BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

bLuEsHiFt wrote:
ce atata haz de necaz ca nu vine lumea la concerte. get used to it.

lumea nu vine la concertele artistilor de la noi in numar mare si deja va gasiti sa faceti festivale peste festivale.

incetati cu d-astea si hai sa dam un block party pe undeva.. :lol:

get used to not having any more events.

i'm out, ma duc la Arhiva si aberatii...
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

faceti voi misto, dar faza cu supersaturarea si lipsa evenimentelor din provincie e valabila pt mai multe genuri de muzica, si se simte din plin. La Summer Jamul asta n-am apucat sa ajung din motive care ma depasesc, oricum nu trebuie sa ma justific nimanui. Am sentimentul tot mai puternic ca un eveniment bine organizat in Cluj spre exemplu ar lua za cake. Nu stiu daca e un exemplu potrivit, dar la Deftones spre exemplu tot al 3-lea om era ardelean. Clujul e ditamai centrul universitar plin de oameni, evenimentele (nu doar) hiphop sunt minore. Imi pare rau sa citesc ca n-a fost lume la summer jam, chiar nu ma asteptam. Inca o idee ar fi sa se pastreze banii pt 3, 4 evenimente si sa vii cu un nume cat de cat mainstream, pentru ca din 9-10 pusti care zic OAAAU cesar comanche! cel putin 6 n-au ascultat 1 piesa. Si din restul 4 vine unul la concert.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

eu m-am cam saturat de treaba asta cu "haideti in provincie", am fost la Iasi la Grand Wizard Theodore, 30 de insi fara trupele care cantau, iar IS este al doilea oras ca populatie din RO. Deci, haideti in UE, ca aici e inexistent.
Prophetus wrote:
bLuEsHiFt wrote:
Prea multe concerte strica. nici rromi n-au atatea evenimente la Polivalenta.
Perfect de acord, Bucurestiul e satul de concerte/evenimente, pun pariu ca daca Summer jamu se organiza undeva in provinicce era cu totul alta treaba.

Oricum mie mi-a placut Cedry2k, Ransu ,Da hood, defari r.a. ruggeed man, cesar comanche, precum si KTN ,VIOLLENT si USM
Chiar daca nu sunt fan, Bitza a facut atmosfera...
Bboy Battle-ul a fost si el tare
Bautura a fost ieftina si buna...
Doar publicul numeros mai lipsea pt o sera ddde 5 stele
:lol: :lol:
k-rina
tanar

Post by k-rina »

Bai io am ajuns in ctza acum doua ore cu personalu :lol: sunt nemancata, nedormita, ma dor toate cele si imi vajaie capu, iar partea cea mai naspa e ca sunt la munca :lol: Dar spun sincer ca s-a meritat mie personal mi-a placut summer jam-ul si imi pare foarte rau ca s-a iesit in gaura, imi dau seama cat de nasoala e faza asta si pe buna dreptate vi s-a luat de organizat asemenea evenimente. Totusi in numele celor care nu au venit (si care si-au luat muie sa le ajunga tot anu ) pot vorbi cel putzin pt Constantza : totzi au fost plecatzi la evenimentul din Cehia ...hip hop camping sau ce naiba e. Deci v-am spus, cel putzin astia din Ctza care veneau la evenimente au ars-o acolo si nu cred ca e de neintzeles si evenimentul ala era ceva unic. Chiar e pacat ca s-au suprapus, sunt sigura ca ar fi fost mai multa lume ....

