Hip Hop Kemp 2007

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Rap_sodic
tanar

Post by Rap_sodic »

Me 2...pana la urma fiecare cu zdamasiiii,nu?
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Rap_sodic wrote:Me 2...pana la urma fiecare cu zdamasiiii,nu?
In principiu cam da ... maine vom afla exact ce masini sunt si daca mai e vreun loc
muie copos
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

r-ai al dreaq.... sa faci poze ba...sa-mi aduci si mie ... sa-mi iei un tricou ca banii nu-i vezi pe el oricum :))))
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

mihai.lazar wrote:
In principiu cam da ... maine vom afla exact ce masini sunt si daca mai e vreun loc
Eu zic sa luam in considerare oferta cu trenul. Din ce stiu de la Brugner suntem in jur de 15-20 care ar fi sa mearga.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

bboyspdy wrote:
mihai.lazar wrote:
Eu zic sa luam in considerare oferta cu trenul. Din ce stiu de la Brugner suntem in jur de 15-20 care ar fi sa mearga.
Noi deja am hotarat ..plecma cu masinile...suntem 16 in 4 masini
muie copos
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

cehii astia sunt baza...pe 3 si 4 august ii aduc pe DAVID BANNER si THE GAME la un alt festival mai la nord.
http://www.hiphopjam.cz/program/
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JAO9p59oiKE[/youtube]

da bine...nu se compara cu hip hop kemp. :D
Image
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

niste Q&A care nu sunt deja in sectiunea FAQ de pe site :

q:are the cars allowed in the camping site?

a:If you come on Thursday and you´ll have luck with security guys, you can have your car besides your tent. But there is a parking, so I think that they don´t allow it to you. My friend had luck last year, but it is not good. You must wait at the end of whole capm when is everybody away and then drive away.

q:What will be the price of the ticket for all 3 days at the gate ,and what is the camping fee.

a:The price for all three days will be announced soon. Camping fee is hundred CZK.

q:Sa inteleg ca ai luat euro de aici si ai schimbat acolo tot in coroane sau poti schimba si lei?

a:Sa schimbi in primul rand banii in moneda lor..asta e cel mai important,eu mi-am luat teapa..am ajuns cu euro si am schimbat pana la urma in mizeriile lor de bani.
Poti sa platesti la marea majoritate a magazinelor in euro dar iti dau rest in coroane sau ce au ei..iar asta insemna ca iti estimeaza un curs si iesi in pierdere...

q:Mai tii minte cam cat au fost taxele de autostrada?era abonamente pe mai multe zile,plateai trecerea…

a:E pana in jur de 25-30 euro o vinieta pt 7 zile minim pe care trebuie sa o cumperi chiar de la prima benzinarie..e una alba pe dreapta cum treci de granita..(n.a.dupa ce treci de nadlac in ungaria)

q:Ai luat-o prin slovacia sau prin austria ?

a:Am mers prin austria...nu te complica prin slovacia

q:Alte sfaturi?

a: Pe autostrada mi se pare ca cehii merg exagerat de reped..ca nemtii..cat duce masina asa merg si ei,nimeni nu vorbeste engleza,.trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare,spre deosebire de austria si ungaria nu prea sunt indicatoare in cehia si astia au litere chirilce si te cam lasa nervii nu prea bilingvuiesc indicatoarele

cam atat...

later edit ca fapt divers : discutia in romana am avut-o cu un coleg de la munca prin mail,pe nume sorin , care sorin dupa ce i-am vazut poza la angajati mi-am dat seama ca este sorin de la e.m.i.l ,si tocmai se intorsese din praga....caterinca asa :)
Image
Rap_sodic
tanar

Post by Rap_sodic »

r-ai al dreaq.... sa faci poze ba...sa-mi aduci si mie ... sa-mi iei un tricou ca banii nu-i vezi pe el oricum
da cuae,cum sa nu,numai sa ajung acolo...

totusi,cine vine cu trenu? :?
Turmentatu
tanar

Post by Turmentatu »

Mai baieti mai pleaca careva cu autocarul? Oricum ar trebui sa ne gasim toti romanii acolo, ca si asa n-o sa fim mai mult de 30....
Turmentatu
tanar

Post by Turmentatu »

Chiar nu ma ajuta si pe mine cineva sa plec? De la mine din Galati nu mai pleaca nimeni :(
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Noi plecam cu masinile personale... in momentul de fata eu personal nus tiu pe nimeni care sa plece cu autocar sau tren
muie copos
RapX
sub.solist

Post by RapX »

se putea pleca foarte comod si cu avionul, cu o rezervare din timp.
Turmentatu
tanar

Post by Turmentatu »

Mersi mult omule, bani pe un bilet de avion dus-intors cheltui eu intr-un an de zile :)
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Si Louis Logic confirmat.

LE: In schimb, Swollen Members au picat :(
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

A picat si Louis Logic :lol:
Bahamadia confirmata.
Post Reply