BUCURESTI SUMMERJAM07
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
am zis mai devreme ca e ultimul post dar trebuie sa explic chestii care sunt percepute gresit ..si o voi face foarte transparent.
1. preturile de la bar nu au avut legatura cu hades si shire ... noi am adus doar berea care zic eu ca avea un pret mai mult decat oke. restul a intrat in grija session ... oricum vanzarile lor pe cele doua zile au fost ridicole: 20.000.000 adunat
2. noi va trebui sa platim o chirie pe cele doua zile pentru club care desi nu e mare este o cheltuaiala in + ... nu e deranjant asta ... deranjant este ca din pricina "grafferilor" va trebui sa platim si dezastrul de la baie ... multumim pe acesta cale tututor celor care au participat la mizeria de pe peretii aia ......
1. preturile de la bar nu au avut legatura cu hades si shire ... noi am adus doar berea care zic eu ca avea un pret mai mult decat oke. restul a intrat in grija session ... oricum vanzarile lor pe cele doua zile au fost ridicole: 20.000.000 adunat
2. noi va trebui sa platim o chirie pe cele doua zile pentru club care desi nu e mare este o cheltuaiala in + ... nu e deranjant asta ... deranjant este ca din pricina "grafferilor" va trebui sa platim si dezastrul de la baie ... multumim pe acesta cale tututor celor care au participat la mizeria de pe peretii aia ......
muie copos
organizarea de evenimente de gen e o "meserie" cu riscuri, asta e. nimeni nu e obligat, nici macar moral, sa participe la ceva ce reprezinta in fond entertainment, sau sa sustina pasiunea foarte mare a altor oameni. concluzia e naturala.
pacat ca n-a fost multa lume si atmosfera pe masura, ar fi fost o experienta mult mai misto. oricum, toti invitatii straini (desi diferiti) meritau vazuti. atat un mc de talia si relevanta lui defari, cat si unul mai "mic" (desi vazand ce nume are la productie pe album...) dar incredibil de energic ca prozack. atat prestatia impecabila si pro a lui cesar, cat si "circul" lui rugged man, care chiar e un mc bun, nu doar clown. da hood si k'n'confusion au sunat foarte bine live, ii vad prima oara si au fost peste asteptari, thumbs up! mi-au mai placut r.a.n.s. (productie foarte tare pe piesa noua), cedry2k, nimeni altu' (mai putin baiatul de la dublaj), si kazi ploaie (o surpriza placuta pentru mine). pacat si de dj battle, se pare ca mai dureaza pana djii romani incearca macar sa devina competitivi la nivel de dmc. asta e.
salutari cetatenilor cu care mi-am atins paharul!
pacat ca n-a fost multa lume si atmosfera pe masura, ar fi fost o experienta mult mai misto. oricum, toti invitatii straini (desi diferiti) meritau vazuti. atat un mc de talia si relevanta lui defari, cat si unul mai "mic" (desi vazand ce nume are la productie pe album...) dar incredibil de energic ca prozack. atat prestatia impecabila si pro a lui cesar, cat si "circul" lui rugged man, care chiar e un mc bun, nu doar clown. da hood si k'n'confusion au sunat foarte bine live, ii vad prima oara si au fost peste asteptari, thumbs up! mi-au mai placut r.a.n.s. (productie foarte tare pe piesa noua), cedry2k, nimeni altu' (mai putin baiatul de la dublaj), si kazi ploaie (o surpriza placuta pentru mine). pacat si de dj battle, se pare ca mai dureaza pana djii romani incearca macar sa devina competitivi la nivel de dmc. asta e.

salutari cetatenilor cu care mi-am atins paharul!

@dexstar ok
...si brugner cam are dreptate dexstar...este si un post mai sus in care se mentioneaza ceva in genul: numai io cati oameni am vazut dormind prin parc! .....repet..ceva in genul ca mie cam lene sal caut...e adevarat ca a fost si o perioada putin cam prost aleasa, dar totusi ai observat ca la basarabia au fost mult mai multi(rapperi ma refer) si in general ptr ca era moca...

