BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

adapter
moderator astea

Post by adapter »

A fost marfa la SummerJam. Eu unu m-am simtit bine.
sadclown
dimineata verific forumu

Post by sadclown »

Kenshin wrote:stiu ca par un pic deplasat cu ce o sa zic, dat fiind ca n-am venit la summerjam, dar sunt cateva chestii care pot sa-i lumineze pe unii si altii - vad ca de pagini se da muie in sus si in jos celor care n-au fost. Daca vi se pare ca am scris prea mult si mai mult tangent cu decat la subiect, skip de aici. Io zic ca problema e un pic mai adanca. Cu regret in suflet, io vad un viitor sumbru oricarui eveniment din asta practic independent, facut de un label independent. N-am nici o treaba cu marketingul etc Sunt mai multi factori : varsta targetului, cultura si intinderea genului muzical, sonoritatea numelor, timingu si la final locatia. Situatia e in felu urmator, dupa cum stie toata lumea - din cate vad, media de varsta la publicul la evenimente de muzica calitativa de import e 16-17 ani - astia au prins valul, etc. Ajunge si atat pt ingroparea oricarei tentative de concert. Trist e ca pana peste vreo 5-6 ani tot asa o sa fie, pentru ca mai greu se converteste la hiphop unu' de 20+ de ani, bashca aia care s-au lasat fiindca 'e imatur'. Tot ce zic eu sunt chestii f. evidente, dar poate unii nu le-au pus cap la cap inca. Inteleg ca e supermisto sa poti ca si promoter sa aduci pe cine iti place... dar aici ar trebui lucrat in ordinea - supermainstream - mai mainstream - crossover - roots - underground... Publicu nu se face din pacate din oameni care vin de la 600 km si dorm cu geanta sub cap. Aia ar trebui sa fie exceptia. Cat timp ei (bravo lor) fac 30-40% din public, poti sa te lasi lejer de promoting... E valabil la orice gen de muzica non-mainstream.Eu unul cant intr-o trupa nu de hiphop, si vad chestia asta de 5-6 ani - aceiasi 50 de teenagers care vin mai mult pentru uzantza si prezentat outfituri noi si scumpe decat pt. muzica. In plus, sunt contrastele astea imense dintre megaconcerte cu trupe supra-overrated gen Stones si Depeche Mode, unde se bat orice recorduri... Inca tre sa te bazezi pe trend in Romania, n-ai ce-i face. Ai peste 1000 de oameni garantat daca e eveniment monden gen "aa, merge ixulescu/ixuleasca, tre sa fiu si eu acolo, sa ma pot integra cand povestesc aialalti langa watercooler". Problema e ca liceenii izolati care asculta hiphop sunt depasiti numeric la greu de cocalares cu creste si preocupari tip mobil/bmw, n-au in fatza cui si de ce sa epateze. Tzoalele sunt ceva pe care ai dat banu' da' l-ai pastrat, concertele nu. Ciudat e in hiphop ruperea asta imensa dintre primele trupe si ce impact imens au avut, si astea de acuma, puse langa oamenii care vin din afara. Daca ar fi fost Summerjam cu headlineri RAN-S si nici un mc strain probabil n-ar fi fost mare diferenta la nr. de platitori. Asta e o chestie unica in hiphop - strange mai multi oameni un andargraund roman decat unul strain... Daca ar fi fost Cesar Comanche intr-un club si Deceneu in ala de vis-a-vis, nu vreau sa stiu cati oameni ar fi avut primul. Mie unuia imi vine sa dau cu basca-n tzarana din multiple motive - am pierdut Wu fiindca eram plecat din tzara, am pierdut summerjamul fiindca am stat pe net in roaming ca fraierul si mi-am facut factura de tre sa o platesc in rate. La Wu as fi mers pentru suflet, la Jam de curiozitate mai mult, ca in afara de Defari, cu mana pe suflet, nu ma atragea mai nimic. Dar va rog nu va mai cacati pe voi cu sustinutul miscarii... daca nu ma atrage nu merg. Ma iau pe mine ca exemplu - chiar daca as fi avut banii, m-as fi gandit de 2 ori daca sa merg sau nu pt Defari, pe care nu l-am mai ascultat de nici nu mai stiu cand. Cu faza cu westcoast, la King T etc as fi fost in primul rand, da n-ar mai fi fost 50 care au fost la Defari. Si asa mai departe. Ori ai sponsor megabeton, care iti face o mediatizare incat toti hipsterii sa downloadeze cesar comanche la greu, si asa faci si o fapta buna si convertoare :P, si iti scoti si banii, ori te rogi la stele sa se gandeasca Orange sa il aduca pe Snoop in Silistea-Gumesti, ori mai astepti vreo 5-6-10 ani si pana atunci mergi in strainatate daca chiar te atrage ceva. Eu nu fac parte din categoria alora care bat miile de km ca sa vada o trupa - muzica e importanta pt mine dar am prioritati, responsabilitati, si un salariu care are prostul obicei sa se termine din cand in cand. Tot ce vreau sa zic, pe langa un hats off organizatorilor pt incapatanare si curaj, e: din pacate aveti dreptate sa nu mai organizati nimic macar vreun an (poate se intampla vreun miracol intre timp). E adevarat ca hiphopul nu poate concura cu chestii gen Stones, dar eu prefer sa nu mai vad nimic un an si apoi sa vad un nume greu de tot in hiphop in conditii gen stones etc. Ca daca ai fraierit sponsorul, cu publicul e usor - la aceiasi stones as fi facut un sondaj la intrare in care sa spuna omu' 7 piese pe care le stie de la ei. Ar fi iesit o chestie simpatica si ingrozitoare. La fel si la hiphop, care din pacate, repet, e tras in jos de faptul ca INCA nu e trend si INCA nu e 'viral'. Mama cat am scris.
100% de acord mai ales la partea:
"muzica e importanta pt mine dar am prioritati, responsabilitati, si un salariu care are prostul obicei sa se termine din cand in cand."
duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
rady
un domn / doamna

