BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Romania nu este pregatita pentru astfel de concerte. Incercati sa bagati asta la cap.
mephOne
un domn / doamna

Post by mephOne »

cea mai de cacat faza mi s-a parut cea cu berea aruncata in caesar comanche.

nu m-am uitat daca a mentionat de asta cineva,dar mie mi s-a parut o tampenie,o dovada de lipsa de respect.

sa imi baga pula in toti carnatii care fac chestii de genul asta.[scuzati limbajul.]
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Homofobul
tanar

Post by Homofobul »

idem meph0ne....bag pula ce gest sa arunci cu bere in omu care avea emotii si a si incins atmosfera ceva...intrebarea e cn a fost...si totusi a avut reflexe bune shaw :D
Shaw de 15 ani bagabont in devenire...proaspat transferat in bucale...deci nuh am prea multe cunostinte p acolo...
oldwacky
tanar

Post by oldwacky »

deci mai apar filmarile azi sau nu ? :?:
"Never let the fear of striking out keep u from playing the game"
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

strabunicutza wrote: Image

stoe sexyc ! :lol:
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

oldwacky wrote:deci mai apar filmarile azi sau nu ? :?:
stimabile... ai fost la concert? banuiesc ca nu ...

cei care au filmat, surprinzator au fost... logic nu?... si daca au fost? au ajuns tarziu acasa... si poate nu au timp, sau chef, sau nu vrea putza lor sa se grabeasca sa urce pe net filmari... filmari care sunt ale lor... asa ca aveti rabdare daca tot sunteti asa curiosi.
Zer0
tanar

Post by Zer0 »

Frate Un Lucru E cert asta o sa afecteze concertele din viitor organizatorii nu o sa-si mai dea interesu din cauza lipsei de oameni da poate nu ar trebui sa vb eu k's din bucuresti dar este datoria noastra sa-i ajutam sa stea aici pe cei din provincie si va spun k pt concerte stiu oameni care dormeau in parc la theodore am ramas socat de nr de oameni care veneau si dormeau in park pe banci q ghiozdanu' sub cap asta inseamna un om care vrea sa se implice si sa schimbe cva asa k nu mai dati vina pe altii si pe altele k cine vrea vine pana la urma trebuie doar sa vrei cu adevarat eu personal nu am regretat vreodata sacrificiile facute sa ajung la un concert pt cei care au venit respect iar pt cei de la battle baieti mi s-a parut ca nu prea v-ati dat interesu'
Nu E Panica!!!!!
Zer0
tanar

Post by Zer0 »

bv dino frate astia care au fost au vazut si nu mor sa apara filmarile
cei care au filmat, surprinzator au fost... logic nu?... si daca au fost? au ajuns tarziu acasa... si poate nu au timp, sau chef, sau nu vrea putza lor sa se grabeasca sa urce pe net filmari... filmari care sunt ale lor... asa ca aveti rabdare daca tot sunteti asa curiosi.
Nu E Panica!!!!!
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

aoleu. enervanti oamenii cu filmarile, sincer. ganditzi-va si la noi ca de sambata sau vineri (in cazul meu) numai asta am facut si ca suntem oameni, va dati seama ca e imposibil sa apara azi. dureaza pana sunt scoase, editate, apoi cauta trupa/mc-ul, cere-i acordul si apoi pune-le si pe net, rabdare!!! :evil:
Last edited by strabunicutza on Mon Sep 03, 2007 4:58 pm, edited 1 time in total.
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

in 3 ore aveti poze de la summer jam + basarabia pamant romanesc
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

apropos de Basarabia - pamant romanesc, cine s-a uitat la TV la Antena 1, la emisiunea aia unde au desfiintat acest eveniment, cum ca "toti hip hop-erii analfabeti serbeaza ziua limbii romane". Vreau sa aflu numele labagiului care realizeaza emisiunea.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Sa ma cac in Antena 1 si-n Dan Voiculescu , asa sa scrieti ... cum se numea emisiunea ...sau pe la ce ora era ? Da-le-as la cioc... :butch2:
ShannonTHB
dimineata verific forumu

Post by ShannonTHB »

Io am vazut ceva la stiri la Observator despre concertu asta ... dar nu mai stiu daca or zis asa :)
www.myspace.com/shannonbeatbox
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Nush daca a mai intrebat careva ... sunt multe pagini ... piese care s-a cantat la Summer Jam ..de RAN-s vorbesc , o sa apara pe ceva sau e acum de ascultat pe undeva ? :bow: productia mi -sa parut tare , versurile nu prea am inteles . :bow:
Post Reply