BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

adapter
moderator astea

Post by adapter »

mai zic ceva si gata
nu sa criticam pe forum si blablabla
e tocmai invers, trebuie criticati, ajutati, injurati, sa-si dea seama ca n-au ce cauta in rep. se ridica cam multi cu pretentii...si ma enerveaza.

pa!
Last edited by adapter on Tue Aug 14, 2007 1:02 am, edited 1 time in total.
deka_rapmc
tanar

Post by deka_rapmc »

da e adevarat k la acest festival de la care se asteapta extrem de mult au fost trimise chiar foarte putzine demouri, si cu toate k sunt putzine, jumatate chiar nu sunt buni. noi cand am trimis ne-am gandit daca suntem in stare sa cantam pe aceasta scena pe care vor canta nume mari a rap-ului. sunt unele piese care nici nu sunt trase in studio... cum vor ei sa cante knd inca nici nu au inregistrat intr-un studio profesional... asta este... astea sunt trupele din noul val....
NskY
#

Post by NskY »

*Antidot* gangsta shit, negativul nu imi place, nici refrenul (tip lalaiala) versuri slabe

*Antifon* flow si versuri nu chiar pe gustul meu, negativ dragutz. "sa scriu din nou" e piesa care imi place de la tine

*ArsPoetica* versuri bunicele, negativul nu e rau, dar nu e atractiva piesa.

"ma baga in boale" bine ca nu te baga in boluri :lol:

*Black Sheep* piesa incepe superb. "ya ya black sheep!!! get ready for the war, get ready for the battle" :lol: :lol: :lol: imi pare rau ca nu te-am votat. hotii, oameni impuscati, e cam fictiune pe bune acum. sfatul meu e sa nu renunti la muzica, sa tii capul drept si sa lupti in continuare, cum ai spune tu "trag, incarc, incarc si iar trag"
*Dovada 33* nu imi place stilul gen parazitii si nu imi place basul ala de pe negativ.

*Efecte Secundare* nu imi plac vocile si flowul, negativul e mai ok putin, daca era piesa la promovare download votam un merge si ziceam "multa bafta"

*GC/Gruparea Chisinau* ma abtin, pentru un comentariu mai lung luati de urgenta legatura cu JeSunt :lol: :lol:

*LitteraSerum* negativ tare, probleme de dictie, refrenul nu se potriveste. puteati lucra mai mult ca productia e buna

*MaicCec* omul pe care l-am votat. ce sa zic, imi place, daca nu mi-ar fi placut nu as fi votat :lol:

*Conotativ* piesa in sine e buna DAR seamana cam mult cu AMMO (Maiccec,40Cham & Khayyam) - Aspecte acelasi sample, acelasi flow, acelasi mesaj, doar ca piesa "aspecte" e mai veche, nu pot sa va zic la ora asta cat de veche, sa fie vreo 3 ani?... strofa lu khayyam tine cat toata piesa voastra =)))))) ahahahahha

*NouaCritica* sunteti pregatiti sa primiti noile critici? nu imi place nimic din piesa. voci subtiri, accent de moldoveni, screciuri facute pe calculator

*Oza si Rebel Monk* nu imi place genu, vreau sa vad un concert hardcore

*Rap MC* cand am vazut numele mi-am imaginat ca va fi o piesa tare :lol: cam acelasi lucru ca la "Antidot" refren despre copii, astea :lol: piesa nu e rea dar nu e pentru asa ceva.

*RimmeR* imi place, negativ tare, mesaj, treburi.

*Sechestrati In Tren* accentuati cuvintele in stilul ctc, nu stiu cine s-a ocupat de masterizare dar refrenul nu suna deloc bine. negativul imi place

*Sonja* eu te inteleg ca iti plac ctc si cedry2k, ca iti place stilul, ca vrei sa canti ca ei, dar nu trebuia sa iei portiunile alea din piesele lor. ai versuri bune, canti destul de bine, negativul e slabutz si nu te face sa iesi in evidenta. sunt 2 variante, ori e data vocea prea incet pe piesa, ori nu ai plamani.