Post by rady »

Imagini socante surprinse in cele doua zile de festival :lol:

Summer Jam 2007 Day ONE
Image

Summer Jam 2007 Day TWO
Image

ps. mi s-a terminat cei 2gb de memorie pe defari.. n-am mai avut spatiu pt prozak & puya..
There's a long list of high-profile celebreties
rady'sphotoblog
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

sadclown wrote:
Kenshin wrote:stiu ca par un pic deplasat cu ce o sa zic, dat fiind ca n-am venit la summerjam, dar sunt cateva chestii care pot sa-i lumineze pe unii si altii - vad ca de pagini se da muie in sus si in jos celor care n-au fost. Daca vi se pare ca am scris prea mult si mai mult tangent cu decat la subiect, skip de aici. Io zic ca problema e un pic mai adanca. Cu regret in suflet, io vad un viitor sumbru oricarui eveniment din asta practic independent, facut de un label independent. N-am nici o treaba cu marketingul etc Sunt mai multi factori : varsta targetului, cultura si intinderea genului muzical, sonoritatea numelor, timingu si la final locatia. Situatia e in felu urmator, dupa cum stie toata lumea - din cate vad, media de varsta la publicul la evenimente de muzica calitativa de import e 16-17 ani - astia au prins valul, etc. Ajunge si atat pt ingroparea oricarei tentative de concert. Trist e ca pana peste vreo 5-6 ani tot asa o sa fie, pentru ca mai greu se converteste la hiphop unu' de 20+ de ani, bashca aia care s-au lasat fiindca 'e imatur'. Tot ce zic eu sunt chestii f. evidente, dar poate unii nu le-au pus cap la cap inca. Inteleg ca e supermisto sa poti ca si promoter sa aduci pe cine iti place... dar aici ar trebui lucrat in ordinea - supermainstream - mai mainstream - crossover - roots - underground... Publicu nu se face din pacate din oameni care vin de la 600 km si dorm cu geanta sub cap. Aia ar trebui sa fie exceptia. Cat timp ei (bravo lor) fac 30-40% din public, poti sa te lasi lejer de promoting... E valabil la orice gen de muzica non-mainstream.Eu unul cant intr-o trupa nu de hiphop, si vad chestia asta de 5-6 ani - aceiasi 50 de teenagers care vin mai mult pentru uzantza si prezentat outfituri noi si scumpe decat pt. muzica. In plus, sunt contrastele astea imense dintre megaconcerte cu trupe supra-overrated gen Stones si Depeche Mode, unde se bat orice recorduri... Inca tre sa te bazezi pe trend in Romania, n-ai ce-i face. Ai peste 1000 de oameni garantat daca e eveniment monden gen "aa, merge ixulescu/ixuleasca, tre sa fiu si eu acolo, sa ma pot integra cand povestesc aialalti langa watercooler". Problema e ca liceenii izolati care asculta hiphop sunt depasiti numeric la greu de cocalares cu creste si preocupari tip mobil/bmw, n-au in fatza cui si de ce sa epateze. Tzoalele sunt ceva pe care ai dat banu' da' l-ai pastrat, concertele nu. Ciudat e in hiphop ruperea asta imensa dintre primele trupe si ce impact imens au avut, si