EVENIMENTE hip-hop
Moderator: dan
cei care il aveti pe ra in lista si inca nu i-ati dat ignore probabil ati primit un mass gen:
Ra: ***FOARTE IMPORTANT*** 12 Octombrie in XS - Concert Cedry2k, Carbon , Dj UFE --> Puteti procura invitatii incepand de luni - pt detalii contactati-ma pe mess (botezatu_sonja) sau la tel: 0788 30 88 85 (Ra). NU UITATI AVETI SI O BERE MOCCCA REPET MOCCA !!! Va avea loc si lansarea label-ului Media Zone Underground Division -- veti putea procura cd-uri ede prezentare cu artistii NER cu pret redus la show. ***MZUD***
Ra: ***FOARTE IMPORTANT*** 12 Octombrie in XS - Concert Cedry2k, Carbon , Dj UFE --> Puteti procura invitatii incepand de luni - pt detalii contactati-ma pe mess (botezatu_sonja) sau la tel: 0788 30 88 85 (Ra). NU UITATI AVETI SI O BERE MOCCCA REPET MOCCA !!! Va avea loc si lansarea label-ului Media Zone Underground Division -- veti putea procura cd-uri ede prezentare cu artistii NER cu pret redus la show. ***MZUD***
dap.. si e foarrte aiurea cum combinati atatea stiluri.. iese o varza...
eu personal cand mai apuc sa pun muzica in suburbia ma axez pe hip-hop strict.. asta vreau sa promovez!!!!!!! alte genuri ascult acasa... sau cu alte ocazii

eu personal cand mai apuc sa pun muzica in suburbia ma axez pe hip-hop strict.. asta vreau sa promovez!!!!!!! alte genuri ascult acasa... sau cu alte ocazii
un reminder pt cei mai infocati fani ctc care vor fi dispusi sa dea 60 de lei la un concert mai rock asaxan yan wrote:

s-a schimbat locatia si afisul:xan yan wrote:dap.. si e foarrte aiurea cum combinati atatea stiluri.. iese o varza...
un reminder pt cei mai infocati fani ctc care vor fi dispusi sa dea 60 de lei la un concert mai rock asaxan yan wrote:
NOFX // 11 Septembrie 2007 // Bucuresti
NOFX (PUNK ROCK USA) live la amfiteatrul Eminescu din Bucuresti (la 3 minute de statia de metrou 'Muncii', in incinta parcului National-fost 23 August)
Invitati - E.M.I.L. / OCS / C.T.C. / PISTOL CU CAPSE
KEEP UP THE PUNK ROCK ELITE
Bilete se gasesc in reteaua Diverta din Bucuresti, la magazinul BASE si pe ticketpoint.ro
OPEN DOORS-17 HOURS

http://www.bringthenoise.ro/