BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

MeRmE wrote:Da...e tare ca s-a mushamalizat treaba cu battle`ul...eu am ramas shocat...cum plm s-o arzi asa??juriu` a fost penibil...daca asa o sa fie shi la odd...
n-o sa mai fie niciun odd ... ca sa nu mai aveti de ce sa va certati si sa comentati dupa
muie copos
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Alin-San wrote:maine cel mai probabil cand ajunge lumea acasa

si asa ... ca un mic istoric: e urat cand vezi un site ca vedeta.ro cum desfiinteaza un eveniment gen summer jam. dar in fine, nu asta e problema. am fost putini, ne-am distrat rugged man a fost pur simplu genial, prea tare, cel mai tare show de pana acum. Cesar foarte tare cu toate ca publicul mai mult statea si se uite ca la un new commer. unele trupe din ro. nu prea aveau ce cauta la un asa eveniment, pana au venit pe scena rans rugged sau cesar lumea deja era plictisita. in rest frumos ...
nici mie nu mi-a placut deloc rugged man, si nu imi pot imagina cum sa il pot compara cu JMT, Raekwon, Promoe, etc. Insa cred ca si sunetul e un factor important in treaba asta, nu pot sa imi explic de ce la nici un show romanesc nu poti sa ai parte de sunet ca lumea. Chiar nu mai traieste nici un sunetist bun aici??? Cat despre Defari, now that's hip hop! Cat despre Hip Hop Kemp, ne despart vreo 30 de ani. Sa vezi 40000 de oameni, dintre care doar 5% stiu engleza, dar care totusi vin la show, este INCREDIBIL. "Din punct de vedere hip hop, ne-am nascut intr-o tara gresita!", DJ Dox.
akasha
ingerash

Post by akasha »

Mie mi se pare k pe masura c evenimentele s'au inmultit (ma refer la cele cu artisti straini) lumea s'a imuptinat.inceapnd d la killa beez unde chiar a fost multa lume pana ieri unde au fost numai cunoscuti , prieteni ale trupelor si km aceiasi oameni p kre ii vedeai in b52 la un eveniment oarecare + cativa constanteni (jos palaria pt ei - poate citeste si K-rina k n'am apucat sa o salut aseara :oops: ).
Faza cu sunetu e d kkt , la majoritatea concertelor e bine sa stii versurile p de rost.
Pentru mine Promoe a fost km cel mai tare , din toate pct d vedere ...mai putin al frigului.A fost si sonorizarea ireprosabila , a fost multa lume si dc si acolo s'a iesit p 0............. :!:
Dc nu ar fi un intreg lant de evenimente kre sa indice acelasi rezultat , esecul summer jamului l'as pune si seama faptului k a fost vremea asa cum a fost si multi poate nici nu au apucat sa afle k s'a shimbat locatia....si km atat.
Concertu.....cei kre ati fost stiti , cei kre nu.....veniti data viitoare :lol:
Hold the person that you love closely if they're next to you
The one you love, not the person that'll simply have sex with you
Appreciate them to the fullest extent, and then beyond
'Cause you never really know what you got, until it's gone
menthoru
dimineata verific forumu

Post by menthoru »

Ceea ce s-a intamplat reprezinta o mare dezamagire. Pacat de invitati, pacat de publicul care a venit. Pacat de eforturile artistilor prezenti (e demoralizanta situatia), pacat de eforturile organizatorilor. Mare pacat.

Bucurestiul nu prea mai merita astfel de evenimente. Personal sper ca cel putin pana in decembrie la aniversarea Hades sa nu mai aud de vreun eveniment.

Pentru cei care au fost prezenti, numai respect! Restul, nu merita nici injuraturi.

In ritmul asta nu vor mai iesi nici materiale. Nimeni nu-si va putea asigura macar costurile de studio sau de organizare de evenimente (asta deja de cateva luni nu se mai intampla). In principiu, daca vreti sa vedeti KaTaNa, Kombat are numarul meu. Nu tre sa mai dati 20 de oameni bani pe bilete. Ne dati un telefon si cantam in parc la casetofon sau magnetofon. O ardem cypher-underground.