P.S : sal`tare Akasha :)
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

Iasiul nu e in centrul tzarii. Nici pt mine Cj nu e oras "of choice", chiar nu-mi place, dar prinde la o adica si publicul din vest si nord. Mie unuia mi-e al dracului de greu sa ma tirez cand la Buc cand la Timisoara pt evenimente, si nu stau chiar unde se agata harta-n cui. De Iasi nu stiu nimic, nici nu cred c-am fost vreodata pe acolo. Si mai zic o data.. parerea mea e ca deocamdata ar trebui facute evenimente de popularizare, cu nume cat de cat cunoscute si de non-mega-undergrounzi. E una sa te dai cunoscator GWT si alta sa trebuiasca sa mergi la concert - prima nu costa. De aici entuziasme forumistice gen "WOAAA vine ala" si apoi lipsa de oameni la concert. Trist dar adevarat.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

k-rina wrote:Bai io am ajuns in ctza acum doua ore cu personalu :lol: sunt nemancata, nedormita, ma dor toate cele si imi vajaie capu, iar partea cea mai naspa e ca sunt la munca :lol: Dar spun sincer ca s-a meritat mie personal mi-a placut summer jam-ul si imi pare foarte rau ca s-a iesit in gaura, imi dau seama cat de nasoala e faza asta si pe buna dreptate vi s-a luat de organizat asemenea evenimente. Totusi in numele celor care nu au venit (si care si-au luat muie sa le ajunga tot anu ) pot vorbi cel putzin pt Constantza : totzi au fost plecatzi la evenimentul din Cehia ...hip hop camping sau ce naiba e. Deci v-am spus, cel putzin astia din Ctza care veneau la evenimente au ars-o acolo si nu cred ca e de neintzeles si evenimentul ala era ceva unic. Chiar e pacat ca s-au suprapus, sunt sigura ca ar fi fost mai multa lume ....

nu s-a suprapus nimic si eu am fost acolo si am venit si la summerjam. Ala s-a terminat pe 27 dimineata. SJ a fost pe 1.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Kenshin wrote:Iasiul nu e in centrul tzarii. Nici pt mine Cj nu e oras "of choice", chiar nu-mi place, dar prinde la o adica si publicul din vest si nord. Mie unuia mi-e al dracului de greu sa ma tirez cand la Buc cand la Timisoara pt evenimente, si nu stau chiar unde se agata harta-n cui. De Iasi nu stiu nimic, nici nu cred c-am fost vreodata pe acolo. Si mai zic o data.. parerea mea e ca deocamdata ar trebui facute evenimente de popularizare, cu nume cat de cat cunoscute si de non-mega-undergrounzi. E una sa te dai cunoscator GWT si alta sa trebuiasca sa mergi la concert - prima nu costa. De aici entuziasme forumistice gen "WOAAA vine ala" si apoi lipsa de oameni la concert. Trist dar adevarat.
pt prima data, bravo Kenshin. Chiar asta e si parerea mea.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Kenshin wrote:Si mai zic o data.. parerea mea e ca deocamdata ar trebui facute evenimente de popularizare, cu nume cat de cat cunoscute si de non-mega-undergrounzi. E una sa te dai cunoscator GWT si alta sa trebuiasca sa mergi la concert - prima nu costa. De aici entuziasme forumistice gen "WOAAA vine ala" si apoi lipsa de oameni la concert. Trist dar adevarat.
nu vor veni nici la alea stai chill...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Prophetus
tanar

Post by Prophetus »

BRUGNER_okocha wrote:
k-rina wrote:Bai io am ajuns in ctza acum doua ore cu personalu :lol: sunt nemancata, nedormita, ma dor toate cele si imi vajaie capu, iar partea cea mai naspa e ca sunt la munca :lol: Dar spun sincer ca s-a meritat mie personal mi-a placut summer jam-ul si imi pare foarte rau ca s-a iesit in gaura, imi dau seama cat de nasoala e faza asta si pe buna dreptate vi s-a luat de organizat asemenea evenimente. Totusi in numele celor care nu au venit (si care si-au luat muie sa le ajunga tot anu ) pot vorbi cel putzin pt Constantza : totzi au fost plecatzi la evenimentul din Cehia ...hip hop camping sau ce naiba e. Deci v-am spus, cel putzin astia din Ctza care veneau la evenimente au ars-o acolo si nu cred ca e de neintzeles si evenimentul ala era ceva unic. Chiar e pacat ca s-au suprapus, sunt sigura ca ar fi fost mai multa lume ....