astea de acuma, puse langa oamenii care vin din afara. Daca ar fi fost Summerjam cu headlineri RAN-S si nici un mc strain probabil n-ar fi fost mare diferenta la nr. de platitori. Asta e o chestie unica in hiphop - strange mai multi oameni un andargraund roman decat unul strain... Daca ar fi fost Cesar Comanche intr-un club si Deceneu in ala de vis-a-vis, nu vreau sa stiu cati oameni ar fi avut primul. Mie unuia imi vine sa dau cu basca-n tzarana din multiple motive - am pierdut Wu fiindca eram plecat din tzara, am pierdut summerjamul fiindca am stat pe net in roaming ca fraierul si mi-am facut factura de tre sa o platesc in rate. La Wu as fi mers pentru suflet, la Jam de curiozitate mai mult, ca in afara de Defari, cu mana pe suflet, nu ma atragea mai nimic. Dar va rog nu va mai cacati pe voi cu sustinutul miscarii... daca nu ma atrage nu merg. Ma iau pe mine ca exemplu - chiar daca as fi avut banii, m-as fi gandit de 2 ori daca sa merg sau nu pt Defari, pe care nu l-am mai ascultat de nici nu mai stiu cand. Cu faza cu westcoast, la King T etc as fi fost in primul rand, da n-ar mai fi fost 50 care au fost la Defari. Si asa mai departe. Ori ai sponsor megabeton, care iti face o mediatizare incat toti hipsterii sa downloadeze cesar comanche la greu, si asa faci si o fapta buna si convertoare :P, si iti scoti si banii, ori te rogi la stele sa se gandeasca Orange sa il aduca pe Snoop in Silistea-Gumesti, ori mai astepti vreo 5-6-10 ani si pana atunci mergi in strainatate daca chiar te atrage ceva. Eu nu fac parte din categoria alora care bat miile de km ca sa vada o trupa - muzica e importanta pt mine dar am prioritati, responsabilitati, si un salariu care are prostul obicei sa se termine din cand in cand. Tot ce vreau sa zic, pe langa un hats off organizatorilor pt incapatanare si curaj, e: din pacate aveti dreptate sa nu mai organizati nimic macar vreun an (poate se intampla vreun miracol intre timp). E adevarat ca hiphopul nu poate concura cu chestii gen Stones, dar eu prefer sa nu mai vad nimic un an si apoi sa vad un nume greu de tot in hiphop in conditii gen stones etc. Ca daca ai fraierit sponsorul, cu publicul e usor - la aceiasi stones as fi facut un sondaj la intrare in care sa spuna omu' 7 piese pe care le stie de la ei. Ar fi iesit o chestie simpatica si ingrozitoare. La fel si la hiphop, care din pacate, repet, e tras in jos de faptul ca INCA nu e trend si INCA nu e 'viral'. Mama cat am scris.
100% de acord mai ales la partea:
"muzica e importanta pt mine dar am prioritati, responsabilitati, si un salariu care are prostul obicei sa se termine din cand in cand."
sunt si eu de acord, dar nu mi se pare normal sa te lauzi atat vis-a-vis de faptul ca muncesti. Dintre cei care am fost in Cehia, 95% munceau si isi luaseara concediu pt asta. Punctul meu de vedere...
X-static
rapperu vostru preferat

