e incorect si chiar Oza.. Oza dupa cum ai vazut la lansare face fata lejer.. si aici il anunt pe mutu, ca Oza ca prestatie live e mai mult decat decent pe felia lui

Moderator: dan
probabil se va reduce la 20 de minute ... este foarte probabil sa mai apara cineva in playlist si va trebui sa-i facem locxan yan wrote:eu sunt constient ca unii fac fata, dar eu ii intep pe aia cu pretentii peste nasucul lor si tu stii asta![]()
e incorect si chiar Oza.. Oza dupa cum ai vazut la lansare face fata lejer.. si aici il anunt pe mutu, ca Oza ca prestatie live e mai mult decat decent pe felia luisi in general toti aia carevin dinspre RapPace sau au avut de-a face cu Rappace in ultimul an, sunt mai mult decat decenti cand vine vb de live
ori aud eu rau, ori dictia voastra e "subunitara", ori cel ce-a facut mixajul nu se pricepe, ori chiar am avut dreptate si acum vreti sa va scoatetiacropolys wrote:marrian99 wrote:am reascultat piesa si abia acum imi dau seama cat e de dubioasamarrian99 wrote:*Conotativ* piesa in sine e buna DAR seamana cam mult cu AMMO (Maiccec,40Cham & Khayyam) - Aspecte acelasi sample, acelasi flow, acelasi mesaj, doar ca piesa "aspecte" e mai veche, nu pot sa va zic la ora asta cat de veche, sa fie vreo 3 ani?... strofa lu khayyam tine cat toata piesa voastra =)))))) ahahahahha
refrenul vine cam asa:
"cand iti alegi replica,
fii sigur ca nu te-nseli
invata sa profiti de viata
sa nu fi fara greseli
nu te schimba, daca-ai ceva,
de care merita sa fii mandru
renunta la greseli
nu te mai roti, o data cu pamantul"
piesa asta e pe post de sfat, dar nu stiu ce sfat sa urmez. sa fac greseli sau sa nu fac greseli?
Dupa cum ai spus si tu: "Refrenul vine cam asa" deci nu e asa.
Daca tu esti redus mintal si nu intelegi mesajul nu mai comenta.
Refrenul vine asa:
Cand iti alegi replica,
Fii sigur ca nu te-nseli
Invata sa profiti de viata,
Sa profiti fara greseli
Nu te schimba, daca-ai ceva,
De care merita sa fii mandru
Renunta la greseli,
Nu te mai roti odata cu pamantul.
Asta 1 la mana iar 2 la mana piesa nu este facuta dupa aia de care zici tu, e pentru prima data cand aud piesa aia.
Te rog nu mai asculta piesa, nu cred ca o poti intelege vreodata. Nu e pentru oameni cu IQ subunitar ca al tau.
Bafta.
eu nu am zis ca e facuta dupa vreo piesa, am zis doar ca seamana cam mult intre ele. iti dai seama, te cred ca acum o asculti prima data, nu ai avea de ce sa minti...acropolys wrote:piesa nu este facuta dupa aia de care zici tu, e pentru prima data cand aud piesa aia.
daca eu ma duc la o sala de net cu gandul sa votez si a mai fost unu acum 2 zile pe calcu ala eu nu mai pot vota? ar trebui sa faceti cumva, un vot pe zi de pe acelasi ip, sau nu stiu... sa poate vota tot omumihai.lazar wrote:Daca va apar direct rezultatele inseamna ca ati mai votat sau cineva din retea ... daca cumva e acelasi ip a facut-o.
din moment ce am ascultat o piesa de 3 minute care suna prost, cum sa imi imaginez ca vor suna bine 20 de minute?GeckoAP wrote:multi aici vin cu marile lor filozofii ca "multi nu ar rezista 25 de minute pe scena"... de unde stiti voi?...nici macar nu ii cunoasteti pe majoritatea dar mancati cacat, pentru ca asa v-ati invatat si asa o sa faceti mereu, dar aveti si preferinte, sa nu faca altii la fel cu voi, sa va trateze frumos, ca pe niste oameni destepti ca doar sunteti rep...nu?