URBAN GROOVE
- Chill Will
- the funky man
ce pwlaaa meaaaaaaaa...atat brugnere!!!
ai dat that ol' robotic , futuristic , george jetson KRAYZEEEEEEEEE joint!!!
ai dat that ol' robotic , futuristic , george jetson KRAYZEEEEEEEEE joint!!!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
utv se poate viziona online aici, aparent: http://tvonline.1gb.at/
e si ditamai lista de canale pr0n, sa nu va distraga atentia.
e si ditamai lista de canale pr0n, sa nu va distraga atentia.

- ShannonTHB
- dimineata verific forumu
- BRUGNER_okocha
am observat ca in momentul in care nu sunt invitati cunoscuti lumea spune ca emisiunea e slaba. Dezamagitor pentru mine, dar ne vom stradui mai mult. O alta observatie ar mai fi ca anumiti oameni ma intreaba obsesiv cand e emisiunea cu ei, dand impresia ca numai la aia se vor uita din tot sezonul. O alta dezamagire.
- BRUGNER_okocha
- BRUGNER_okocha
nu ma refeream numai la tine, ci la mai multi oameni cu care am mai interactionat. Asta e tendinta. Am vizionat si eu aseara emisiunea, si mi s-a parut f OK. A fost exact o cronica a unui mini festival de 2 zile, organizat intr-un oras care nu a mai vazut asa ceva pana acum. Mie mi s-a parut important aspectul asta, mai ales ca mi-am propus sa acord spatiu si celorlalte 3 elemente, DJing, break si graff. MCs sunt cei mai multi, insa cu adevarat rar se intampla un event de graff, de b-boy sau de DJ.meleu wrote:nu era vorba de cunoscuti sau necunoscuti..pur si simplu a fost o emisiune proasta...si cand a fost lex cu narcotiq..de care nu auzise nimeni..atunci a fost jmekera emisiunea..deci nu are treaba una cu alta...ci tine strict de continut...