Shaw de 15 ani bagabont in devenire...proaspat transferat in bucale...deci nuh am prea multe cunostinte p acolo...
-
- The Drunken Master
"""1. preturile de la bar nu au avut legatura cu hades si shire ... noi am adus doar berea care zic eu ca avea un pret mai mult decat oke. """
nu am vrut sa condamn pe nimeni pentru preturile alea...am vrut doar sa pun accent pe eforturile pe care le fac unii oameni de dragul hiphop-ului..ca pana la urma daca e sa venim la rep...dam si un milion pe un bilet cum a fost la wu-tang si dam si 5-6-7-8-9 lei cat e nevoie pe o bere
nu am vrut sa condamn pe nimeni pentru preturile alea...am vrut doar sa pun accent pe eforturile pe care le fac unii oameni de dragul hiphop-ului..ca pana la urma daca e sa venim la rep...dam si un milion pe un bilet cum a fost la wu-tang si dam si 5-6-7-8-9 lei cat e nevoie pe o bere
peepee in ya girl's eyebrow
-
- fratele meu tu esti baiat
Curiozitatea mă face să te întreb în numele cui ai vorbit? Poate artiştii prezenţi vor ca acestea sa apară. Filmările conteză acum cel mai puţin. E clar că rezultatul evenimentului nu este cel dorit şi în loc să cautăm vinovaţi mai bine am încerca să vedem unde s-a greşit în organizare. În primul rând, trebuia sa vă gandiţi la ce public aveţi în general si daca acesta işi permite sau vrea un festival hiphop. Dacă aţi fi făcut asta aţi fi văzut că răspunsul, oricât de trist pare, este NU. În al doilea rând incercaţi, pe viitor, să renunţaţi la aşa numitul public format din prieteni şi parteneri, care mai aduc alţi prieteni şi aşa mai departe. Culmea, cei care aruncă acum cu căcat în cei care nu au venit, sunt aceia care nu plătesc biletele la concerte, sunt prieteni cu hades-ul, de aşa prieteni nu cred ca are nevoie cineva, mai ales ca din punctul de vedere al concertelor, românia abia acum se trezeşte şi atunci trebuie să susţinem, nu să profităm.mihai.lazar wrote:Va rog insistent sa nu puneti NICIO filmare nicaieri. As aprecia foarte tare treaba asta
Să-l anunţe cineva pe Prozack să nu pună filmarile, făcute de el, pe net.
Ps: terminaţi cu pupatul în cur
sunt un om simplu
- Bazooka Joe
- trendy guy
in numele meu.basescu-i tare wrote:Curiozitatea mă face să te întreb în numele cui ai vorbit? Poate artiştii prezenţi vor ca acestea sa apară. Filmările conteză acum cel mai puţin. E clar că rezultatul evenimentului nu este cel dorit şi în loc să cautăm vinovaţi mai bine am încerca să vedem unde s-a greşit în organizare. În primul rând, trebuia sa vă gandiţi la ce public aveţi în general si daca acesta işi permite sau vrea un festival hiphop. Dacă aţi fi făcut asta aţi fi văzut că răspunsul, oricât de trist pare, este NU. În al doilea rând incercaţi, pe viitor, să renunţaţi la aşa numitul public format din prieteni şi parteneri, care mai aduc alţi prieteni şi aşa mai departe. Culmea, cei care aruncă acum cu căcat în cei care nu au venit, sunt aceia care nu plătesc biletele la concerte, sunt prieteni cu hades-ul, de aşa prieteni nu cred ca are nevoie cineva, mai ales ca din punctul de vedere al concertelor, românia abia acum se trezeşte şi atunci trebuie să susţinem, nu să profităm.mihai.lazar wrote:Va rog insistent sa nu puneti NICIO filmare nicaieri. As aprecia foarte tare treaba asta
Să-l anunţe cineva pe Prozack să nu pună filmarile, făcute de el, pe net.
Ps: terminaţi cu pupatul în cur
o sa-l anunt eu

muie copos
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
defapt cred ca treaba e foarte simpla . oamenii care isi cumparau casete cu delikt , da hood , racla , getto daci , la familia etc cand erau vreo 11 mii asha apreciaza si o sa vina la evenimente . astia care s-au trezit direct cu downloadu in fapt o sa downloadeze si o mana ridicata si o transpiratie din primu rand si nishte beri la pahar ...
- Lyrical.Mesiah
- adevarat sa mor de nu
adevarat dar daca ai face gratar ai fi mai bun ca ei ?BRUGNER_okocha wrote:e o cauza nobila insa daca esti luat in ras tot timpul de diversi labagii numiti ziaristi, la un moment dat chiar iti vine sa faci gratar din ei.Lyrical.Mesiah wrote:Nu am zis ca sustin jandarmeria dar nici ca sunt impotriva ei....dar totusi o cauza nobila ca asta(pt ca eu consider ca e nobila)nu trebuie sustinuta asa, daca exista persoane care zic ce zic despre noi tu crezi ca urletele cu muie garda ajuta sa ne creem o imagine mai buna?BRUGNER_okocha wrote:
iti place sau nu, numai ei sustin campania asta si ei se afla in spatele Noilor Golani, daca tu esti mandru de Jandarmeria rromana, iti pun eu o pila la Baneasa sa devii si tu unul dintre ei, vrei?Aa, si de aici pana sa zici o mana de analfabeti celebreaza limba romana, cine mtii masii e el, ii cunoaste?... iei 3 oameni si ii pui sa conjuge un verb??? Da-l in mtii lui de frustrat labar. Limba romana e a tuturor, toti avem dreptul sa facem asta ca romani, dar acum e la moda sa nu mai fi patriot si sa te plangi ca e o mizerie de tara. Ii implor pe cei nemultumiti sa emigreze, poate ne scade si noua rata criminalitatii si poate o sa zambim si noi mai mult ca alte popoare europene care nu se enerveaza cand trec strada, dar nici nu se taraie pe trecerea de pietoni de parca au nascut de curand...ca sa nu incep acum sa enumar profesiile ziaristilor de top din RO, ca ma apuca dizenteria. MUIE presa!
peace out !!! si nu te mai enerva asa la o simpla discutie.

