URBAN GROOVE
am ramas dezamagit cum a raspuns la faza cu comercialul ... ca tre sa mananci, tre sa te imbraci, tre sa vinzi deci trebuie sa fi comercial......parca asa zicea si Theodore cand a fost invitat: am o nevasta, am o familie.....tre sa mananc
nu e de mirare ca in state hip hop-ul = money , nimic altceva
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
nimic nu e pe gratis frate..trebuie sa iasa si banul.Broco wrote:corect ! nu e nimic rau sa faci bani din muzica si 50 cent face la fel....bani sa iasa numai conteaza restu'... ca doar tre sa manance oamenii
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Bazooka Joe
- trendy guy
tu trebuie sa intelegi un lucru: ei traiesc exclusiv din muzica: albume si concerte ... nu stiu sa faca altceva ... daca nu ar face bani din asta majoritatea probabil ar da in cap la colt de strada sau ar dormi sub un pod precum cappadonna acum 2 aniBroco wrote:am ramas dezamagit cum a raspuns la faza cu comercialul ... ca tre sa mananci, tre sa te imbraci, tre sa vinzi deci trebuie sa fi comercial......parca asa zicea si Theodore cand a fost invitat: am o nevasta, am o familie.....tre sa mananc
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
pai ce fel de mirare poate fi in chestia de a face bani din muzica...problema e alta e ca din ce fel de muzica scoti tu banii si citi...modul in care esti implicat in industria asta si iti prezinta profesionalizmul...multi (aproape toti) se ocupa de asta din placere...dar ar dori (nu stiu cine n-ar dori ???) sa traieasca din creatia lor deoarece asta iar stimula la un nivel mai profesional...deci ca si orice lucru sau munca trebuie remunerata si cel mai bine e de facut cu bani...plm ca doar nu traim in rai-ul comunizmului in care sa nu avem nevoie de bani...parerea mea