B'ESTIVAL 2007

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Alin-San
imun

Post by Alin-San »

Se pare publicul roman este nerabdator sa savureze experienta unui festival ca afara, cu trei zile si trei nopti de muzica live de calitate: pana in prezent au fost vandute 8500 de abonamente pentru cele trei zile de B'ESTIVAL 2007! Organizatorii festivalului, Emag!c Entertainment, vor pune in vanzare inca 1000 de abonamente, ce pot fi achizitionate din magazinele Diverta si de pe site-ul www.myticket.ro. Aceasta va fi ultima suplimentare, urmand ca in ziua evenimentului, la intrare, sa fie disponibile doar bilete de o zi, la pretul de 80 RON pentru prima zi, 95 RON pentru ziua a doua, respectiv cea de-a treia.

“Desi initial planificasem sa punem in vanzare doar 5000 de abonamente pentru intreaga perioada a B'ESTIVAL, am observat ca acestea se vand foarte bine si am decis sa suplimentam numarul acestora. Abonamentele pe trei zile ofera doua mari avantaje: sunt mai atractive din punct de vedere financiar decat biletele pe fiecare zi, iar persoanele care detin abonamente primesc o bratara B'ESTIVAL, pe baza careia vor putea intra si iesi liber in / din zona festivalului.”, a declarat Laura Coroianu, Managing Partner Emag!c Entertainment.

B'ESTIVAL va avea loc in zilele de 29 iunie, 30 iunie si 1 iulie, si se va desfasura in aer liber, in cadrul complexului Romexpo, pe o suprafata totala de peste 30.000 mp. Oferit de ClickNet si sprijinit de Coca-Cola si Heineken Music, B'ESTIVAL 2007 va beneficia de participarea catorva dintre cei mai in voga artisti internationali ai momentului: Marilyn Manson, Alice Cooper, Pink, Faithless, Reamonn, Morcheeba, Kasabian, Wu-Tang Clan si Hooverphonic.

Abonamentele pentru toate cele trei zile ale festivalului costa 180 RON, iar abonamentele pentru zilele de sambata si duminica 125 RON. Pentru prima zi, biletele costa 60 RON, iar pentru cea de-a doua zi costa 75 RON, la fel ca si cele pentru ziua a treia.
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

Image

Interviu TrackAddicts

+

Shoutout pentru HipHopKulture.ro

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VWmrFFioFMU[/youtube]
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

:shock: ce tari au fost Reamonn astia... mi-au placut.. se vede experienta de "vechime" a lor.. au fost cei mai tari din seara asta...

meamaaaa... ce salbatica e Pink pe scena.. :lol: ce miscari face...stie sa faca show :) e p***a buna frateee... :lol:

a fost tare in seara asta... lume multa.. atmosfera foarte tare... maine va fi "high-ereala".. :lol: :lol:
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

dan
Pop

Post by dan »

per total cel mai mult mi-au placut faithless :D de wu-tang din pacate nu am apucat sa ma bucur prea mult :) dar ii mai prind eu candva :wink:
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

mai prinzi pe dracu... :lol:
Image
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Alin-San
imun

Post by Alin-San »

Post Reply