Post by X-static »

Bai,deci multa muie.....a,scuze am uitat ca asta e topic despre summerjam.Am crezut ca e unul in care poti injura cat vrei si poti arunca cu cacat in oricine...
Mi-a luat aproape doua ore sa citesc ultimele 15-10 de pagini scrise de cand am plecat din Brasov spre Bucuresti.Sunt dezgustat,asa ca o sa scriu doar cateva impresii despre event,poate asa o sa-si mai aduca lumea aminte despre ce ar trebui sa se vorbeasca de fapt.Daca ati citit pana aici si v-ati plictisit deja,sariti la postul urmator,asta e mai mult un jurnal pt mine ca sa-mi aduc aminte de tot ce s-a intamplat.

Pretul mi s-a parut acceptabil...desi am strans bani pt chestia asta cu vreo luna inainte.De fapt,mi-am luat abonament cu vreo doua saptamani inainte,sa nu cumva sa raman pe-afara :lol: Iar pe langa asta am cheltuit un milion pe bere,tigari,drum,deplasare prin Bucuresti si alte mici cheltuieli.Pt mine cel putin,astia sunt bani pe care nu-i am prea des in mana si care ma tin in general 2 saptamani,dar a meritat pana la ultimul leu.Decalarea si intarzierea de a doua zi nu o sa le comentez,sunt chestii pt care unii o sa se justifice si de care de altfel nici nu-mi prea pasa.

Acum despre show-ul in sine...

In prima zi n-am putut ajunge,iar in a doua zi mi-a fost lene sa ma trezesc,deci am pierdut fotbalul si streetball-ul...dar odata ce nimeni n-a zis nimic de asta,poate totusi n-am pierdut nimic.

La Zombie THC,Yawn si Spooke am fost pe-afara la o gura de aer,nu eram foarte curios sa-i vad,la fel s-a intamplat si la Cast si Funktastics(imi plac,dar nu-mi aduc aminte de ce i-am ratat).Kazi Ploae au fost tari,nu auzisem de ei,dar mi-au placut.

Butch a fost foarte tare,a incercat sa incalzeasca publicul,de aceea a si primit multe aplauze.Faza cu "Ce gras e Butch" m-a distrat...

USM.....o trupa care imi place mult,dar care mi s-a parut ca a lasat de dorit.Nu-mi sariti in cap,e doar parerea mea,n-au dat chix,dar au fost sub asteptarile mele.

KATANA.....foarte misto show-ul,atunci am inceput sa ragusesc,Menthoru' a fost la inaltime,impecabil...No Mo(pe care am avut onoarea sa-l cunosc cu o zi inainte)a avut probleme cu microfonul,dar lumea n-a tinut cont de asta.Ma asteptam la ceva tare de la ei,si asa a fost...

Nimeni Altu'.....nu l-am vazut niciodata,nu stiam cum arata,stiam doar cateva piese de la el,dar am ramas placut impresionat.Unele versuri mi-au ramas si acum in minte,m-a surprins in mod placut...

Ad Litteram.....imi pare rau,dar pe ei i-am ratat.As fi vrut sa-i vad,dar nu stiu ce naiba faceam la ora aia...era cald inauntru,mai ales dupa atata sarit,probabil iesisem pe-afara.

