BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

:)))))))) bine, de acum o sa va cer voie si sa rad... sa nu auzi de cineva de afara mai e cum mai e, dar de cei din rom e putin cam ciudat avand in vedere ca mai sus exista categoria artisti si inainte sa te duci la un concert mai te uiti si tu sa vezi cine canta, cu atat mai mult daca n-ai auzit de el. [si tu erai tot pe scari cand omul si-a prezentat oamenii cu care canta?] acum pot sa rad, da?
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

ky3a wrote:scuze de offtopic.

povestea cu "sustineti miscarea" si sacrificiile aferente e o tampenie sinistra. miscarea este exact ce zice cuvantul: ceva ce se misca. asa, mai de la sine, autoalimentata. nu exista miscare sustinuta, nici sacrificii pentru miscare. cand un om face un sacrificiu ca sa ajunga la un eveniment, il face strict din interes personal! inseamna ca strange cureaua doar pentru ca are el chef sa il vada pe artistul cutare si este dispus sa renunte la alte lucruri pentru asta. si nu-i pasa cine e organizatorul si ce profit sau gaura da. organizatorul e un om care-si calculeaza afacerile cum stie, si consumatorul n-are nici o datorie. de fapt nici sacrificiile nu-s ceva obligatoriu. cand exista suficienti oameni care nu au ceva mai bun de facut sau ceva mai interesat pe care sa cheltuie banii (tineti minte, e vorba de entertainment, asta sunt concertele) - cat sa alimenteze evenimente de gen - atunci va fi o miscare. cand lumea nu vine pentru ca trebuie sau au fost rugati, nu vine din teama ca daca nu merge lume destula nu vor mai fi evenimente, ci pentru ca asa li s-a sculat intr-o dimineata. si cand la orice ora, chiar si daca nu exista nici unu din asta care se sacrifica, tot exista destui amatori. cand evenimentele (care e normal sa fie facute pe masura cererii) capata numar si proportii, se formeaza de la sine "miscarea". notiune de care la momentul respectiv ii doare-n pula pe toti.

injuraturile-s total inutile, tocmai de aia.
adevarat :)
muie copos
jeleu
Marcel The Giant

Post by jeleu »

strabunicutza wrote:sa nu auzi de cineva de afara mai e cum mai e
Last Emperor
Icon The Mic King
Doujah Raze
RA The RUgged Man
Rasco
Chief Kamachi
One be lo
Pacewon
Q-unique
Supastition
Aceyalone
Ill Bill
C Rayz Walls
Phi Life Cypher
O.C.
Dom Pachino(Killarmy)
Nine
Brother Ali
Swollen Members
Esoteric

si tu ai dreptate...mortii lor de anonimi
corecteazamacascriugresit
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

adapter wrote: dar acum 2 ani au inceput si ei sa asculte rep ca snep.
tot adapter wrote:vorba lu' unu': prea multi bunici insa nici un nepot...
Numai eu vad contradictia? :lol:

..acuma serios, chestia cu lucratul si salariul a fost o fraza finalizata aiurea pe motiv de prea multe chestii de zis si prea multa cafea in sistem. Fiecare are seful pe care-l are, nu neaparat pe care-l merita, dar asta nici nu conteaa. Ce conteaza e ideea ca piata nu e indeajuns de bine acoperita incat sa mergi pe concerte de nisha, mai ales in conditiile in care astia banuiesc ca se si asteapta ca oamenii sa le detina albumele in original, pe cand la noi asa ceva e stiinta si imaginatie. . Rady a reprezentat Muresul oricum deci ne-am spalat rusinea, yaaay.

Si acuma sa va povestesc cum o sa fie cand o sa fie bine. Romania nu va fi un pitstop intre Ungaria si vecinii nostri, ci un traseu frumos gen Bucale - Brasov - Iasi - Cluj - Timisoara, sa fie toata lumea fericita. Ca treaba asta cu transhumanta anuala, dormit prin brusturi etc e orice numai normal nu... Toata lumea cu slogane gen imi petrec noaptea in wc-uri publice pentru hiphop etc. Este o varsta la care e valabila si chestia asta, dupa care incepi sa dezvolti un pic de demnitate. Si cu asta cred ca mi-am incheiat seria de pareri despre un eveniment la care n-am fost prezent, si cum zicea unu mai sus, au pierdut probabil aia care n-au fost.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
menthoru
dimineata verific forumu

Post by menthoru »

X-static, multumim de aprecieri! ne bucuram ca ti-a placut show-ul nostru.

