scriu poezii, dar ma plictisesc sa fac asta toata ziua asa ca mai intru si pe forum. gresesti rau de tot, daca nimeni nu le spune ca piesa suna rau, ei continua asa. nu stiu ce inseamna pentru tine "piese proaste" si nici "rup scena" dar stiu ca piesele proaste nu au cum sa rupa pe scena. tind sa cred ca nu prea ai gusturi, pardon, imi imaginez ca nu ai gusturiGeckoAP wrote:marian99 ...nu te pune nimeni sa iti imaginezi... lasa imaginatia in pace daca ai rpea multa apuca-te sa scrii poezii... nu iti place piesa nu ii votezi nu le spui lor ca nu rezista 20 de minute pe scena ca eu am vazut mc care au piese proaste si live rup scena acolo...fac show de show...asa ca nu-ti mai imagina;)
BUCURESTI SUMMERJAM07
Moderator: dan
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
-
- fratele meu tu esti baiat
mihai.lazar wrote:Ce e un pic trist e ca de cand am pus sectiunea de voting siteul a sarit cu 400 de vizitatori in + pe zi ... si interesul e mai mare decat la anuntarea unor nume precum Defari, RA sau Cesar Comanche ...
bang!
.auzi aici ce zici omu
asta e motiv de "cearta".
fast forward.
urez succes organizatorilor din tot sufletul , un eveniment mare...cale lunga batuta,niciodata apreciata la valoarea ei adevarata.
din pacate totul se rezuma
la
cine a stat cu o bere in mana luni seara(seara reggae) in griffins (o laudabila tentativa de a face un club all hip hop related)
si cine nu.
poate exemplu simplist sau poate nu.
poate va fi mai bine sau poate nu.
stiu ca inseamna putin si poate patetismul o sa manjeasca intentia mea pura de a spune ca...
respect hades records.
bun deci acum e vremea sa fie criticate piesele,gata cu linsu in fund!!romania asta e plina de pupincuristi!!
LitteraSerum(Versuri slabute,negativ slabut,nu e prea bne masterizata!!sau sunt probleme cu dictia)
Zen Technium(Sincer numi place piesa deloc,e super seaca piesa,cum zic manelari astia din hiphop numa vorbesc pe negativ!asta faceti voi!)
Antidot(prea Gangsta,refrenu e najpa si toate versurile)
Maiccec(e destul de buna piesa)
Urban I(Numi place stilu,versurile mi se par prea Mafia,cu jack,sati futzi gagica si chestii,numi place)
Rimmer(E tare piesa)
Black Sheep(Negativ furat,versuri najpa,nu ai flow!)
Dovada 33(Piesa e frumusica)
Rap MC(numi place stilu,versurile cam slabute,cam fara flow)
Gruparea Chisinau(numi palce absolut deloc,e najpa rau sa mor yo)
Ars Poetica(E destul de buna piesa)
Sechestrati IN tren(numi place,sunteti pusi pe glume corect!)
Oza Si Rebel Monk(nu imi place stilu,nu merge deloc pt summer jam,trebuie cv mai hardcore)
NouaCritica(pacat de masterizare si de inregistrare,se aude cam rau!imi place flowul si versurile,refrenu e chiar tare)
Conotativ(zici k sunteti adormiti!numi place deloc)
Antifon(buna piesa)
Efecte Secundare(Numi plac versurile si nici negativul!)
Sonja(numi place deloc,trebuia neaparat la neg bucati de la ctc si cedry2k?stil copiat,najppa)
Viollent(nu imi palce trupa,pt ca sio km iau in cap pt orice cacat,cum ar fi si cu ultimatum!vati luato in cap!ati uitat cum erati inainte)
Votu meu a mers la NouaCritica;)imi place!sa castige cei mai buni sau cel mai bun;)
LitteraSerum(Versuri slabute,negativ slabut,nu e prea bne masterizata!!sau sunt probleme cu dictia)
Zen Technium(Sincer numi place piesa deloc,e super seaca piesa,cum zic manelari astia din hiphop numa vorbesc pe negativ!asta faceti voi!)
Antidot(prea Gangsta,refrenu e najpa si toate versurile)
Maiccec(e destul de buna piesa)
Urban I(Numi place stilu,versurile mi se par prea Mafia,cu jack,sati futzi gagica si chestii,numi place)
Rimmer(E tare piesa)
Black Sheep(Negativ furat,versuri najpa,nu ai flow!)
Dovada 33(Piesa e frumusica)
Rap MC(numi place stilu,versurile cam slabute,cam fara flow)
Gruparea Chisinau(numi palce absolut deloc,e najpa rau sa mor yo)
Ars Poetica(E destul de buna piesa)
Sechestrati IN tren(numi place,sunteti pusi pe glume corect!)
Oza Si Rebel Monk(nu imi place stilu,nu merge deloc pt summer jam,trebuie cv mai hardcore)
NouaCritica(pacat de masterizare si de inregistrare,se aude cam rau!imi place flowul si versurile,refrenu e chiar tare)
Conotativ(zici k sunteti adormiti!numi place deloc)
Antifon(buna piesa)
Efecte Secundare(Numi plac versurile si nici negativul!)
Sonja(numi place deloc,trebuia neaparat la neg bucati de la ctc si cedry2k?stil copiat,najppa)
Viollent(nu imi palce trupa,pt ca sio km iau in cap pt orice cacat,cum ar fi si cu ultimatum!vati luato in cap!ati uitat cum erati inainte)
Votu meu a mers la NouaCritica;)imi place!sa castige cei mai buni sau cel mai bun;)

