BUCURESTI SUMMERJAM07
Moderator: dan
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
poate nu au bani, poate au probleme personale etc...AnToniO wrote:ps2: Sa suga pula , muistii care doar comenteaza pe forum si nu vin la concerte. MUIE !
nu mai judecati asa fara sa stiti totul..
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Da...e complet de cacat... plm... si e urat si ca tocmai artistii DE FORUM ( ca astia sunt o gramada ) tot astia isi baga pula in userii care ii mai baga si pe ei in seama . Ma fut...romanu trebuie educat sa vina la concerte ma ...noi nu am avut Cedar Park ... si trupele sunt Underground in mare parte ... credeti ca daca le dati la muie forumistilor...o-r sa vina mai multi ? Faceti cate o piesa : Muie forumistilor...voi astia asa furiosi pe ei ...sa vedem cine o asculta
)))))

- AnToniO
- rapperu vostru preferat
Probabil te'a bagat ma'ta prea mult in seama si-ai ajuns s-o arzi asa. Nu mai vb prostii ca iar ajungem sa discutam altfel. Ma pish pe forumisti care nu vin la concerte. Nu vreau sa mai asculte nimic. Sa-si asculte parintii. LE DAU LA MUIE !!! Si prostilor care se baga aiurea-n seama ... rapperi care-si traiesc viata pe net.
Daca viata voastra e forumu' va dau la muie , daca esti producator si te cheama fane iti dau la muie. Puteti sa ziceti orice , din cauza voastra , "repul" e atat de promovat. Daca nu veniti la Rugged Man , la Defari , la RAN-s , ce plm mai vreti ?
Oamenii baga bani din buzunarul lor in evenimente , festivaluri si voi stati pe scaune in casa si urmariti filmarile. Cum aveti 30RON sa iesiti cu-o pizda "prin orash" aveti si sa platiti un bilet la un festival care e posibil sa nu mai existe din cauza unora ca voi.
Imi place sa vad artistii preferati in Romania , nu sa trebuiasca sa plec in Bulgaria , Cehia , ca sa vad un concert decent.
TU , cacatule , sa intelegi un lucru. Nu am nevoie de oameni ca tine si ca multi altii dp forum sa ma asculte ! Sper ca-i ultima oara cand te referi la mine intr-un post de-al tau.
SA LE DAU LA MUIE CELOR CARE NU S-AU INDURAT SA DEA 60ron PE BILET SI AU PREFERAT SA VADA FILMARILE SI SA STEA PE FORUM !!!

Daca viata voastra e forumu' va dau la muie , daca esti producator si te cheama fane iti dau la muie. Puteti sa ziceti orice , din cauza voastra , "repul" e atat de promovat. Daca nu veniti la Rugged Man , la Defari , la RAN-s , ce plm mai vreti ?
Oamenii baga bani din buzunarul lor in evenimente , festivaluri si voi stati pe scaune in casa si urmariti filmarile. Cum aveti 30RON sa iesiti cu-o pizda "prin orash" aveti si sa platiti un bilet la un festival care e posibil sa nu mai existe din cauza unora ca voi.
Imi place sa vad artistii preferati in Romania , nu sa trebuiasca sa plec in Bulgaria , Cehia , ca sa vad un concert decent.
TU , cacatule , sa intelegi un lucru. Nu am nevoie de oameni ca tine si ca multi altii dp forum sa ma asculte ! Sper ca-i ultima oara cand te referi la mine intr-un post de-al tau.
SA LE DAU LA MUIE CELOR CARE NU S-AU INDURAT SA DEA 60ron PE BILET SI AU PREFERAT SA VADA FILMARILE SI SA STEA PE FORUM !!!

