Salut.
Nu stiu daca a mai intrebat cineva,daca da,imi cer scuze,daca nu, poti sa`i inviti la emisiune pe cei de la Il-Egal? Nu am mai auzit nimic de ei,de ani de zile,sunt o gramada de zvonuri legate de ei si ar fi frumos sa mai auzim de ei...
bafta
din cate zicea brugner, capturile pot fi puse in weekend. emisiunea de ieri care are ca tema principala SUMMER JAM-ul (pt.2) poate fi pusa vineri dimineata din moment ce jam-ul e sambata?
O intrebare : ... de ce nu puneti pe langa linkurile de sendspace si megaupload... si un link de la serveru site-ului vostru ? .. si acolo il tineti doar o saptamana , pana la alta emisiune ... nu ca m-as plange..dar cred ca ar merge ideea asta...
inca o data spun...daca tot uploadati, faceti-o si pe youtube sau ceva asemanator.pentru ca mie imi e lene sa downloadez.plus ca internet-ul meu nu e chiar asa stralucit.iar la tv nu am timp sa vad.e mult mai convenabil decat sa stai sa downloadezi...
86BPM wrote:O intrebare : ... de ce nu puneti pe langa linkurile de sendspace si megaupload... si un link de la serveru site-ului vostru ? .. si acolo il tineti doar o saptamana , pana la alta emisiune ... nu ca m-as plange..dar cred ca ar merge ideea asta...
pentru ca avem banda limitata si spatiul de stocare restrans.
emisiunea a fost pe data de 21.08 iar demourile pt "vrei sa fii pe scena la summerjam" s-au trimis pana pe 5.08. ra si colegul ziceau ca piesa e nou noutza... cum e pana la urma? emisiunea a fost filmata inainte cu cateva saptamani si doar acum a fost difuzata?
ShannonTHB wrote:Brugner am si io o intrebare u nu poti pune la download emisiunile ? Ma refer la cele originale filmate.
ar cere f mult timp, si nu il am. Trebuie sa convertesc mai intai intr-un format ce nu ocupa spatiu, dupa aia, pe youtube, sau sa urc undeva, etc, chiar nu am cand sa fac si asta.
Sorry