- Bazooka Joe
- trendy guy
Mie mi a placut foarte mult summerjamul. Respect Hades Records, in special kombat, respect butch (si pt berea care mi ai dat o gratis, nu am sa te uit
) ). Despre battle nu mai zic nimic...singurul lucru deranjant a fost ca il lauda cedryk p aforic. Am asistat cam la 80% din concert, mi au placut foarte mult strainii, au aratat ca stiu sa faca un show ca lumea. mi au placut f mult cedryk, ad litteram, k n confusion, la familia. Imi pare sincer rau ca a fost asa un esec...nu vreau sa injur p nimeni, ba chiar nu i suport p cei care dau muie forumistilor si pun pariu ca la concerte sunt niste reparasi mistocari care stau in colt si fac caterink ba de unu ba de altu ca uite cum e imbracat ala si astea. Am optat sa vin la summerjam dintre toate festurile astea care mai erau in acelasi timp (vroiam sa merg la electronic festival in brasov) si mi a parut bine ca am facut alegerea asta.

Alphabet chemist, word technicionist
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
deci voi va referiti acum la cei care sunt flotanti aici? Ca nu mai inteleg nimic. Oamenii mei (bucuresteni) cu care ma intalnesc la toate concertele erau aici, eu am spus demult ca vezi aceleasi fete la fiecare show.mihai.lazar wrote:bogdane... are dreptate in ce zice... or fi 50 din tara... dar dintre aia care stau in bucuresti jumatate sunt tot din tara si sunt studenti aici

