BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

dan
Pop

Post by dan »

eu sunt constient ca unii fac fata, dar eu ii intep pe aia cu pretentii peste nasucul lor si tu stii asta :D

e incorect si chiar Oza.. Oza dupa cum ai vazut la lansare face fata lejer.. si aici il anunt pe mutu, ca Oza ca prestatie live e mai mult decat decent pe felia lui :wink: si in general toti aia carevin dinspre RapPace sau au avut de-a face cu Rappace in ultimul an, sunt mai mult decat decenti cand vine vb de live :D ceea ce nu pot sa afirm despre cele mai multe dintre trupele, hai sa spunem ''mai rep'' pe care am avut ocazia sa le vad live :D
Last edited by dan on Wed Aug 15, 2007 12:22 pm, edited 1 time in total.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

xan yan wrote:eu sunt constient ca unii fac fata, dar eu ii intep pe aia cu pretentii peste nasucul lor si tu stii asta :D

e incorect si chiar Oza.. Oza dupa cum ai vazut la lansare face fata lejer.. si aici il anunt pe mutu, ca Oza ca prestatie live e mai mult decat decent pe felia lui :wink: si in general toti aia carevin dinspre RapPace sau au avut de-a face cu Rappace in ultimul an, sunt mai mult decat decenti cand vine vb de live :D
probabil se va reduce la 20 de minute ... este foarte probabil sa mai apara cineva in playlist si va trebui sa-i facem loc
muie copos
adapter
moderator astea

Post by adapter »

Mheama, ce dusi sunt aiaa, retardati tzarani din bucurestiu rural...se cearta ca la alegerile parlamentare...pe un pachet de faina 650... si o sticla de ulei. Retardatii dracu, lasa-ti-va de sporturi d'astea gen rep. Vede-ti-va de pseudorepu' vostru, nu ne mai deranjati. Va faceti conturi ca e manevra, voi nu puteti sa votati, si nici prietenii vostrii pe care i-ati pus sa voteze nu pot. Sistemul de vot este compromis, s-a facut blat cu kombat. Futu-va teoriile conspiratiilor voastre.

gata, mai tre' sa ma cac si sunt liber. :butch2:
tanarshinelinishtit
tanar

Post by tanarshinelinishtit »

am mai spus mai sus:) imi place oza si rimmer:) pe oza asta nu il stiam...si l-am ascultat mai atent si chiar e ok:) are ceva in el..

iar cu prietenii care voteaza lasa-i sa voteze...oricum unii poate nu sunt cunoscatori ai muzicii hiphop, dar asta NU E UN CONCURS e summerjam,
e de datoria noastra sa atragem cat mai multi oameni spre muzica asta, la fel cum ne-a atras pe noi cand eram mici, mafia, ran-s`u, parazitii sau mai nou ctc`u! cam astea sunt trupele de la noi care au dat nastere la generatii de hiphop!
NociV
tanar

Post by NociV »

hm..suna f bine viollent..am ascultat piesele de pe myspace..si rup baietii dar era mai bine daca nu se punea producatorul negativului la piesa "Cei Ce Au Urechi Sa Asculte "..pt a nu sari lumea cu criticile..e just faptul ca multi voteaza pt ca e VD pe felie si nah..CTC o trupa f cunoscuta..in rest bafta baietii..mult norok in ceea ce faceti....
si nu vad de ce UNII posteaza cu criticile la adresa trupelor care vor presta la summer jam cand ei nici nu se prezinta la festival
Last edited by NociV on Wed Aug 15, 2007 2:30 pm, edited 1 time in total.
GeckoAP
un domn / doamna

Post by GeckoAP »