*Urban I* daca ai fi trimis alta piesa ai fi avut mai multe sanse, "cine esti" era mai buna

*ViolLent* nu mi-a placut niciodata trupa, nu imi place nici acum. asta nu inseamna ca nu sunteti buni :)

*Zen Technium* toate piesele voastre sunt plictisitoare. asa mi se pare mie
Suzy wrote:oza..restul nu-mi plac.
nici nu ma mir :lol:
rebelmonk
@ Stele Verzi

Post by rebelmonk »

tux wrote:daca tot se monitorizeaza ipurile, sa sara cuiva in ochi ipurile dinamice si cele din kenya, kazakstan, zimbawue si kilimanjaro - recte proxy!
;)

macar luati proxy-uri din romania, daca tot faceti ceva "frumos"!
Image
音楽
Cine n-a zis macar o data nu mai beau niciodata?
oza
rapperu vostru preferat

Post by oza »

asa

aveam si eu niste pareri dar ma abtin

oricum ma amuzat si pe mine Viollent PRODUSI DE V L A D D O B R E S... ctc etc :)) trebuia sa se specifice, conteaza! ma rog, multe piese de duzina din ce am ascultat. aceleasi vrajeli ieftine. bla bla bla... multe lipsuri.

eu sunt foarte bun, am dictie, productie buna, negativ gigea, am un motiv, am talent, am un fir epic, tupeu, niste versuri de umplutura vb lu unu :)), am de toate, merit sa castig :))

in rest sa castige cel mai bun din cine-mi place mie
"Three rules. get money, don't tell and if that welfare check come late, raise hell!"

www.oza.ro / www.steleverzi.com / www.facebook.com/vezisteleverzi / www.twitter.com/steleverzi
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Bilete pentru restul oraselor din provincie

In afara de orasele din provincie in care avem distribuitori de bilete cu siguranta ca exista si altele in care oamenii ar dori sa achizitioneze bilete si nu stiu cum. Ne-am gandit la un sistem de rezervari asemanator cu cel de la evenimentele precedente cu cateva mici modificari ca sa indepartam neajunsurile intampinate.

Detalii: http://www.hadesrecords.com/summerjam/
muie copos
Mefisto_KiD
tanar

Post by Mefisto_KiD »

eu am votat ars poetica mi se pare cea mai completa piesa! pe locul doi ar fi maiccec si pe 3 viollent in skimb sunt si multe piese slabe destul de votate
,,Clown Rappers I'm Bound To Slay''
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

vot Maiccec.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Maine se vor face publice cele 16 echipe inscrise la fotbal pentru ca locurile s-au completat.
Tot maine dar pe seara inscrisii pentru concursul de b-boy si anuntarea premiilor.
muie copos
zosteru
adevarat sa mor de nu

Post by zosteru »

Asa de curiozitate...la concursul de Dj s-a inscris cineva???
...bai nene...
NskY
#

Post by NskY »

mihai.lazar wrote: Bilete pentru restul oraselor din provincie

In afara de orasele din provincie in care avem distribuitori de bilete cu siguranta ca exista si altele in care oamenii ar dori sa achizitioneze bilete si nu stiu cum. Ne-am gandit la un sistem de rezervari asemanator cu cel de la evenimentele precedente cu cateva mici modificari ca sa indepartam neajunsurile intampinate.

nu conteaza cat de tarziu este trimis mailu? :) de ex. daca trimit pe 25 e vreo problema? raman fara loc?
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

marrian99 wrote:
mihai.lazar wrote: Bilete pentru restul oraselor din provincie

nu conteaza cat de tarziu este trimis mailu? :) de ex. daca trimit pe 25 e vreo problema? raman fara loc?
nu conteaza ... am pus un numar de bilete deoparte...in functie de cereri vom vedea
muie copos
NociV
tanar

Post by NociV »

am ascultat toate melodiile..din care doar 2 formatii mi-au atras atentia..urban 1(al 2 lea mc care da pe beat seamana cu vocea lui raku :D )...si efecte secundare care au o evolutie f rapida..formatie..care a primit si un vot
Image
NskY
#

Post by NskY »

marrian99 wrote:*Conotativ* piesa in sine e buna DAR seamana cam mult cu AMMO (Maiccec,40Cham & Khayyam) - Aspecte acelasi sample, acelasi flow, acelasi mesaj, doar ca piesa "aspecte" e mai veche, nu pot sa va zic la ora asta cat de veche, sa fie vreo 3 ani?... strofa lu khayyam tine cat toata piesa voastra =)))))) ahahahahha
am reascultat piesa si abia acum imi dau seama cat e de dubioasa

refrenul vine cam asa:

"cand iti alegi replica,
fii sigur ca nu te-nseli
invata sa profiti de viata
sa nu fi fara greseli
nu te schimba, daca-ai ceva,
de care merita sa fii mandru
renunta la greseli
nu te mai roti, o data cu pamantul"

piesa asta e pe post de sfat, dar nu stiu ce sfat sa urmez. sa fac greseli sau sa nu fac greseli? :?
KallySto
tanar

Post by KallySto »

este o problema pe putin 10 oameni miau zis k nu pot vota!!nici eu nu pot!!imi apare direct kt are fiecare trupa la suta!!dc?reparati greseala sa se poata vota!!sau cv!!prea multa lume nu poate:|
Post Reply