cuvintele astea arata ca nu esti cu nimic mai bun. nu te-a injurat nimeni, nu ti-a dat nimeni in cap, chill omule.ra wrote:Stimabili critici de arta, analisti culturali, strategi lirici, genii neintelese, talente geniuine ale literaturii moderne, acesti "Mozartzi" ai noii ere hip - hop, daca imi este cu ingaduinta domniilor voastre solemne, sobre si incontestabile ....
MAI DUCETI-VA DREQ TOTI IN PULA MEA !
Trezirea mai copii idioti si labisti intelectuali, onanisti de profesie si frustrati sexuali ce saliveaza grav dupa ce ascunde fustita colegei de banca sau taiorul stilat al vrunei profe mai tinere ....
ce cunostinte trebuie sa ai pentru a asculta muzica? omul asculta ce ii place si isi spune parerea in legatura cu piesele daca tot si-a facut user pe forum.ra wrote:Pai se poate frate asa ceva de cand ma toata lumea in imbecilism si tembelism cronic isi aroga drepturi de cunoscatori prin zona ... se intampla exact ce ma asteptam sa se intample atitudinea caracteristica de aici de pe forum ...
volumul vocii e dat cam incet, eu nu am facut decat sa imi expun punctul de vedere, nu stiam ca esti asa periculos. nu te-a facut nimeni idiot, nu stiu de ce te ataci atat, esti prea agitat.ra wrote:Boon dragilor trecem mai departe la ... la .... da chiar la idiotul care spunea ca el nu se dumireste in nuj ce piesa daca este prost mixata respectiv masterizata sau sunt pb de dictie ... din nou baiete ia un adobe
audition 1.5 apuca-te de mixat chestii sa vezi daca te descurci apoi incerca nitzel si un Cubase SX 3 si dupa ce te dumiresti ce inseamna
toate cuvintele alea gen mix master si ce mai auzi in interviuri la tv
mai stam de vb pana atunci marsh jos ai 3 !
ideea e buna, dar inainte de toate trebuie sa fim realisti. nu toti au un inceput spectaculos iar daca cei ce asculta acest gen de muzica nu le zic unde gresesc nu vor putea evolua. prietenii zic de obicei "wow frate, super tare. tu ai facut versurile? misto..." unii dintre concurenti nu au fost niciodata intr-un studio, nu au avut nici un concert, nu au nici versuri bune, dar au pretentii, la urma urmei intentia conteaza. daca nu isi merita locul pe acea scena nu e vina userilor de pe forum. cat despre amintirea frumoasa, prefer sa ma abtin.ra wrote:in rest in spiritul Hades Forum, o parte din pacate, existenta dintre utilizatori haideti sa fie clar frate dece plm va bateti joc de niste oameni care sunt poate la inceput de drum, aruncati cu noroi in munca Hades si in initiativa lor de a da sansa unei trupe mici sa aiba un concert de anvergura la CV si o amintire frumoasa ... bataie de joc ... Rusine dragii mei RUSINE !
bafta cu muzica ra, sa stii ca sunt fan
LE: cum crezi ca te vor vedea fanii daca ai astfel de reactii? o sa zica toti "il ascult eu pe suferindu ala? care ii injura pe cei ce asculta piesa lu gagica'sa"