BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

NskY
#

Post by NskY »

ra wrote:Stimabili critici de arta, analisti culturali, strategi lirici, genii neintelese, talente geniuine ale literaturii moderne, acesti "Mozartzi" ai noii ere hip - hop, daca imi este cu ingaduinta domniilor voastre solemne, sobre si incontestabile ....

MAI DUCETI-VA DREQ TOTI IN PULA MEA !

Trezirea mai copii idioti si labisti intelectuali, onanisti de profesie si frustrati sexuali ce saliveaza grav dupa ce ascunde fustita colegei de banca sau taiorul stilat al vrunei profe mai tinere ....
cuvintele astea arata ca nu esti cu nimic mai bun. nu te-a injurat nimeni, nu ti-a dat nimeni in cap, chill omule.
ra wrote:Pai se poate frate asa ceva de cand ma toata lumea in imbecilism si tembelism cronic isi aroga drepturi de cunoscatori prin zona ... se intampla exact ce ma asteptam sa se intample atitudinea caracteristica de aici de pe forum ...
ce cunostinte trebuie sa ai pentru a asculta muzica? omul asculta ce ii place si isi spune parerea in legatura cu piesele daca tot si-a facut user pe forum.

ra wrote:Boon dragilor trecem mai departe la ... la .... da chiar la idiotul care spunea ca el nu se dumireste in nuj ce piesa daca este prost mixata respectiv masterizata sau sunt pb de dictie ... din nou baiete ia un adobe
audition 1.5 apuca-te de mixat chestii sa vezi daca te descurci apoi incerca nitzel si un Cubase SX 3 si dupa ce te dumiresti ce inseamna
toate cuvintele alea gen mix master si ce mai auzi in interviuri la tv
mai stam de vb pana atunci marsh jos ai 3 !
volumul vocii e dat cam incet, eu nu am facut decat sa imi expun punctul de vedere, nu stiam ca esti asa periculos. nu te-a facut nimeni idiot, nu stiu de ce te ataci atat, esti prea agitat.

ra wrote:in rest in spiritul Hades Forum, o parte din pacate, existenta dintre utilizatori haideti sa fie clar frate dece plm va bateti joc de niste oameni care sunt poate la inceput de drum, aruncati cu noroi in munca Hades si in initiativa lor de a da sansa unei trupe mici sa aiba un concert de anvergura la CV si o amintire frumoasa ... bataie de joc ... Rusine dragii mei RUSINE !
ideea e buna, dar inainte de toate trebuie sa fim realisti. nu toti au un inceput spectaculos iar daca cei ce asculta acest gen de muzica nu le zic unde gresesc nu vor putea evolua. prietenii zic de obicei "wow frate, super tare. tu ai facut versurile? misto..." unii dintre concurenti nu au fost niciodata intr-un studio, nu au avut nici un concert, nu au nici versuri bune, dar au pretentii, la urma urmei intentia conteaza. daca nu isi merita locul pe acea scena nu e vina userilor de pe forum. cat despre amintirea frumoasa, prefer sa ma abtin.

bafta cu muzica ra, sa stii ca sunt fan

LE: cum crezi ca te vor vedea fanii daca ai astfel de reactii? o sa zica toti "il ascult eu pe suferindu ala? care ii injura pe cei ce asculta piesa lu gagica'sa"
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

De acum incolo orice discutie care nu are legatura cu festivalul va disparea ...

ps: de fapt nu mai scriu nimic ca e degeaba
muie copos
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

:lol:
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

S-au afisat echipele inscrise la fotbal: http://www.hadesrecords.com/summerjam/
muie copos
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Image
Image
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

si totusi asteptam pe niste unii sa`si ia revansa ... ce s`a intamplat cu splash team`ul ?? probabil ca rezultatele defavorabile de anul i`au deprimat si i`au facut sa se lase de fotbal nu ? =))
Image
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

koolmarz wrote:si totusi asteptam pe niste unii sa`si ia revansa ... ce s`a intamplat cu splash team`ul ?? probabil ca rezultatele defavorabile de anul i`au deprimat si i`au facut sa se lase de fotbal nu ? =))
eh. adversarii deja se exprima in cuvinte lipsa cand vine vorba de splash team.

stai acolo grasule. ai sa ai o surpriza mai imensa ca tine.

on: vom avea muzica si dj si horny the bullwinkle in timpul meciurilor?
99.9%
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

daca avem muzica sa fie muzica house .. ca sa`i placa si lu preacher si iubitului sau. sper sa vina dijeitza aia care mixeaza goala ... ca sa se bucure si skateru.
Cat despre surpriza ... daca e mai imensa decat mine .. inseamna ca e cat tine ... asta da surpriza :D
Die bitchezz :twisted: Ne vedem pe teren :butch2:

Kondamnatul la ce echipa joaca ? :)))))
Image
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

si daca nu vine dijeita poti mixa tu oricand cu sanii.
99.9%
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

mixez cu sanii tai umflatoooo .. traseistooo .. suntem offtopic mos craciune .. futute`n barba
Image
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

tipic. cand nu mai ai zice o bagi pe aia cu offtopic. eh. nu te juca jocul baietilor mari daca nu stii, fetito.

revin cu intrebarea mea: va fi muzica pe timpul meciurilor? ca unii vor vrea sa strige: augh augh augh.
99.9%
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

da..va fi muzica

ps: gata
muie copos
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Apropo de muzica ... la concerte o sa avem cea mai smechera sonorizare pe care a vazut-o vreun concert rap in romania ... vom avea 20.000 de wati reali asa ca pregatiti-va sa va vibreze plamanii :)
muie copos
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

koolmarz wrote:Kondamnatul la ce echipa joaca ? :)))))
Pe 1 sept, eu joc la nunta :lol:

I-a gasit boala rea anul asta... e a 5-a nunta in 3 luni... :evil:
GeckoAP
un domn / doamna

Post by GeckoAP »

am avut si noi in sv vreo 10 sau 15 mii:))))))
De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca
Post Reply