Ce dracu, daca lumea nu respecta eforturile organizatorilor, de ce sa pice 2-3 de pacalici sa dea 60RON pe un bilet la un festival?!!?

Si o alta chestie. Pentru DJ-ii din tara. Sunteti demni de mila frate. sunt 5-6 oameni care fac eforturi la cate 2-3 trupe, iar pentru restul era o mare ocazie sa iasa din mocirla asta. Macar pentru o excursie gratis in Bulgaria si tot merita. De toata jena.

Daca cineva are de comentat negativ la postul asta: SICTIR!
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Nu e vremea de vina pentru ca n-au venit oamenii la summer jam...putea sa si ninga,sa fie si polei,daca exista vointa,90 % din oamenii care puteau sa vina,veneau...
Cred ca si promovarea a fost destul de ampla ( doar nu vroiati sa va vina postasu' la usha sa va spuna sa veniti la Summer Jam),articole despre Summer Jam au tot aparut in tot felul de ziare...cert e k daka lumea vroia sa vina,venea orice ar fi fost...
Dar las chestia asta pe mentalitatea romanilor...asa suntem noi,si nu ne putem schimba vreodata...daca anunta Kombat pe site ca se dau mici si bere gratis pentru fiekare platitor de bilet,cred ca nu mai era loc in club de lume...dar asa,s-a apelat la bunul simtz teoretic existent in fiekare...dar a sunat ocupat.
Viața e complexă și are multe aspecte.
aforic
fratele meu tu esti baiat

Post by aforic »

MeRmE wrote:Da...e tare ca s-a mushamalizat treaba cu battle`ul...eu am ramas shocat...cum plm s-o arzi asa??juriu` a fost penibil...daca asa o sa fie shi la odd...
Daca asta era problema principala a Summer Jam-ului per total inseamna ca ai o problema cu mine, rezolvati-o ..nu pe forum. :)

Felicitari Hades muthafuckaz, mie unul mi-a placut Summer Jam!
Sustineti Hip Hop-ul romanesc, lasati orgoliie deoparte, problema principala la rapperi romani, sunt prea orgoliosi, plini de ei, lipsiti de respect, nu generalizez si nici nu nominalizez, daca suportul nu vine din partea ascultatorilor de hip-hop atunci o sa ne ducem pulii de suflet cu totii.Generatia dupa'89 s-a nascut cu totul pe tava, au tot ce le trebuie, de aia le e la fel usor sa-si bage pula la fel de repede in orice.Si voi astia battle-ul, vi s-a urcat la cap cam mult, ati fost cam pupati in cur de diversi de vi sa urcat de la cur la cap, ocolindu-va organele interne, stati in banca voastra si respectati-va adversarii ..!!
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

same old...

imi pare rau de cei care isi doresc sa vina la concerte si care chiar vin de cele mai multe ori.
cat despre cei care intra "mocca", ca sa se lamureasca si acest aspect: majoritatea celor care muncesc pt un eveniment o fac benevol, mocca, din placere, din pasiune. . . ar trebui sa plateasca si biletul eventual . . .

in rest, fiecare trupa consider ca si'a facut datoria fata de public cum a stiut mai bine. si e normal sa nu placa tuturor la fel ca doar d'aia suntem oameni si avem discernamant.
Image
tanarshinelinishtit
tanar

Post by tanarshinelinishtit »

corect...pace hades, placut impresionat de organizare...pentru a putea sprijinii muizca hiphop trebuie mai intai sa invatam sa dezvoltam piata hiphop...cand fiecare din noi vom intelege asta va fi ok...eu regrete nu am, pentru ca chiar daca zici ca nu mai faci altele, ai facut deja destul! hadesu deja are un loc bine pastrat in istoria hiphop autohtona!

pace
Albumu tau e prost nu underground deasta nu vinzi tu!
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

mi-a placut foarte mult Zombie THC si Kazi Ploae.