K-gula...a facut o atmosfera incendiara,variantele Confusion ale pieselor lui mi-au placut,am urlat ca un descreierat pe ele,si din cele cateva vorbe care le-am schimbat cu el mi s-a parut si foarte ok ca persoana.

A,sa nu cumva sa-i uit...DJii au fost fenomenali,in frunte cu Faibo care si-a facut datoria impecabil.De asemenea,Paul,Undoo si Sonia au fost la inaltime.As fi vrut sa-l vad la lucru si pe Freaka,dar l-am vazut doar prin public...

Si din nou,sa nu cumva sa uit...concursul de bboy a fost misto(desi nu au fost straluciti,au facut spectacol).Dragonu a fost extrem de entuziast,pacat ca era la inceput,lume putina,iar noi de pe margine nu prea aplaudam,pregatiti sa ne aparam in orice moment de cate unul...Nu mai stiu cum il cheama,era un tip brunet,cel mai mic(ca statura cel putin)care a facut un fluturas frumos si le-a dat emotii celor dinspre iesire...oricum,a fost reusit concursul per total...

ODD-ul...a fost primul pe care l-am vazut live,mi-au placut MCii,chiar si tipul care s-a bloca,dar el persevera :lol: ,chiar si tipul care isi baga pula din patru in patru versuri(cei prezenti stiu cum reactiona publicul).Mi-a placut RPG mult,Pytt chiar foarte mult,Ibu,Aforic(mi-a placut mai mult in primele battle-uri,desi a rupt si spre sfarsit).Si Julian....care mi s-a parut cel mai tare si care dupa parerea mea merita sa castige dupa o finala cu Pytt...(cel putin battle-ul cu Satan si dumele cu iarba au facut toti banii).Apropo de el,a fost cineva atent la Bitza in timpul fazelor care il vizau pe el...daca nu,nu stiti ce-ati pierdut.

Revin la artisti...Bitza a fost genial.Nu-mi place,am cateva piese care le ascult des,dar si alea sunt colaborari.Dar atmosfera la el a fost superba,pe 10 Degete cred ca a cantat jumatate din club cu el...

La Familia...mai zicea cineva pe-aici ca a stat doar la vreo 4 piese,la fel si eu...chiar eram curios sa-l vad pe Puya,ma asteptam la mai mult de la el.Acum foarte serios vorbind...locul lui nu a fost acolo,si asta s-a vazut dupa reactia celor din sala(care oricum mai erau putini).

RAN-S-ul...nu a dezamagit,publicul a fost in delir,pogo-ul in floare,lumea a cantat cu ei,si de apreciat a fost ca lumea,indiferent de varsta,le stia versurile.Cel mai mult mi-au placut Piele,Os si Vexx...si Da Hood a doua zi mai mult.Rimaru?Mmmm...da,desi n-am inteles mai nimic din ce zicea,dar asta am intalnit la 3 sferturi din artistii care au cantat.

Mi-am adus aminte de baietii de la Viollent si Proxima Evita...am mers la ei si i-am felicitat,s-au bucurat de asta.De fapt,au fost mirati chiar,neavand de unde sa stie ca eu sunt fan Viollent si eram unul din cei 10 insi care cantau odata cu ei in prima zi.

Cedry2k...n-am cuvinte,a fost cel mai tare din toti cati au urcat pe scena.Inainte de show am si vorbit cu el,am ciocnit o bere cu el si mi s-a parut cel mai de treaba din toti artistii prezenti.El si Raku,care nu se pune,odata ce n-a cantat.A fost genial la Cedry2k,am urlat non-stop,am fost chiar langa scena...pula mea,a fost un vis.Ce mi-a placut e ca dupa fiecare ropot de aplauze multumea publicului numindu-i prieteni.Asta mi-a adus aminte de regretatul Pittis...numai pt prestatia lui Cedry2k impreuna cu Aforic(care a cazut de pe scena la un moment dat),VD(indelung aclamat si el) si Paul,consider ca a meritat 60 de lei biletul!

