hehe, in sfarsit incearca si romanii sa se bage la dmc. e bine asta. sper insa ca cei mai buni si experimentati dji din romania sa participe la concurs, nu sa fie in juriu. pentru ca chiar si ei ar trebui sa munceasca tare o perioada sa-si puna la punct o rutina competitiva pentru dmc (unde vezi niste scheme si beat jugglinguri de intepenesti). daca romania va fi reprezentata de niste copii incepatori si inca stangaci in manuirea discului (ca astia se si baga fara retineri la concursuri), in loc sa fie reprezentata de cei mai buni... ar fi cam jenant. zic eu.
pai s-a si zis ca "jurizarea va fi facuta de un nume mare in domeniu" (vezi site-ul oficial), intuiesc de peste hotare (babu? - daca tot vine defari ), deci nu vad de ce n-ar participa si djii mai titrati din Romania
Caut rezerva pentru fotbal, avand in vedere posibilitatea de a se ajunge la 16 echipe, are sanse 100% sa joace
Detalii pe mess.
ps: sa fie bun, nu sa-si dea cu stangu-n dreptu, cu spirit de echipa si cu o determinare iesita din comun.
chiar daca "nume mare" inseamna strain, tot e posibil ca unii sa fie prea bazati sa se inscrie la din astea. tatare, ma auzi? taie cacatul de taur, si bagati-va, cu tot cu fostii colegi de trupa (cand erati 6 in stiinta intoarcerii meselor)!
papapapap....dava zic ca mai avem lucruri de anuntat,ma credeti?...SUUUMMMEEERRRRJAAAMMMMMMMMM!!!
P.S.daca nu veniti toti+tovarasi,femei,catei,purcei,pisici si vecini de palier,va caut,va sun la usa ...intru la voi in camera si va arunc calculatorul pe geam de la etaj!
butch M.
hentai wrote:papapapap....dava zic ca mai avem lucruri de anuntat,ma credeti?...SUUUMMMEEERRRRJAAAMMMMMMMMM!!!
P.S.daca nu veniti toti+tovarasi,femei,catei,purcei,pisici si vecini de palier,va caut,va sun la usa ...intru la voi in camera si va arunc calculatorul pe geam de la etaj!
butch M.
ba... io vin din suburbia... si intamplator am dat de butch acolo care mi'a zis toate celelalte nume de la summerjam... si a mai zis butch ca spune oricui se duce acum in suburbia si ii da de baut... si nu glumeste ...asa ca duceti'va si faceti'i cinste... si lu' ghizmo ca si el a auzit! ...
dasta e bine sa nu afle toti cotzcarii..ca incep s sufere pe forum...care stie si care nu...bravo dino..bravo moses..sunteti idoli pt generatia tanara (pe moses il inteleg)