Nu am crezut vreodata ca se va ajunge la atata prostie din partea unor artisti hiphop pe care mi-am permis sa-i ascult:)...nu dau nume... atat am si eu ceva de zis... daca tot se voteaza in modul "am ascultat ce piese mai au ei , si mi-au placut, asta e de cacat dar ii votez ca au piese bune in rest" trebuiau alese 3-4 trupe favorite in bucuresti, puse numele lor pe site si sa se voteze(eventual si un link unde sunt toate piesele, albumele, datele despre producatori, etc)... din moment ce s-a facut treaba cu trimiteti o piesa si se va pune pe site pentru a putea fi votata, atunci este logic sa se voteze dupa acea piesa si ATAT! ...multi aici vin cu marile lor filozofii ca "multi nu ar rezista 25 de minute pe scena"... de unde stiti voi?...nici macar nu ii cunoasteti pe majoritatea dar mancati cacat, pentru ca asa v-ati invatat si asa o sa faceti mereu, dar aveti si preferinte, sa nu faca altii la fel cu voi, sa va trateze frumos, ca pe niste oameni destepti ca doar sunteti rep...nu?...si eu sunt hater dar trebuie facuta diferenta intre hater si prost... ceea ce nu prea vad sa se faca... cat despre cei care vor ajunge pe scena la summerjam, le urez distractie placuta si sa se gandeasca la o singura chestie: sa nu vi se urce la cap chestia asta, ca daca ati ajuns pe scena aia nu inseamna ca ati ajuns si pe buna dreptate;) ...bafta in continuare
De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

apar primii stresati ... sa vedem pana unde se ajunge. hai cu samar gemu
tux
since '91

Post by tux »

GeckoAP wrote:sa nu vi se urce la cap chestia asta, ca daca ati ajuns pe scena aia nu inseamna ca ati ajuns si pe buna dreptate;) ...bafta in continuare
agree!

but stiil, we want the jam! 8)
KallySto
tanar

Post by KallySto »

corect!!la prea multi fraieri li se urca la cap orice cacat!!mama am luat ultimatum acu is tare sau chestii!!tot la fel ramai!dak castigi cv nu esti mai presus decat restu!!punct :D
KallySto
tanar

Post by KallySto »

da ar mai trebui ascultate si alte piese de la trupele care concureaza!nu e de ajuns o piesa ca sa iti formezi o parere!voi posta linkuri la trupele pe care le gasesc pe myspace;)si care vrea mai asculta si altceva!
KallySto
tanar

Post by KallySto »

Koma
Sinistro™

Post by Koma »

data viitoare baga-le intr-un singur post. merci.
Image
NskY
#

Post by NskY »

acropolys wrote:
marrian99 wrote:
marrian99 wrote:*Conotativ* piesa in sine e buna DAR seamana cam mult cu AMMO (Maiccec,40Cham & Khayyam) - Aspecte acelasi sample, acelasi flow, acelasi mesaj, doar ca piesa "aspecte" e mai veche, nu pot sa va zic la ora asta cat de veche, sa fie vreo 3 ani?... strofa lu khayyam tine cat toata piesa voastra =)))))) ahahahahha
am reascultat piesa si abia acum imi dau seama cat e de dubioasa

refrenul vine cam asa:

"cand iti alegi replica,
fii sigur ca nu te-nseli
invata sa profiti de viata
sa nu fi fara greseli
nu te schimba, daca-ai ceva,
de care merita sa fii mandru
renunta la greseli
nu te mai roti, o data cu pamantul"

piesa asta e pe post de sfat, dar nu stiu ce sfat sa urmez. sa fac greseli sau sa nu fac greseli? :?

Dupa cum ai spus si tu: "Refrenul vine cam asa" deci nu e asa.
Daca tu esti redus mintal si nu intelegi mesajul nu mai comenta.
Refrenul vine asa:

Cand iti alegi replica,
Fii sigur ca nu te-nseli
Invata sa profiti de viata,
Sa profiti fara greseli
Nu te schimba, daca-ai ceva,
De care merita sa fii mandru
Renunta la greseli,
Nu te mai roti odata cu pamantul.

