamna
-
- Niciodata un nimeni
Re: Snoop Dogg | Bucuresti | Bamboo | 5 Iulie !?
Unii moderatori si useri de pe forum ar putea fi interesati de festivalul asta :>:>xan yan wrote:Jul 6 2007 11:45 Splash Festival Leipzig Germany
Viața e complexă și are multe aspecte.
iar unii useri ar putea cauta si singuri, mai ales ca era deja postat line-up-ul chiar la NewsMallone wrote:Unii moderatori si useri de pe forum ar putea fi interesati de festivalul asta :>:>xan yan wrote:Jul 6 2007 11:45 Splash Festival Leipzig Germany
Splash! Festival 2007, Germania.
mod edit: powered by Splash Team
-Cunninlynguists (USA)
-Dilated Peoples (USA)
-RJD2 (USA)
-eMC (Masta Ace, Wordsworth, Punchline, Stricklin) (USA)
-IAM (FRA)
-The Roots (USA)
-Stones Throw presents: Peanut Butter Wolf, J-Rocc, Percee P, Aloe, Blacc & Guilty Simpson (USA)
-Redman (USA)
-Freundeskreis (GER)
-Snoop Dogg (USA)
-Talib Kweli ft. Jean Grae (USA)
-Papoose (USA)
-Man like me (UK)
-Major Taylor (USA)
-Radioclit DJ (UK)
-WILEY (UK)
-The Mitchell Brothers (UK)
si multi altii
http://www.splash-festival.com/
- Bazooka Joe
- trendy guy
=)) er ao gluma..se referea la numele "SPlash festival" =)))))))RapX wrote:iar unii useri ar putea cauta si singuri, mai ales ca era deja postat line-up-ul chiar la NewsMallone wrote:Unii moderatori si useri de pe forum ar putea fi interesati de festivalul asta :>:>xan yan wrote:Jul 6 2007 11:45 Splash Festival Leipzig Germany
Splash! Festival 2007, Germania.
-Cunninlynguists (USA)
-Dilated Peoples (USA)
-RJD2 (USA)
-eMC (Masta Ace, Wordsworth, Punchline, Stricklin) (USA)
-IAM (FRA)
-The Roots (USA)
-Stones Throw presents: Peanut Butter Wolf, J-Rocc, Percee P, Aloe, Blacc & Guilty Simpson (USA)
-Redman (USA)
-Freundeskreis (GER)
-Snoop Dogg (USA)
-Talib Kweli ft. Jean Grae (USA)
-Papoose (USA)
-Man like me (UK)
-Major Taylor (USA)
-Radioclit DJ (UK)
-WILEY (UK)
-The Mitchell Brothers (UK)
si multi altii
http://www.splash-festival.com/
muie copos
- DirtyLaundry
- tanar
super tare... vine Snoop in Bucuresti
... parca si vad juma de sala strigand DROP IT LIKE IT'S HOT !!!
...

Se inoarce...
http://rapidshare.com/files/39673108/dp ... v.mp3.html ... dp - "Negativ"... produs de Bufu...
http://rapidshare.com/files/39673108/dp ... v.mp3.html ... dp - "Negativ"... produs de Bufu...
am fost la un concert Snoop si s-a comportat de cacat.PLM..macar o farama de respect pentru public putea sa arate,insa nu..el nu a aruncat nicio privire la public tot timpul concertului.Fixa cu privirea un reflector sau oricum,ceva mult deasupra capetelor noastre.In schimb am fost placut impresionat de cele 5 dansatoare ale lui.Niste femei dezvoltate placut,sincronizate si foarte zambarete...La un momentdat,la acelasi cocert,urca patru pe scena si aduc un pat.II e somn,ma gandesc eu
,dar cand urca pe scena o femela in lenjerie intima imi dau sema ca nu e asa.Se indreapta gratios spre pat,da un pic din "solduri' pe langa el si se intinde tot la fel de gratios.Snoop (care,am uitat sa mentionez,a cantat in pijama...o pijama foarte larga) se aseaja langa ea si incep oamenii sa se linga....o tot tin asa vreo cateva minute,timp in care Snoop o cauta de paduchi pe tot corpu',dupa care se ridica si ii spune refletorului: "I'm gonna finish with that bitch after the show",asa ca poate o vedeti si pe Laura Andresan la show-u' lu Snoop.
...si veniti in pijamale...nu numai pt ca e la moda dar trebuie sa va vindeti garderoba pt a o arde cu berea-n mana prin Bamboo(am auzit si eu...n-am fost niciodata),sau poate aveti posibilitati finaciare mai mari ca mine...oricum "Distractie Placuta!"

...si veniti in pijamale...nu numai pt ca e la moda dar trebuie sa va vindeti garderoba pt a o arde cu berea-n mana prin Bamboo(am auzit si eu...n-am fost niciodata),sau poate aveti posibilitati finaciare mai mari ca mine...oricum "Distractie Placuta!"