nu inteleg ce-i cu toata nesimtirea asta sa te iei de lume ca nu vine la concert. NU este nimeni obligat sa vina la concertele tale, daca NU au bani, daca NU le place line-up-ul sau daca NU sunt interesati.

toti o ardeti ca ahh ca muie alora care nu au venit, ca pula mea.. dar majoritatea nu va ganditi ca daca ar fi avut bani, chef si interes.. ce motiv ar mai avea sa lipseasca de la concert?

prea multe concerte strica. nici rromi n-au atatea evenimente la Polivalenta.
Prophetus
tanar

Post by Prophetus »

bLuEsHiFt wrote:
Prea multe concerte strica. nici rromi n-au atatea evenimente la Polivalenta.
Perfect de acord, Bucurestiul e satul de concerte/evenimente, pun pariu ca daca Summer jamu se organiza undeva in provinicce era cu totul alta treaba.

Oricum mie mi-a placut Cedry2k, Ransu ,Da hood, defari r.a. ruggeed man, cesar comanche, precum si KTN ,VIOLLENT si USM
Chiar daca nu sunt fan, Bitza a facut atmosfera...
Bboy Battle-ul a fost si el tare
Bautura a fost ieftina si buna...
Doar publicul numeros mai lipsea pt o sera ddde 5 stele
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Cand oi face tu atatea evenimente,si vei vedea cata lume o sa-ti vina,si vei avea asteptari mari,si vei iesi in pierdere din aproape toate pctele de vedere,atunci sa comentezi !
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

aforic wrote:
Daca asta era problema principala a Summer Jam-ului per total inseamna ca ai o problema cu mine, rezolvati-o ..nu pe forum. :)

Felicitari Hades muthafuckaz, mie unul mi-a placut Summer Jam!
Sustineti Hip Hop-ul romanesc, lasati orgoliie deoparte, problema principala la rapperi romani, sunt prea orgoliosi, plini de ei, lipsiti de respect, nu generalizez si nici nu nominalizez, daca suportul nu vine din partea ascultatorilor de hip-hop atunci o sa ne ducem pulii de suflet cu totii.Generatia dupa'89 s-a nascut cu totul pe tava, au tot ce le trebuie, de aia le e la fel usor sa-si bage pula la fel de repede in orice.Si voi astia battle-ul, vi s-a urcat la cap cam mult, ati fost cam pupati in cur de diversi de vi sa urcat de la cur la cap, ocolindu-va organele interne, stati in banca voastra si respectati-va adversarii ..!!
sunt foarte curios să văd filmările...
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Prophetus wrote:
bLuEsHiFt wrote:
Prea multe concerte strica. nici rromi n-au atatea evenimente la Polivalenta.
Perfect de acord, Bucurestiul e satul de concerte/evenimente, pun pariu ca daca Summer jamu se organiza undeva in provinicce era cu totul alta treaba.
in falticeni :>
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

frate, da' cand organizezi un eveniment te gandesti la tot ce e posibil. ce-ti vine in cap prima oara e daca o sa vina lumea sau nu la concert. publicul are doua alegeri: sa vina sau sa nu vina. e dreptul lor. e alegerea lor.

nu aveti nici un drept sa injurati lumea ca nu vine la concertele voastre. poate ca unii prefera sa se pregateasca pentru admiterea de a doua zi, sau a murit un membru al familiei si nu se simte in stare sa vina la concert, sau poate ca nu au bani.. sau poate ca unii PUR si SIMPLU vor sa faca cu totul altceva.

ce atata haz de necaz ca nu vine lumea la concerte. get used to it.

lumea nu vine la concertele artistilor de la noi in numar mare si deja va gasiti sa faceti festivale peste festivale.

incetati cu d-astea si hai sa dam un block party pe undeva.. :lol:
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Nu a injurat nimeni pe nimeni frate,dar injur(am) forumistii care comenteaza negativ si nu au venit !
Post Reply