Asta 1 la mana iar 2 la mana piesa nu este facuta dupa aia de care zici tu, e pentru prima data cand aud piesa aia.
Te rog nu mai asculta piesa, nu cred ca o poti intelege vreodata. Nu e pentru oameni cu IQ subunitar ca al tau.
Bafta.
ori aud eu rau, ori dictia voastra e "subunitara", ori cel ce-a facut mixajul nu se pricepe, ori chiar am avut dreptate si acum vreti sa va scoateti
eu nu te-am jignit pe tine in nici un fel, vad ca esti ca majoritatea reparilor, nu stiti sa acceptati o parere, credeti-ma ca aveti doar de pierdut in ritmul asta. vorba ta, "bafta"
acropolys wrote:piesa nu este facuta dupa aia de care zici tu, e pentru prima data cand aud piesa aia.
eu nu am zis ca e facuta dupa vreo piesa, am zis doar ca seamana cam mult intre ele. iti dai seama, te cred ca acum o asculti prima data, nu ai avea de ce sa minti...
mihai.lazar wrote:Daca va apar direct rezultatele inseamna ca ati mai votat sau cineva din retea ... daca cumva e acelasi ip a facut-o.
daca eu ma duc la o sala de net cu gandul sa votez si a mai fost unu acum 2 zile pe calcu ala eu nu mai pot vota? ar trebui sa faceti cumva, un vot pe zi de pe acelasi ip, sau nu stiu... sa poate vota tot omu
GeckoAP wrote:multi aici vin cu marile lor filozofii ca "multi nu ar rezista 25 de minute pe scena"... de unde stiti voi?...nici macar nu ii cunoasteti pe majoritatea dar mancati cacat, pentru ca asa v-ati invatat si asa o sa faceti mereu, dar aveti si preferinte, sa nu faca altii la fel cu voi, sa va trateze frumos, ca pe niste oameni destepti ca doar sunteti rep...nu?
din moment ce am ascultat o piesa de 3 minute care suna prost, cum sa imi imaginez ca vor suna bine 20 de minute?
GeckoAP
un domn / doamna

Post by GeckoAP »

KallySto tocmai asta e problema...ascultati piesa trimisa si pe aia va bazati nu pe altele!...daca nu chair nu avd rostul pieselor trimise...se putea pune un link myspace in dreptul fiecarei trupe... marian99 ...nu te pune nimeni sa iti imaginezi... lasa imaginatia in pace daca ai rpea multa apuca-te sa scrii poezii... nu iti place piesa nu ii votezi nu le spui lor ca nu rezista 20 de minute pe scena ca eu am vazut mc care au piese proaste si live rup scena acolo...fac show de show...asa ca nu-ti mai imagina;)
De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca
dan
Pop

Post by dan »

problema cu cei care nu pot vota e in felul urmator:

e daca aveti sau nu ip real.. ip propriu, unii provideri ofera pt un grup de clienti o clasa de ip-uri care iesa pe extern printr-un singur ip.. si daca cineva din acea clasa a votat, se inregistreaza ip-ul cu care se iesa pe extern... hades-ul pur si simplu nu are nici o vina ca ip-ul de pe care vrei sa votezi a fost inregistrat cu vot deja.. si avand in vedere modul de votare nu este nici o solutie :)

eu de ex am ip real, sunt singurul din lumea asta cu acest ip, tu care nu poti vota nu ai ip real, ai un ip generat de proxy-ul providerului tau de net ceva gen ip in ip, si toti care sunteti pe acelasi router si posibil nu numai, iesiti in exterior, adica pe internet printr-un singur ip, si daca cineva din acest grup a votat, ceilalti numai pot vota, (ai cumva un prieten care are net de la acelsi provider si sta in zona ta si a votat?) ... aceasta situatie se gaseste mai ales in caminele studentesti...

sa am corecteze cineva daca gresesc.. eu am invatat chestiile astea pe la scoala.. dar nu le-am aprofundat niciodata :D

traseul votului meu :lol:

Image
Post Reply