BUCURESTI SUMMERJAM07
Moderator: dan
-
- spre 5000 de posturi, e ok
ma rog o observatie....deloc obiectiva la asta ma refeream...ok sunt de acord in legatura cu chestiuni extra-discutate.puncttvrr_1 wrote:mah nu mai inteles..eu nu zic k nu tre sa vina si copii si cine pula mea vrea sa manace hipop k si eu ma duceam la concerte.
Ideea e k acum e un FENOMEN. , e o observatie kt se poate de obiectiva.
- Chewbacca2
- hanzo
Imi pare rau de ce s-a intamplat cu publicul acolo(cred ca mi-am dovedit punctul de vedere) si imi pare bine ca cei care au mers s-au distrat... ideea este ca nu poti reprosa cuiva ca nu a venit... nu poti avea mereu 1000 de oameni la concert...se mai intampla sa fie si gol... nu cred ca acest event ar trebui sa descurajeze hadesul si sa le schimbe planurile... s-au pierdut bani se vor recupera...s-a pierdut poate timp...dar nu prea cred... cred ca cei care au cantat s-au simtit bine, nu cred ca au spus ca e de cacat si nu vor mai veni... daca Hadesul a avut coaie sa organizeze un event atat de important, atunci are coaie sa treaca peste probleme... capu sus si nu va mai plangeti:D... sunteti oameni seriosi ce naiba:) ... bafta
De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca
- cain.marko
- rapperu vostru preferat
- Chewbacca2
- hanzo
Am citit ce s'a scris pe aici, si vad ca pana la urma iar au fost probleme. Ca intotdeauna, eh?
Imi spunea cineva ca nu sunt repari sa vina la concerte de gen in Romania. Paremi'se sau la Wu a fost mult mai multa lume? Nu am bani sa organizez, nu prea fac nimic spunand'o, dar, daca nici Defari/R.A. nu strang lume, atunci cred ca trebuie strans din buci si 'cumparat' un artist mainstream (care totusi se respecta).
Am fost la Busta in 'Stanbul si era lume cacalau. Refuz sa cred ca 'miscarea' e mai mare la tovarasii de peste mare.
Si tot regret putin ca am pierdut 'Lessons' live.
Imi spunea cineva ca nu sunt repari sa vina la concerte de gen in Romania. Paremi'se sau la Wu a fost mult mai multa lume? Nu am bani sa organizez, nu prea fac nimic spunand'o, dar, daca nici Defari/R.A. nu strang lume, atunci cred ca trebuie strans din buci si 'cumparat' un artist mainstream (care totusi se respecta).
Am fost la Busta in 'Stanbul si era lume cacalau. Refuz sa cred ca 'miscarea' e mai mare la tovarasii de peste mare.
Si tot regret putin ca am pierdut 'Lessons' live.

-
- fratele meu tu esti baiat
Aprob, la turci miscarea e slaba... dar la faza cu stransu' din buci repeti un post anterior si vorbesti si aiurea... oamenii fac si ei ce pot... e drept, dpmdv ei sunt singurii vinovati, pt. simplul fapt ca au organizat summerjamul... lumea nu s-a adunat din N motive, care or fi alea... daca stiau acest lucru nu trebuia sa-l mai faca... nu poti sa bagi lumii hip hop cu forta pe gat... nu vor ? sa asculte manele...
eu cred ca evenimentul trebuia organizat undeva in centrul tarii.... si pe viitor asa ar trebui facut chiar daca cei care organizeaza sunt din Bucuresti.... de ex. daca se tinea la Sibiu (ca tot e capitala europeana) puteau sa vina fani si din Alba Iulia, Bistrita,Pitesti,Suceava,Cluj.... dar asa ala din Satu Mare de unde bani sa vina pana in celalalt capat de tara...plus bani de bilet, mancare etc.. sa nu uitam ca majoritatea fanilor nu au surse de venit sau daca au is mici, cel putin eu..... daca esti fan adevarat renunti la unele artificii si ai bani sa iti cumperi un cd original dar ca sa traversezi o tara intreaga nu merge dintr-un salar de cacat
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
daca in bucuresti nu au venit, crezi ca ar fi venit daca s-ar fi tinut in alt oras???Broco wrote:eu cred ca evenimentul trebuia organizat undeva in centrul tarii.... si pe viitor asa ar trebui facut chiar daca cei care organizeaza sunt din Bucuresti.... de ex. daca se tinea la Sibiu (ca tot e capitala europeana) puteau sa vina fani si din Alba Iulia, Bistrita,Pitesti,Suceava,Cluj.... dar asa ala din Satu Mare de unde bani sa vina pana in celalalt capat de tara...plus bani de bilet, mancare etc.. sa nu uitam ca majoritatea fanilor nu au surse de venit sau daca au is mici, cel putin eu..... daca esti fan adevarat renunti la unele artificii si ai bani sa iti cumperi un cd original dar ca sa traversezi o tara intreaga nu merge dintr-un salar de cacat

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- spre 5000 de posturi, e ok
la targu mures au fost muuuulti...cred ca daca s-ar tine mai prin iulie si undeva la munte ar iesi mai bine.dar asta inseamna foarte multi bani,riscuri...Suzy wrote:daca in bucuresti nu au venit, crezi ca ar fi venit daca s-ar fi tinut in alt oras???Broco wrote:eu cred ca evenimentul trebuia organizat undeva in centrul tarii.... si pe viitor asa ar trebui facut chiar daca cei care organizeaza sunt din Bucuresti.... de ex. daca se tinea la Sibiu (ca tot e capitala europeana) puteau sa vina fani si din Alba Iulia, Bistrita,Pitesti,Suceava,Cluj.... dar asa ala din Satu Mare de unde bani sa vina pana in celalalt capat de tara...plus bani de bilet, mancare etc.. sa nu uitam ca majoritatea fanilor nu au surse de venit sau daca au is mici, cel putin eu..... daca esti fan adevarat renunti la unele artificii si ai bani sa iti cumperi un cd original dar ca sa traversezi o tara intreaga nu merge dintr-un salar de cacat