nu s-a suprapus nimic si eu am fost acolo si am venit si la summerjam. Ala s-a terminat pe 27 dimineata. SJ a fost pe 1.
au fost destul de aproape evenimentele, si din moment ce lumea a fost la hiphop kemp, nu prea cred ca ar mai fi avut bani de summer jam,
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

eu stiu bine cine a fost la hip hop kemp, ca nu eram multi romani acolo, nu imi amintesc de nimeni din CT. Va rog spuneti-mi si mie cine a fost din CT? Chiar nu i-am vz acolo. Singurii pe care nu ii cunosteam au fost niste baieti din harghita care au vz steagul romanesc, apropos ne-au intrebat unii daca suntem americani, cu steagul asta, hahahahaha.
Prophetus wrote:
BRUGNER_okocha wrote:

au fost destul de aproape evenimentele, si din moment ce lumea a fost la hiphop kemp, nu prea cred ca ar mai fi avut bani de summer jam,
k-rina
tanar

Post by k-rina »

BRUGNER_okocha wrote:
In fine nu prea-s informata cand a inceput si cand s-a terminat pt ca nu am avut de gand sa ma duc, ca urmare nici nu m-am interesat prea mult ...dar unul din cei care au fost in Cehia (la care am stat noi) s-a intors aseara ... de-asta m-am gandit ca atat o fi durat

P.S : nu stiu daca are rost sa enumar numele celor care au fost la kemp, pt ca nu cred ca sunt cunoscutzi ... sunt ascultatori de hip hop "pasivi" sa spun asa, care vin la concerte fara sa se remarce pe vreun forum sau altceva. Spun doar ca mai totzi astia care au fost la Jeru din gasca mea (lol. cum suna :P ) s-au dus in Cehia
Last edited by k-rina on Mon Sep 03, 2007 12:10 pm, edited 2 times in total.
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Lasati'l incolo de Hip Hop Kemp ca acolo n'au fost mai multi de 50 de pers. Lasand la o parte provincia (au fost o gramada din Constanta HA :)) unde au fost reparii din Bucuresti care cumpara haine de repari scumpe, care au 3000GB de rep in comp. si care asculta REP?!
Image
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

iLL:WiLL wrote:unde au fost reparii din Bucuresti care cumpara haine de repari scumpe, care au 3000GB de rep in comp. si care asculta REP?!
acasa? :?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

k-rina wrote:
BRUGNER_okocha wrote:
In fine nu prea-s informata cand a inceput si cand s-a terminat pt ca nu am avut de gand sa ma duc, ca urmare nici nu m-am interesat prea mult ...dar unul din cei care au fost in Cehia (la care am stat noi) s-a intors aseara ... de-asta m-am gandit ca atat o fi durat

P.S : nu stiu daca are rost sa enumar numele celor care au fost la kemp, pt ca nu cred ca sunt cunoscutzi ... sunt ascultatori de hip hop "pasivi" sa spun asa, care vin la concerte fara sa se remarce pe vreun forum sau altceva. Spun doar ca mai totzi astia care au fost la Jeru din gasca mea (lol. cum suna :P ) s-au dus in Cehia
NU ma refeream daca se remarca, voiam sa subliniez ca in afara de cei care ne cunosteam, intr-o mare de cehi basiti si polonezi alcoolici, daca mai erau si alti romani, cu siguranta ii gaseam, insa in afara de cei din HR nu a mai fost picior de roman. NU mai conteaza oricum, HIP HOP Kemp e altceva, un loc unde line-upul si atmosfera te faci sa uiti ca ai cortul inundat, ca dormi in masina sau ca stai 50 de min sa faci dus. Ne imaginam amuzati ce s-ar fi scris pe forum daca am fi facut in RO asa ceva si s-ar fi stat la cort, plus 50 de min asteptare pt un dus cu apa rece, etc....
aforic
fratele meu tu esti baiat

Post by aforic »

+ f multi varzomani + nici un strop de engleza intr-un ex-aeroport cu multe animale salbatice.
Post Reply