Hai sa fim seriosi, ca asta nu cred ca e motiv... toti rapperii din Romanica au avut probleme personale in weekendu asta ???Suzy wrote: poate nu au bani, poate au probleme personale etc...
nu mai judecati asa fara sa stiti totul..
Si treaba cu banii ... so lasam dreaq de smecherie ca pretu a fost mai mult decat accesibil !
Cand vezi strazile pline de reparasii numa in "tzoale de tzoale " , atunci nu se mai pune problema ca nu au bani , nu ??
In fine ... la urma urmei fiecare face ce vrea , nu e nimeni obligat sa vina , dar ceea ce ma deranjaza cel mai mult sant aia care se bat mereu cu pumnu in piept ... si se dau mari "rapperi " , si de fapt nu stiu decat sa suga pula !
De acord ...bizzy_b wrote:
In fine ... la urma urmei fiecare face ce vrea , nu e nimeni obligat sa vina , dar ceea ce ma deranjaza cel mai mult sant aia care se bat mereu cu pumnu in piept ... si se dau mari "rapperi " , si de fapt nu stiu decat sa suga pula !
Dar de faptu ca-s parteneri care intra moca ... si la trupe mai mici ei stau afara , stii ?
La anul nu mai e summerjam cica ... se joaca doar fotbal .. si facem gratar .. si cum nu vor fi nici sponsori .. vom praji un forumist sau doi =))
That shit is retarded ..
Sa le dea Dzeu sanatate oamenilor de la organizare .. ca l`au adus pe nebunu ala ... ai de pula mea ce show a fost..
@86BPM : Fiecare sa faca ce vrea.. asculta ce vrea.. si vede la un concert ce vrea..
That shit is retarded ..
Sa le dea Dzeu sanatate oamenilor de la organizare .. ca l`au adus pe nebunu ala ... ai de pula mea ce show a fost..

@86BPM : Fiecare sa faca ce vrea.. asculta ce vrea.. si vede la un concert ce vrea..

-
- Niciodata un nimeni
Foarte ok summerjamul....oricum cred ca n-ar mai trebui nimeni sa mai comenteze pe forumuri cum a fost,sau sa mai puna filmari,ca o sa se gaseasca sigur 20 de ratati cu 150 de miliarde de posturi care-si traiesc viata pe forum si nu vin la concerte,sa comenteze si sa ne demonstreze noua cat de doxati sunt...
Doamne si cand ma gandesc ce rani la degete fac pe taste forumistii cand afirma ca repu' se duce de rapa....dar voi baieti,si aici trebuie sa va simtiti ( unii dintre voi ) sunteti motivul pentru care repul e asa cum e la noi in tara...
Vorba lu Butch...in 2008 o sa vina Guru si Krs si o sa vina 150 de oameni...asta ar fi cam ultima chestie care s-ar putea intampla...asa k mai bine omoram raul din fasha...si dam o maaaaaaaaaaaaaaaaaaaare muie forumistilor care nu vin la concerte,fac pe desteptii,se contrazic,injura si in acelasi timp indraznesc sa isi dea cu parerea despre niste chestii pe care ei nu le cunosc....
MUUUUUUUULTA MUIEEEEEE ! ( SE STIE CAREI CATEGORII DE PERSOANE )
Doamne si cand ma gandesc ce rani la degete fac pe taste forumistii cand afirma ca repu' se duce de rapa....dar voi baieti,si aici trebuie sa va simtiti ( unii dintre voi ) sunteti motivul pentru care repul e asa cum e la noi in tara...
Vorba lu Butch...in 2008 o sa vina Guru si Krs si o sa vina 150 de oameni...asta ar fi cam ultima chestie care s-ar putea intampla...asa k mai bine omoram raul din fasha...si dam o maaaaaaaaaaaaaaaaaaaare muie forumistilor care nu vin la concerte,fac pe desteptii,se contrazic,injura si in acelasi timp indraznesc sa isi dea cu parerea despre niste chestii pe care ei nu le cunosc....
MUUUUUUUULTA MUIEEEEEE ! ( SE STIE CAREI CATEGORII DE PERSOANE )
Viața e complexă și are multe aspecte.
Prima zi a fost tare frate. Mi'a placut batlle'ul (trebuia sa castige Pytt in semifinala), mi'a placut de Cesar Comanche care l'am ascultat prima oara in seara aia, mi'a placut mult R.A.N.-S.'ul pe care i'am auzit impreuna prima oara (simtiti'va care ati fost in Vama
), nush ce nu v'a placut la prestatia lor, iar Rugged Man e cretin frate
. E singurul om din hip-hop care ar face chestiile alea intr'un concert
) ....cum a coborat el de la scena la sfarsit si cerea iubire (love) de la fani
...penal.
A fost trist sa vezi atata lume la un line'up asa "gros", parca vine din ce in ce mai putina lume la concerte, trist.
Dar in a doua zi, a fost sa nu fie iLL:WiLL din cateva motive (dar am platit biletul intreg, pentru forumistii suparati pe forumisti
)