Mi-a placut vorba pe care a citat-o pe pagina anterioara adapter doar ca as mai adauga ceva la ea -> Multi bunici si niciun nepot intr-o lume in care toti se cred "tatici"

Daca am ofensat prin posturile mele anterioare pe cineva dintre cei prezenti la eveniment sau cei ce si-au dorit foarte mult sa ajunga si nu au ajuns, imi cer scuze fata de ei, iar celor prezenti le multumesc in numele trupei pentru atmosfera minunata pe care au intretinut-o pe toata durata prestatiei noastre.

Multa pace!

PS: Mi-a placut foarte tare combinatia Kazi Ploae & Dragonu ... dau bine pe scena si cam cu acelasi suflu. Grav sound!

PS2: La Summer Jam, cel mai tare m-au facut sa dau din cap USM. Totusi imi pare rau ca nu am auzit piesa mea de suflet: 3 deja multi.
Last edited by menthoru on Tue Sep 04, 2007 8:51 pm, edited 1 time in total.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

hai sa lasam deoparte toata mancatoria asta de rahat, ca nu stiu ce, ca ala nu, ca ala da si glumele cu subinteles :roll:

cum a fost fotbalul? dar baschetul?
menthoru wrote:PS: Mi-a placut foarte tare combinatia Kazi Ploae & Dragonu ... dau bine pe scena si cam cu acelasi suflu. Grav sound!
Proiectul 'Specii' o sa rupa, din cate am auzit. :)
rady
un domn / doamna

Post by rady »

Mie unul mi-a placut mult, tot ce s-a intamplat in cele doua zile. singurul regret a fost ploaia de sambata dimineata din pricina careia nu s-a mai tinut concursul de streetball.. pentru aia tot am incins un meci cu baietii ramasi.
line-upurile din ambele zile mi s-au parut foarte tari, si chiar nu cred ca am ratat vreun nume de pe lista (doar duminica cred am plecat mai repede la recitalul lui puya care n-a fost tocmai pe gustul meu)
in rest numai respect pentru toti cei care au urcat pe scena (atat pentru participantii la battle si trupe cat si pentru dj si hoster) si pentru organizatori. stiu si eu cum e sa te zbati sa organizezi ceva si apoi sa ramai dezamagit de rezultat..
cat despre cei care n-au fost.. in primul rand au avut ce rata. eu unul nu-i judec, n-am apucat nici eu sa merg la 3 dintre concertele pe care mi le-as fi dorit enorm (in primul rand afu-ra, apoi promoe si freestyle).
totusi, summer jam nu e doar un concert.. it's a friggin festival.. a si fost anuntat cu cateva luni inainte.. a avut si nume sonore.. daca eu cu un salar de 3 milioane jumate pot sa fac 700 de km dus intors, atunci chiar nu stiu cine n-ar fi putut.. :roll:

in incheiere: dupa 6 ani de zile am reusit sa-l vad IN SFARSIT pe k-gula live
YEAAA BITCH!! :D
There's a long list of high-profile celebreties
rady'sphotoblog
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Daca vi se pare porcarie postul asta...mi se rupe , sincer..e o parere obiectiva :

Daca Summer Jam a fost un esec , cel putin in ochii organizatorilor.. nu cred ca trebuie data vina pe piata ... adica cei ce vin la concerte. Este foarte tare treaba de a aduce nume mari , si incercarea totodata de a aduce Romaniei ce-si dorea de mult timp... Nume grele din Hip Hop. Dar daca nu ati avut succes este vina voastra pentru ca nu ati avut reteta buna de marketing ... daca ati vazut ca numarul cumparatorilor scade o data cu indesirea concertelor trebuia oarecum sa va intrebati daca se merita . Piata nu e de vina cu nimic...asta e ea... si organizatorii trebuie sa se modeleze dupa cum le e mai propice lor in raport cu ea .