- Kaen Shine
- Shiftee
stiu ca par un pic deplasat cu ce o sa zic, dat fiind ca n-am venit la summerjam, dar sunt cateva chestii care pot sa-i lumineze pe unii si altii - vad ca de pagini se da muie in sus si in jos celor care n-au fost. Daca vi se pare ca am scris prea mult si mai mult tangent cu decat la subiect, skip de aici. Io zic ca problema e un pic mai adanca. Cu regret in suflet, io vad un viitor sumbru oricarui eveniment din asta practic independent, facut de un label independent. N-am nici o treaba cu marketingul etc Sunt mai multi factori : varsta targetului, cultura si intinderea genului muzical, sonoritatea numelor, timingu si la final locatia. Situatia e in felu urmator, dupa cum stie toata lumea - din cate vad, media de varsta la publicul la evenimente de muzica calitativa de import e 16-17 ani - astia au prins valul, etc. Ajunge si atat pt ingroparea oricarei tentative de concert. Trist e ca pana peste vreo 5-6 ani tot asa o sa fie, pentru ca mai greu se converteste la hiphop unu' de 20+ de ani, bashca aia care s-au lasat fiindca 'e imatur'. Tot ce zic eu sunt chestii f. evidente, dar poate unii nu le-au pus cap la cap inca. Inteleg ca e supermisto sa poti ca si promoter sa aduci pe cine iti place... dar aici ar trebui lucrat in ordinea - supermainstream - mai mainstream - crossover - roots - underground... Publicu nu se face din pacate din oameni care vin de la 600 km si dorm cu geanta sub cap. Aia ar trebui sa fie exceptia. Cat timp ei (bravo lor) fac 30-40% din public, poti sa te lasi lejer de promoting... E valabil la orice gen de muzica non-mainstream.Eu unul cant intr-o trupa nu de hiphop, si vad chestia asta de 5-6 ani - aceiasi 50 de teenagers care vin mai mult pentru uzantza si prezentat outfituri noi si scumpe decat pt. muzica. In plus, sunt contrastele astea imense dintre megaconcerte cu trupe supra-overrated gen Stones si Depeche Mode, unde se bat orice recorduri... Inca tre sa te bazezi pe trend in Romania, n-ai ce-i face. Ai peste 1000 de oameni garantat daca e eveniment monden gen "aa, merge ixulescu/ixuleasca, tre sa fiu si eu acolo, sa ma pot integra cand povestesc aialalti langa watercooler". Problema e ca liceenii izolati care asculta hiphop sunt depasiti numeric la greu de cocalares cu creste si preocupari tip mobil/bmw, n-au in fatza cui si de ce sa epateze. Tzoalele sunt ceva pe care ai dat banu' da' l-ai pastrat, concertele nu. Ciudat e in hiphop ruperea asta imensa dintre primele trupe si ce impact imens au avut, si astea de acuma, puse langa oamenii care vin din afara. Daca ar fi fost Summerjam cu headlineri RAN-S si nici un mc strain probabil n-ar fi fost mare diferenta la nr. de platitori. Asta e o chestie unica in hiphop - strange mai multi oameni un andargraund roman decat unul strain... Daca ar fi fost Cesar Comanche intr-un club si Deceneu in ala de vis-a-vis, nu vreau sa stiu cati oameni ar fi avut primul. Mie unuia imi vine sa dau cu basca-n tzarana din multiple motive - am pierdut Wu fiindca eram plecat din tzara, am pierdut summerjamul fiindca am stat pe net in roaming ca fraierul si mi-am facut factura de tre sa o platesc in rate. La Wu as fi mers pentru suflet, la Jam de curiozitate mai mult, ca in afara de Defari, cu mana pe suflet, nu ma atragea mai nimic. Dar va rog nu va mai cacati pe voi cu sustinutul miscarii... daca nu ma atrage nu merg. Ma iau pe mine ca exemplu - chiar daca as fi avut banii, m-as fi gandit de 2 ori daca sa merg sau nu pt Defari, pe care nu l-am mai ascultat de nici nu mai stiu cand. Cu faza cu westcoast, la King T etc as fi fost in primul rand, da n-ar mai fi fost 50 care au fost la Defari. Si asa mai departe. Ori ai sponsor megabeton, care iti face o mediatizare incat toti hipsterii sa downloadeze cesar comanche la greu, si asa faci si o fapta buna si convertoare
, si iti scoti si banii, ori te rogi la stele sa se gandeasca Orange sa il aduca pe Snoop in Silistea-Gumesti, ori mai astepti vreo 5-6-10 ani si pana atunci mergi in strainatate daca chiar te atrage ceva. Eu nu fac parte din categoria alora care bat miile de km ca sa vada o trupa - muzica e importanta pt mine dar am prioritati, responsabilitati, si un salariu care are prostul obicei sa se termine din cand in cand. Tot ce vreau sa zic, pe langa un hats off organizatorilor pt incapatanare si curaj, e: din pacate aveti dreptate sa nu mai organizati nimic macar vreun an (poate se intampla vreun miracol intre timp). E adevarat ca hiphopul nu poate concura cu chestii gen Stones, dar eu prefer sa nu mai vad nimic un an si apoi sa vad un nume greu de tot in hiphop in conditii gen stones etc. Ca daca ai fraierit sponsorul, cu publicul e usor - la aceiasi stones as fi facut un sondaj la intrare in care sa spuna omu' 7 piese pe care le stie de la ei. Ar fi iesit o chestie simpatica si ingrozitoare. La fel si la hiphop, care din pacate, repet, e tras in jos de faptul ca INCA nu e trend si INCA nu e 'viral'. Mama cat am scris.

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
nu e vorba de convertirea oamenilor in hiphopisti .. ci de pierderea lor in favoarea hausului .. muie la hausari
si mai e vorba de proasta calitate a multor hiphopisti existenti .. care nu au ca prioritate un concert foarte tare .. mama lor .. nimeni nu mai traieste ptr cultura =))
Eu zic sa va obisnuiti cu ideea ca HH`ul la noi nu are viitor .. sa ne bucuram cu totii ca a fost bine .. si ca poate o sa mai fie .. sa va felicitati unii pe altii ptr ce a fost bun .. si sa va duceti la munca ..
Respect ptr oamenii care au venit de la mama drqu ptr concert .. mai ales ptr cei care au mintit acasa ca se duc in tabare la munte si la mare .. respect ptr bagabontii care aveau restante a doua zi .. si au avut durere in pula in seara concertului, respect ptr organizatori.
PS Kenshin .. decat sa fie trend .. mai bine sa nu mai fie deloc.

Eu zic sa va obisnuiti cu ideea ca HH`ul la noi nu are viitor .. sa ne bucuram cu totii ca a fost bine .. si ca poate o sa mai fie .. sa va felicitati unii pe altii ptr ce a fost bun .. si sa va duceti la munca ..

Respect ptr oamenii care au venit de la mama drqu ptr concert .. mai ales ptr cei care au mintit acasa ca se duc in tabare la munte si la mare .. respect ptr bagabontii care aveau restante a doua zi .. si au avut durere in pula in seara concertului, respect ptr organizatori.
PS Kenshin .. decat sa fie trend .. mai bine sa nu mai fie deloc.