-
-
- tanar
bai prietene...esti cam prostovan...inceteaza cu acuzele astea de cacat...de unde pula mea stii tu ca mi-am luat-o in cap ca am castigat ultimatum ptr arta ba imbecilule? m-ai cunoscut vreodata sa vezi cum eram inainte? ai vb cu mine dupa ca sa poti sa faci diferentsa? am fost si voi fi la fel de arogant cu prostii..asa ca mai taci in pula mea..da-ti votu cui vrei si inceteaza domnule mare critic de arta! stii bine ca mi se rupe pula de gusturile tale...cui ii place sa asculte! repet..asta nu e un CONCURS e o preselectie ptr un concert important..atat! doamne ce retardat! daca mai aduci o singura insulta la adresa viollent te voi injura!
ce amenintare:) te voi injura;))

Albumu tau e prost nu underground deasta nu vinzi tu!
te-ai legat de om degeaba...este dreptul lui sa voteze ce ii place... si imi pare rau sa iti spun dar prostul tu ai fost...asta este si ideea...votezi ce iti place , nu ce e cunoscut si stii tu ca ar rezista 25 de minute pe scena...si poti sa intrebi omul daca la tine se referea cu pupincurismul nu incepi sa il faci prost, ca tu crezi ca despre tine era vorba...;)nu o lua in nume de rau... cred ca ar trebui sa va concetrati pe piesele supuse la vot, nu pe beefurile voastre...ca azi asa e dac anu ai beef cu cineva...nu esti rep ce dracu
De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca
-
- tanar
-
NU ma NU
nu ar trebui sa voteze cine vrea cu cine vrea ...
sistem nou inaugurez eu:
frumos prezinti fisha :
-unde ai fost
-la cate concerte ai platit intrare
-cate albume andargraund ai in calculator
-adeverinta de la budimex ca desi esti prost ai drept de vot.
gecko...voi ati fost la aceeasi policlinica dupa adeverintze?taci in taitzeii tai acolo
io sunt mai rep ca papa coaie.
a...pardon ca sa ma pastrez on topic
.am votat maiccec.
nu ar trebui sa voteze cine vrea cu cine vrea ...
sistem nou inaugurez eu:
frumos prezinti fisha :
-unde ai fost
-la cate concerte ai platit intrare
-cate albume andargraund ai in calculator
-adeverinta de la budimex ca desi esti prost ai drept de vot.
gecko...voi ati fost la aceeasi policlinica dupa adeverintze?taci in taitzeii tai acolo
io sunt mai rep ca papa coaie.
a...pardon ca sa ma pastrez on topic
.am votat maiccec.
biologie_tziganu yo nu ma refeream la tne:)ar trebui sa citesti posturile de pe paginile din urma
nu e vb de ce ai postat tu!ma refeream k dak unu zice o chestie toti fac la fel si chestii!!si despre viollent nu am zis k vam cunoscut sau ca va cunosc pur si simplu miam zis parerea nu mam apucat sa injur asa k calmeazate!! 

ma intrebam cat mai dureaza pana se ajunge la cacaturile astea... ca ala e mai bun, ca in general are piese naspa, aia au castigat Ultimatum, aia sunt produsi de Tataee, aia sunt emo, aia nu rezista pe scena, aia fac show...
nu se mai poate asa!
eu zic sa fie descalificati toti si sa raman decat eu cu Oza...
asta a fost o gluma 
chiar nu puteti sa va abtineti de la comentarii inutile? la modu stiu ca va ofticati ca pe voi nu va voteaza nimeni, dar asta e... inseamna ca ceva nu merge, si nu e de la ei.
mai bine nu mai trimiteam piesa aia... imi salvam cativa neuroni.
pa!
nu se mai poate asa!
eu zic sa fie descalificati toti si sa raman decat eu cu Oza...

chiar nu puteti sa va abtineti de la comentarii inutile? la modu stiu ca va ofticati ca pe voi nu va voteaza nimeni, dar asta e... inseamna ca ceva nu merge, si nu e de la ei.
mai bine nu mai trimiteam piesa aia... imi salvam cativa neuroni.
pa!
-
- tanar
pai cum ai tu pareri despre ceva ce nu cunosti prietene? poti avea o parere da, poti spuna ca nu iti place viollent..e ok asta...sunt multi la care nu place viollent, dar de aici pana la a spune TU care NU NE CUNOSTI si NU NE-AI CUNOSCUT niciodata(probabil nici n-ai vrea) ca ne-am luat figuri ca am castigat ultimatum ptr arta:) de parca am castigat cerbu de aur...si tu te-ai schimbat mult..nu mai esti omu pe care il apreciam:)
ce s-a intamplat cu tine ca nu ai castigat nimic..de ce te-ai schimbat atat? ai avut deceptii in dragoste?
ce s-a intamplat cu tine ca nu ai castigat nimic..de ce te-ai schimbat atat? ai avut deceptii in dragoste?
Albumu tau e prost nu underground deasta nu vinzi tu!