Hip Hop Kemp 2007
Moderators: .etalosed, greuceanu
- cain.marko
- rapperu vostru preferat
-
- Niciodata un nimeni
La anu' sigur o sa merg si eu ... ptr k pana atunci o sa-mi iau masina + ca o sa fie loc in masina ptr inca 3 insi ( ca 5 oameni nu prea pot merge confortabil makar asa din principiu ) Voi cu ce v-ati deplasat pana-n Cehia ? Si daca v-ati deplasat cu masina,cam cat v-a costat benzina pana acolo ?
Viața e complexă și are multe aspecte.
si cateva poze mai de atmosfera, nu-s toate clare, eram la vreo 150m, fara trepied.
da' intelegeti voi cam cum a fost treaba

DOWNLOAD ARHIVA
da' intelegeti voi cam cum a fost treaba

DOWNLOAD ARHIVA
-
- Niciodata un nimeni
Deci dis iz da shit fratelo ! Doamne cata lume in public ! Cred ca as fi cel mai fericit om din lume ca la summer jam sa vina atata lume...sa fim si noi mandri ca suntem romani si ca munca anumitor oameni da roade...dar probabil ca vor trebui sa treaca ani si ani de zile pana cand reparii de forum isi vor misca poponetzu din casa si vor merge la concerte...
Oricum,imi imaginez ce-ati trait cu totii acolo vazand acolo atata lume...si cat ma oftic k n-am putut sa ajung si io acolo...
Oricum,imi imaginez ce-ati trait cu totii acolo vazand acolo atata lume...si cat ma oftic k n-am putut sa ajung si io acolo...

da..am trait in majoritatea timpului un sentiment de oboseala...iar referitor la lume...cocalari la ei cum sunt si la noi...deci...nicio panica..un fel de costinesti unde se asculta numai rap..generalizez acuma...dar seara...senzatia asta o aveamMallone wrote: Oricum,imi imaginez ce-ati trait cu totii acolo vazand acolo atata lume...
corecteazamacascriugresit
- Bazooka Joe
- trendy guy
parerile mele
1. bosketareala mare si mizerie in camping - naspa + dusuri si wc-uri pre aputine si mirosind a cacat
2. misto rau reaba in kemp cu toate scenele alea si organizarea acolo
3. berea gambrinus naspa
4. mancarea in kemp scumpa si medie
5. sonorizarea la scena mare mult prea slaba - am ajuns in randul 2 la MOP si tot incet se auzea
6. multe trupe la care tineam s-au prezentat mediu, unele chair slab
7. revelatia mea: Bahamdia. geniala prestatia live
La anul daca voi mai ajunge ... clar voi lua cazare undeva in Hradek si sa merg la kemp doar la concerte. E o recomandare care v-o fac tuturor. E frustrant sa pici de somn din picioare la nume precum Redman si chiar sa nu poti sa stai sa-i vezi ... e aiurea in cort tb sa te trezesti la 8 dimineata, mai tarziu incepe sa friga soarele si devine irespirabil. A fost foarte obositor ... cert e ca au si ei "tiganii" lor (da am ramas fara telefon si niste bani sa le fie in bafta) ...
1. bosketareala mare si mizerie in camping - naspa + dusuri si wc-uri pre aputine si mirosind a cacat
2. misto rau reaba in kemp cu toate scenele alea si organizarea acolo
3. berea gambrinus naspa
4. mancarea in kemp scumpa si medie
5. sonorizarea la scena mare mult prea slaba - am ajuns in randul 2 la MOP si tot incet se auzea
6. multe trupe la care tineam s-au prezentat mediu, unele chair slab
7. revelatia mea: Bahamdia. geniala prestatia live
La anul daca voi mai ajunge ... clar voi lua cazare undeva in Hradek si sa merg la kemp doar la concerte. E o recomandare care v-o fac tuturor. E frustrant sa pici de somn din picioare la nume precum Redman si chiar sa nu poti sa stai sa-i vezi ... e aiurea in cort tb sa te trezesti la 8 dimineata, mai tarziu incepe sa friga soarele si devine irespirabil. A fost foarte obositor ... cert e ca au si ei "tiganii" lor (da am ramas fara telefon si niste bani sa le fie in bafta) ...
muie copos
- Kaen Shine
- Shiftee
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
CunninLynguists part 1
http://www.zshare.net/video/33459766c66fba/
CunninLynguists part 2
http://www.zshare.net/video/334630920db217/
http://www.zshare.net/video/33459766c66fba/
CunninLynguists part 2
http://www.zshare.net/video/334630920db217/
- Bazooka Joe
- trendy guy
in franta nu e niciun fest?Moses wrote:la anu as incerca un Splash
daca stiti ceva .. link
muie copos
-
- Niciodata un nimeni
Incearca aici...mihai.lazar wrote:in franta nu e niciun fest?Moses wrote:la anu as incerca un Splash
daca stiti ceva .. link
http://leguidedesfestivals.com/