Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
sunt absolut convinsa ca toate retardatele/retardatii mintal din Romania o vor aprecia in prostia lor,exact asa cum au facut-o si cand juca in telenovele,si i se spunea din stanga si n dreapta ca ea este o actrita frt buna si ca joaca foarte foarte bine,si ea ajunsese sa creada lucrul asta ,desi nu avea nici o treaba cu actoria.asa o sa se intample si cu muzica,cativa prosti o sa ii spuna CA CAnta bine si ea o sa creada,si nu o sa ne mai scuteasca auzul de timbrul ei vocal extrem de fin
Femeia asta chiar are un talent ... Un talent sa se faca de rasu lumii. Cat despre vocea ei, voce mai buna are cainele de la bunica mea cand latra intrun borcan. Va spun eu cine o adora, reparii aia cu RBD in topul playlistului care o ard pe macaroane si pe enrique iglesias si alte randunici ale lumii poluate.
si-a facut coditze sa fie mai r&b asa...
si joaca in videoclipul iubitului ei sotz pepe,alt cretin
ma uit si eu la tv 5 minute la 2 zile si uite ce vad.....
nZalithus wrote:intrebare...cum se face ca la un topic d'asta se umple o pagina imediat iar la hh strain la albume cate un post la 3 zile .. si ala tot de la niucamars pe forum
mdea...pentru cine nu stie...inregistrarea este gen CATERINCA>..in telenovela ea joaca rolul unei wannabe cantarete care nu are nicio treaba...iar respectiva inregistrare...este din film..este un mare JTO...
daca kiar vreti...din anumite surse...se pare ca ea kiar ar avea voce...o sa vedeti la momentul respectiv....o fi ea oana zavoranu..dar nu mai aruncati cu cacutza aiurea de acum inainte...
mdea..pentru cine nu stie...la tv este gen CATERINCA>...la tv ea joaca rolul unei wannabe frumoase care nu are nicio treaba..iar respectiva inregistrare...este din film...este un mare JTO
meleu wrote:mdea...pentru cine nu stie...inregistrarea este gen CATERINCA>..in telenovela ea joaca rolul unei wannabe cantarete care nu are nicio treaba...iar respectiva inregistrare...este din film..este un mare JTO...
Deci sa stiu la cine sa apelez cand pierd un episod si vreau sa aflu ce s-a mai intamplat