sa ma lamureasca si pe mine cineva,ca poate mai e cineva nelamurit... summer jam-u' e acuma pe 2 zile?nu mai e si pe 31 august? am vazut pe site-u' lu' Cesar Comanche ca o sa "bage" pe 31 august...deci...?
morbid961 wrote:sa ma lamureasca si pe mine cineva,ca poate mai e cineva nelamurit... summer jam-u' e acuma pe 2 zile?nu mai e si pe 31 august? am vazut pe site-u' lu' Cesar Comanche ca o sa "bage" pe 31 august...deci...?
Da... am comasat totul in doua zile odata cu shcimbarea locatiei.
1-2 septembrie
mihai.lazar as putea sa fiu unul dintre aceia care ar fi cu filmarea? Mai vine un amic...voi avea 2 camere video si voi putea filma tot , asta in cazul ca am voie atat .Probabil ca vor fi mai multi dar ai avea de unde sa iei material in caz de ceva.Multzam
Eu stau in cartierul Drumul Taberei .As putea lua legatura si cu Mihaitza de la Cast dar nu mai am numarul de telefon.Daca il stie careva poate sa imi trimita un pm ? Thx si scuze de topic dupa topic
ar fi o chestie sa se filmeze un dvd cu summerjam-ul...
adica in primul rand sa fie o placa de sunet care sa captureze tot ce se intampla pe scena, si din tot ce se va filma, de la orice spectator, sa se faca un montaj
sa aratam copiilor cum a fost la defari si ra!
Last edited by tux on Tue Aug 28, 2007 8:23 am, edited 1 time in total.