Cesar Comanche...am prins doar vreo 2-3 piese de la el,dar a facut toti banii prestatia lui,a fost un entertainer adevarat.De Defari nu mai am ce sa zic,a stiut sa interactioneze cu publicul,atunci cand a cantat el,am simtit ca suntem norocosi sa avem astfel de artisti in Romania,apoi m-am uitat in jur si mi-am dat seama cat de fraieri suntem ca nu stim sa apreciem lucrul asta...

Prozack Turner...a fost fenomenal omul,a vorbit non-stop cu publicul,a topait el pe-acolo,dar a facut multe incercari de a aprinde publicul care per total mi s-au parut oarecum jenante.In fine,gestul conteaza,s-a agitat poate cel mai mult din cei care au urcat pe scena.

Rugged Man.....vazusem pe net niste filmari din concerte de-ale lui,deci ma asteptam sa iasa ceva de genul.Stand Up Comedy-ul pe care l-a facut de-a lungul concertului pe scena a fost de milioane,la fel si escapadele lui in mijlocul publicului.A speriat un pic fetele,dar nu mai conteaza.Chiar nu a dezamagit,iar apogeul summerjam-ului cred ca a fost piesa Lessons pe care a cantat toata lumea si pt care a fost aplaudat extrem de mult.

Cam asta a fost,daca ar fi sa-i dau o nota festivalului,tinand cont de toate aspectele,ar primi un 8 spre 9.A fost foarte ok,singurul neajuns fiind nr celor care au venit.Ii inteleg pe Kombat si pe ceilalti organizatori,dar pt cei care ii injura si ii fac in toate felurile pe cei care n-au venit am un singur lucru de spus:stati chill,ei au avut de pierdut,nu noi :)

Si cu asta pun punct celui mai lung post din cariera mea de forumist,sper ca nu i-am plictisit foarte tare pe cei care au avut rabdarea sa citeasca(daca exista vreunul asa lipsit de ocupatie).Nu regret nimic,nici un leu,nici un minut petrecut acolo,o sa am amintiri frumoase pt mult timp de acum incolo,si sper ca si voi veti arata respect fata de organizatori si veti aprecia ce a fost WEEK-END-UL ACESTA LA BUCURESTI!!!Nu in afara tarii,nu in alti ani,nu alte evenimente.A fost Summerjam '07 si sunt cel mai multumit om ca nu l-am pierdut.Pace.
adapter
moderator astea

Post by adapter »

BRUGNER_okocha wrote: sunt si eu de acord, dar nu mi se pare normal sa te lauzi atat vis-a-vis de faptul ca muncesti. Dintre cei care am fost in Cehia, 95% munceau si isi luaseara concediu pt asta. Punctul meu de vedere...
Da ma, si eu mi-am vandut monitoru', m-am imprumutat de 500 de mii...si am venit cu adidasii rupti ca sa-l vad pe defari/rugged/la familia. Ca nu a avut mama sa-mi dea bani. Toti facem sacrificii, un lucru e cert: chiar nu ai pentru cine sa faci chestia asta, oricat de mult ti-ar place.

Deja nu mai e vorba daca sa ai bani sa vii... e vb despre sa ai chef, daca ai o dispozitie buna ptr concert, sau daca pielea e destul de hidratata ptr atmosfera de concert. Au ajuns toti sa cunoasca despre rep, si-au facut bloguri, fac recenzii la sean price, dar acum 2 ani au inceput si ei sa asculte rep ca snep. Nu mai exista chestia aia cu love for hephap, ptr care te-ai da peste cap and bla bla. Sau poate nici n-a fost...

vorba lu' unu': prea multi bunici insa nici un nepot...
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

summerjamul nu a iesit nasol. din contra, summerjam a iesit foarte tare, asa cum trebuia sa iasa, atata tot ca vremea ne'a jucat feste si nu s'a putut tine in aer liber.
mult respect celor care au venit si multa multa muie celor care nu au nicio scuza dar asteapta filmarile sa comenteze :). e parerea mea si o sustin.

