BUCURESTI SUMMERJAM07
Moderator: dan
- strabunicutza
- Bandit Queen
stimabile... ai fost la concert? banuiesc ca nu ...oldwacky wrote:deci mai apar filmarile azi sau nu ?
cei care au filmat, surprinzator au fost... logic nu?... si daca au fost? au ajuns tarziu acasa... si poate nu au timp, sau chef, sau nu vrea putza lor sa se grabeasca sa urce pe net filmari... filmari care sunt ale lor... asa ca aveti rabdare daca tot sunteti asa curiosi.
Frate Un Lucru E cert asta o sa afecteze concertele din viitor organizatorii nu o sa-si mai dea interesu din cauza lipsei de oameni da poate nu ar trebui sa vb eu k's din bucuresti dar este datoria noastra sa-i ajutam sa stea aici pe cei din provincie si va spun k pt concerte stiu oameni care dormeau in parc la theodore am ramas socat de nr de oameni care veneau si dormeau in park pe banci q ghiozdanu' sub cap asta inseamna un om care vrea sa se implice si sa schimbe cva asa k nu mai dati vina pe altii si pe altele k cine vrea vine pana la urma trebuie doar sa vrei cu adevarat eu personal nu am regretat vreodata sacrificiile facute sa ajung la un concert pt cei care au venit respect iar pt cei de la battle baieti mi s-a parut ca nu prea v-ati dat interesu'
Nu E Panica!!!!!
bv dino frate astia care au fost au vazut si nu mor sa apara filmarile
cei care au filmat, surprinzator au fost... logic nu?... si daca au fost? au ajuns tarziu acasa... si poate nu au timp, sau chef, sau nu vrea putza lor sa se grabeasca sa urce pe net filmari... filmari care sunt ale lor... asa ca aveti rabdare daca tot sunteti asa curiosi.
Nu E Panica!!!!!
- strabunicutza
- Bandit Queen
aoleu. enervanti oamenii cu filmarile, sincer. ganditzi-va si la noi ca de sambata sau vineri (in cazul meu) numai asta am facut si ca suntem oameni, va dati seama ca e imposibil sa apara azi. dureaza pana sunt scoase, editate, apoi cauta trupa/mc-ul, cere-i acordul si apoi pune-le si pe net, rabdare!!! 

Last edited by strabunicutza on Mon Sep 03, 2007 4:58 pm, edited 1 time in total.
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
- ShannonTHB
- dimineata verific forumu