BUCURESTI SUMMERJAM07
Moderator: dan
- Bogdan Gabriel
- tanar
- Bazooka Joe
- trendy guy
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
Die, Rugged Man, Die; Crustified Dibbs
Si daca te strofoci mai gasesti si cateva bootleguri sub titulatura Underground Hip Hop Classics, Hated by Everyone, Burn Me sau American Low Life
Si daca te strofoci mai gasesti si cateva bootleguri sub titulatura Underground Hip Hop Classics, Hated by Everyone, Burn Me sau American Low Life
Last edited by bboyspdy on Sun Aug 19, 2007 11:24 am, edited 1 time in total.
sa-ti moara cocosu'.
pai asta nu e bine, dragi pretini.
foarte aiurea:
- nu e loc de pogo, de miscare, de sarit, de zbierat? pai de ce naiba i-ati chemat pe r.a. the rugged man, cedry2k si alti din-astia? degeaba ati luat 20.000 wati reali daca nu poti simti muzica. mai bine ne dadeati casti la toti.
pana mea.. aiurea.
sa zbiere cedry2k in microfon sau sa ne bage RA, un "Lessons" sau un "Uncommon Valor: A Vietnam Story" si noi sa stam pe scaune si sa aplaudam?
(poate ma axez eu prea mult pe sarit, pe zbierat si chestii, dar nu stiu..)
pai asta nu e bine, dragi pretini.

foarte aiurea:
- nu e loc de pogo, de miscare, de sarit, de zbierat? pai de ce naiba i-ati chemat pe r.a. the rugged man, cedry2k si alti din-astia? degeaba ati luat 20.000 wati reali daca nu poti simti muzica. mai bine ne dadeati casti la toti.

pana mea.. aiurea.
sa zbiere cedry2k in microfon sau sa ne bage RA, un "Lessons" sau un "Uncommon Valor: A Vietnam Story" si noi sa stam pe scaune si sa aplaudam?
(poate ma axez eu prea mult pe sarit, pe zbierat si chestii, dar nu stiu..)