si pt ala care zicea mai sus de oamenii care intra gratuit:
DiNO wrote:same old...

imi pare rau de cei care isi doresc sa vina la concerte si care chiar vin de cele mai multe ori.
cat despre cei care intra "mocca", ca sa se lamureasca si acest aspect: majoritatea celor care muncesc pt un eveniment o fac benevol, mocca, din placere, din pasiune. . . ar trebui sa plateasca si biletul eventual . . .

in rest, fiecare trupa consider ca si'a facut datoria fata de public cum a stiut mai bine. si e normal sa nu placa tuturor la fel ca doar d'aia suntem oameni si avem discernamant.
si sa va mai zic ceva... un pachet de tigari e 5 lei... daca fumati un pachet la 2 zile intr'o luna aveti bani de intrare de consumatie de tot, etc. si sunteti si mai sanatosi...

imi pare rau pt cei care vin la concerte de fiecare data ....
NskY
#

Post by NskY »

adapter wrote:A fost marfa la SummerJam. Eu unu m-am simtit bine.
. punct
deevi
tanar

Post by deevi »

tare summerjamu' ...nu cred ca foarte curand o sa mai avem sansa sa vedem atatia mari mc stransi la un loc...a fost evenimentul anului din punctul meu de vedere...felicitarile hades... :bow:
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Image

:mrgreen:
Image
ky3a
fratele meu tu esti baiat

Post by ky3a »

scuze de offtopic.

povestea cu "sustineti miscarea" si sacrificiile aferente e o tampenie sinistra. miscarea este exact ce zice cuvantul: ceva ce se misca. asa, mai de la sine, autoalimentata. nu exista miscare sustinuta, nici sacrificii pentru miscare. cand un om face un sacrificiu ca sa ajunga la un eveniment, il face strict din interes personal! inseamna ca strange cureaua doar pentru ca are el chef sa il vada pe artistul cutare si este dispus sa renunte la alte lucruri pentru asta. si nu-i pasa cine e organizatorul si ce profit sau gaura da. organizatorul e un om care-si calculeaza afacerile cum stie, si consumatorul n-are nici o datorie. de fapt nici sacrificiile nu-s ceva obligatoriu. cand exista suficienti oameni care nu au ceva mai bun de facut sau ceva mai interesat pe care sa cheltuie banii (tineti minte, e vorba de entertainment, asta sunt concertele) - cat sa alimenteze evenimente de gen - atunci va fi o miscare. cand lumea nu vine pentru ca trebuie sau au fost rugati, nu vine din teama ca daca nu merge lume destula nu vor mai fi evenimente, ci pentru ca asa li s-a sculat intr-o dimineata. si cand la orice ora, chiar si daca nu exista nici unu din asta care se sacrifica, tot exista destui amatori. cand evenimentele (care e normal sa fie facute pe masura cererii) capata numar si proportii, se formeaza de la sine "miscarea". notiune de care la momentul respectiv ii doare-n pula pe toti.

injuraturile-s total inutile, tocmai de aia.
NskY
#

Post by NskY »

ma uitam si eu la discurile alea... si ma intrebam "oare astia care le cumpara unde le asculta? au pic-up-uri de pe vremuri? sau doar pt colectie? :? "
NskY
#

Post by NskY »

X-static wrote:Kazi Ploae au fost tari,nu auzisem de ei,dar mi-au placut.
e o trupa buna intr-adevar :lol: :lol:
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

=)))))))))
jeleu
Marcel The Giant

Post by jeleu »

nu
va
mai
cacati
pe
voi.

daca omu nu auzise de el si vede 3 oameni ca se urca pe scena dupa ce se anuntza kazi ploae...ce vreti sa creada?...sa ne aducem aminte de '=)))))))))' care la topicul cu trupele straine care ar fi dorite in romania...nu auzisera decat de 2, 3 trupe din lista....da?...si apoi sa ne '=))))))))))'....

nu
va
mai
cacati
pe
voi.
corecteazamacascriugresit
Post Reply