Nu e corect...normal ca nu e corect sa incerci a face un bine ( Concerte mari ) iar piata sa-ti dea un mare sut in fund...nu e corect ..dar asta e..asa a fost mai mereu.

Dar decat sa spuneti muie forumistilor ... sau albumu Veritasaga nu mai iese din VINA VOASTRA ca nu ati venit...mi se par niste afirmatii lipsite de sens .. la nervi. E vina voastra ca nu v-ati dat seama de riscul asta ...

Nu Romania e curva... toti suntem curve...toti piratam ca porcii filme sau albume din tara / de pe afara ... si nush daca cei din america intai injura piata inainte de a schimba ei strategia ... Eminem a ajuns sa vanda pe site sonerii polifonice...foarte peniiiibil... dar asta e banu la ban.. placerea la placere.

Si da...din partea Hades nu am fost decat la Battle off da Dome-uri si la Afu-Ra ... si e problema mea de ce ... ca si a altora care nu vin la toate evenimentele.

..plm... parerea mea despre evenimente , organizatori si public ...

Oricum , in concluzie ... Hades nu cred ca a vrut bani ... cred ca a vrut sa faca un mare BINE si chiar daca binele asta se pare ca NU a fost inteles , prima data trebuiau sa se gandeasca la alte strategii ... in locul altor invinuiri. :bow:
Blu
trendi fensi cul

Post by Blu »

n-am inteles.tu ai fost la concert ?
daca nu , atunci de ce numarul posturilor tale pe acest topic depaseste cu mult numarul celor care au fost si au vazut ?
repet,nu inteleg

idem adapter,eu m-am simtit bine la summer jam.in a doua seara chiar prea bine :)))) zicea cineva mai sus ca n-a mai avut memorie ptr la familia sa faca poze.CE BINE :))))) ca nu vroiam sa se surprinda cumva momentul hahaha
nu o sa ma apuc si eu sa injur sau sa blamez pe cine nu a venit. eu am un singur lucru de spus .e trist sa vezi pe cineva drag extenuat,trist,dezamagit,dupa ce a muncit atat . punct
revenind la summer jam,n-am baut atata bere in viata mea cata am baut acolo . mi-au placut toate prestatiile.am scapat ad litteram si katana,ca am venit mai tarziu duminica.si putin din defari am scapat,eram pe afara la o gura de aer.
niste pareri personale asa , mai neserioase,ca prea ati dat-o in telenovele aici.prozack canta cu precipitatii . flip s-a oferit sa mi faca cadou telefonul si ipodul lui,pana la urma a sfarsit prin a-mi face cadou o moneda de 50 de bani gasita pe jos :))) rugged man m-a speriat,in momentul in care vroia "love" de la fetele din public nu mai stiam pe unde sa ne ascundem sa nu dea peste noi.
am gasit si poza cu noi pe un site,suntem vedete.
la cedry2k am ramas fara voce de cat am urlat,i-am bagat degetu in ochi lu alka din greseala.
pe bitza mi-a parut bine ca l-am vazut live,ca nu il mai vazusem pana acum.imi pare rau ca a uitat versurile la "iau viata-n gluma" .chiar vroiam sa aud piesa aia
pe k-gula cu tot cu trupa nu il mai vazusem in concert,decat singur.suna foarte bine.
acu ma duc sa mi scot hainele din geanta
poate mai revin cu un post

e buna berea ursus

e scump shot-u de whisly :)))
esti penal
RapX
sub.solist

Post by RapX »

Blu, stai linistita am prins eu. :) Pozele deja misuna pe net
Shnar
adevarat sa mor de nu

Post by Shnar »

a fost foarte tare, singura dezamagire e ca n-am auzit "405 friday's" live :)
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Blu wrote:n-am inteles.tu ai fost la concert ?
daca nu , atunci de ce numarul posturilor tale pe acest topic depaseste cu mult numarul celor care au fost si au vazut ?
repet,nu inteleg
Pur si simplu ... e un subiect la care vin cu pareri...ca e forum .. nu e Puya sa ma frec de el ... te pup dulce.
Blu
trendi fensi cul

Post by Blu »

la mine n-au ajuns inca :-W
:? :? :?