A fost trist sa vezi atata lume la un line'up asa "gros", parca vine din ce in ce mai putina lume la concerte, trist.
Dar in a doua zi, a fost sa nu fie iLL:WiLL din cateva motive (dar am platit biletul intreg, pentru forumistii suparati pe forumisti

- strabunicutza
- Bandit Queen
- TheG
- fratele meu tu esti baiat
Ba frate, eu ce sa zic....aia care n-au venit la concert sunt niste labari care inventeaza scuze ca au avut probleme de familie. -Bai cuiae...a murit bunicu din partea lu' tata si nu pot sa vin.( Pai "bai cuaie", ala parca murise si acu vro 3 ani...sau bunica-ta era gara in care trageau toti ceferistii de ai tu asa multi bunici?).
Sunt si cativa care chiar au avut probleme...cu aia n-am nimic, macar sa fi cumparat si ei un bilet asa ca sa compenseze
Multi probabil ca se gandesc "las' frate ca e si la anu', ce pula mea?!?"..in ritmu asta nu mai e si la anu decat cum povestea si marz, un gratar si-un fotbal. Oricum, Rugged a fost rupere...tot festivalu a fost baza...Sanatate organizatorilor;)
Sunt si cativa care chiar au avut probleme...cu aia n-am nimic, macar sa fi cumparat si ei un bilet asa ca sa compenseze

Multi probabil ca se gandesc "las' frate ca e si la anu', ce pula mea?!?"..in ritmu asta nu mai e si la anu decat cum povestea si marz, un gratar si-un fotbal. Oricum, Rugged a fost rupere...tot festivalu a fost baza...Sanatate organizatorilor;)
- Bazooka Joe
- trendy guy
Nu avem de ce sa injuram pe nimeni care nu a venit oricare ar fi motivele.
Cert e ca am ajuns la concluzia ca piata de rap in Romania nu prea e ... si ca Bucurestiul e supersaturat de evenimente.
Noi mai aveam 2 evenimente cu artisti straini pregatite pentru anul asta ... probabil le vom da "cancel" ... si foarte probabil ne vom retrage din "activitatea competitionala". Nu am spus asta aici ca sa urmeze un sir de posturi cu regrete ....
Din punct de vedere financiar a fost o mare gaura venita dupa alte 3: sugarhill gang, freestyle si scratch academy 2 + doua evenimente in care am iesit pe 0 (afu-ra si promoe). Acesea fiind datele, mie personal nefiind ruda cu gigi becali imi este greu sa continui treaba asta ... desi imi doresc enorm sa vad multe alte nume la noi ... poate e mult prea mult dintr-o data ... sau mult prea devreme.
sunt trist
Cert e ca am ajuns la concluzia ca piata de rap in Romania nu prea e ... si ca Bucurestiul e supersaturat de evenimente.
Noi mai aveam 2 evenimente cu artisti straini pregatite pentru anul asta ... probabil le vom da "cancel" ... si foarte probabil ne vom retrage din "activitatea competitionala". Nu am spus asta aici ca sa urmeze un sir de posturi cu regrete ....
Din punct de vedere financiar a fost o mare gaura venita dupa alte 3: sugarhill gang, freestyle si scratch academy 2 + doua evenimente in care am iesit pe 0 (afu-ra si promoe). Acesea fiind datele, mie personal nefiind ruda cu gigi becali imi este greu sa continui treaba asta ... desi imi doresc enorm sa vad multe alte nume la noi ... poate e mult prea mult dintr-o data ... sau mult prea devreme.
sunt trist
muie copos