86bpm daca era problema ta de cine ma frec eu sau nu ,ntelegeam postu tau
daca eram idioata iti raspundeam cu un simplu "sa moara mata"
esti penal
naighba
USER INACTIV

Post by naighba »

Bun, ma vad nevoit sa intervin, desi am promis ca nu mai calc aici. Probabil ca dupa postul asta nu o voi mai face.
Sunt cateva lucruri care mi-au atras atentia. Trend? Hip-Hop-ul e trend? Dumenzeule, nu credeam ca o sa ajung sa aud asta. Din pacate, am prevazut de mult asta! Am stiut ca se va ajunge aici. Si hai sa va dau cateva motive:
1. pe vremea cand ne-am apucat noi de treaba vroiam SA CANTAM! TOTI! Nici unul nu visa sa fie producator, sa iaba label independent (nu existau nici alea oficiale) sa kilu meu mai stie ce. VROIAM SA CANTAM! Acum am senzatia ca nimeni nu prea are chef sa CANTE - o sa-mi iau injuraturi insa asta vad ca se intampla pe scen (prea mult teatru fara rost si prea putina seriozitate). Acum toti vor sa se battle. Hm, cam tarziu zic! Acu' 13-14 ani ar fi fost show-uri frumoase, acum sincer imi par copilarii.
2. In aceste conditii, in acest moment, publicul de HH este format in proportie de peste 50% din MC-ii, Dj-i sau producatori. Practic, oameni din bransa! Fratilor, va dau un sfat, HH-ul nu e nici trend si nici ceva usor de facut. Daca nu va simtiti in plamani, ramaneti la stadiul de PUBLIC. (nu o luati ca pe o rautate)
3. Pana nu demult toti urlau ca vor concerte. Le-ati avut, mai multe ca oricand anu asta. Si? Killa Beez de anu trecut a fost o exceptie: a fost si primu' e adevarat, insa park si marketingul a contat nitel. Chiar si faptul ca scria Wu-Tang mare cat casa pe afis a contat. Dar Jeru? Sugarhill? Raekwon? Summer Jam? Ma simteam ca in fata blocului in copilarie. Ii stiam cam pe toti. Trist frate.
4. Hai sa vorbim de responsabilitati, ca vad ca se discuta aprins si despre asta. Oka, si noi muncim, unii chiar foarte mult si eu poate am responsabilitati mai mari decat 90% dintre cei prezenti la Summer Jam. Oare crede cineva ca e usor sa ai copil mic acasa si sa incerci sa-si maschezi nervii si sa fi profi cand vezi ca aproape ca-ti pierzi timpul degeaba. Si nervii si sanatatea? Puneti-va putin si in pielea noastra. Nu am nimic cu cei prezenti, atmosfera a fost extraordinara, insa incercati sa judecati din ambele unghiuri. Nu e simplu sa ai 2 show-uri diferite in 2 zile si ambele sa iasa bine. Nu e simplu ca in fiecare zi pe la 22.00 sa pleci de langa copil si sa o arzi in cluburi, incercand totusi sa faci ceva. DIN PASIUNE! Eee, exact aici cred ca e diferenta intre generatia noastra - aia din anii 90 - si cea de acum. PASIUNEA SI POFTA DE A CANTA PROFI.
Cam atat am avut de spus.
Cred ca ultima data.
Pace,
Nai'gh'Ba.
P.S.: Injuraturile chiar nu ma intereseaza

Ah, si inca ceva: Incercati sa va imaginati Hip-Hop-ul romanesc fara RACLA, RANS, BUG Mafia, Parazitii, La Familia, CTC, K-gula, Da Hood, Vexx, Burgner si Dj Dox. Ganditi-va apoi oare ce ramane? Poate veti avea mai multa incredere in veterani.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Blu wrote:la mine n-au ajuns inca :-W
:? :? :?

86bpm daca era problema ta de cine ma frec eu sau nu ,ntelegeam postu tau
daca eram idioata iti raspundeam cu un simplu "sa moara mata"

nu s'a frecat ma de puya... ea este o fata serioasa si umbla numai cu baieti seriosi de familie buna cu fatza de tocilari.
Post Reply