BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

adapter
moderator astea

Post by adapter »

Da ma, si eu veneam de la Constanta la sibiu?? Tu ce parere ai. Ce nu intelegi(eti) ca bucuresti e un fel de km 0, acolo se poate ajunge cel mai ok din toate partile tarii. Pai organizeaza tu concert la satu mare si asteapta-te sa vin eu din Constanta...Lasati suferintele astea de provincie-capitala ca nu sunt palpabile. Sa-mi spuna cineva cati insi au fost la Iasi la GWT, ca tot o ardeti cu provincia sus.

Fuck it, ar trebui inchis topicu' asta.
tzele
spre 5000 de posturi, e ok

Post by tzele »

adapter wrote:Da ma, si eu veneam de la Constanta la sibiu?? Tu ce parere ai. Ce nu intelegi(eti) ca bucuresti e un fel de km 0, acolo se poate ajunge cel mai ok din toate partile tarii. Pai organizeaza tu concert la satu mare si asteapta-te sa vin eu din Constanta...Lasati suferintele astea de provincie-capitala ca nu sunt palpabile. Sa-mi spuna cineva cati insi au fost la Iasi la GWT, ca tot o ardeti cu provincia sus.

plm,nu mai cititi ma zoso.ro ca va modifica creierul...e pe trend asta cu anticomplexdeinferioritatedeprovincie?nici la sibiu da nici la bucuresti,nu e chiar km 0
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

s-a mai vorbit asta de zeci de ori, nu are sens. sa nu-si inchipuie cineva ca ne apucam sa organizam concerte la 300km distanta.
sa se gaseasca alti promoteri care sa faca un festival international in mijlocul romaniei si sa analizam apoi efectele. care se baga? inca e calda.

later edit: uitasem sa precizez - un festival HIP HOP, ca pana la urma asta e problema noastra.
Image
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Ba nene,dar voi ganditi ? E greu sa se organizeze un concert pana si-n cacatu asta de oras... cine pula mea credeti ca mai risca ceva cu asemenea ascultatori de hip-hap de 3 lei ? Credeti ca Hadesul se caca bani peste noapte ?
Viața e complexă și are multe aspecte.
tzele
spre 5000 de posturi, e ok

Post by tzele »

era doar o idee nu trebuia sa sariti asa... :roll:
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

merci mallone, apreciez, dar nu avem nevoie de avocat chiar pe fiecare topic :)
in alta ordine de idei, sper sa imi fac timp sa urc si pozele mele cumva.
Image
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Koma wrote:merci mallone, apreciez, dar nu avem nevoie de avocat chiar pe fiecare topic :)
in alta ordine de idei, sper sa imi fac timp sa urc si pozele mele cumva.
nu e vorba de asta,io cand scriu toate chestiile astea,chiar simt in momentul respectiv ce scriu,nu o fac k sa pup in cur sau alte chestii :D ... de multe ori sunt si io indignat de ce se intampla pe plaiurile mioritice...ma rog...nu asta conteaza...

Haideti cu parerile baietziiiiiiiiiiiiiiiiiii................. ! ! !
Viața e complexă și are multe aspecte.
SanzEeK
'bagaboanta'

Post by SanzEeK »

adapter wrote:
tanarshinelinishtit
tanar

da da

Post by tanarshinelinishtit »

sigur, toti credem ca la noi acasa ar fi fost mai multa lume..ar fi fost o pula..:)) pentru line up`u care a fost la summerjam niciunde in romania nu era departe..si e normal ca bucurestiu, capitala fiind sa gazduiasca festivalul, mai ales ca organizatorii sunt bucuresteni...presupun ca necesita foarte mult de umblat organizarea unui asemenea concert deci iti inchipui ca slabea kombat 20 de kile facand naveta:) hai sa fim seriosi, nu veneati la concert nici daca se tsinea la voi in fatsa blocului, gaseati voi un motiv...:)
Albumu tau e prost nu underground deasta nu vinzi tu!
GeckoAP
un domn / doamna

Post by GeckoAP »

eu zic sa o luati mai usor cu mancatul cacatului:)... adaptere...veneai tu de la constanta la sibiu...cum au venit si din suceava in bucuresti... un astfel de festival chiar ar fi mers in Sibiu... bineinteles, cand ceva merge prost la un fest sau ceva, ascultatorii sunt de vina ca nu au venit la concert... eu zic mai bine sa faceti liniste...si hadesu sa n-o lase balta cu eventurile... bafta
De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca
NskY
#

Post by NskY »

daca e sa o luam asa, cu provincia, cu astea, din constanta au fost cei mai multi.

faceti un topic de ala cu chestionar "unde vreti sa fie summer jam 08?" 1. bucuresti 2. cluj 3. sibiu 4. tg mures 5. constanta 6. timisoara 7. satu mare 8. craiova 9. tot constanta 10. etc...
Lecart
dimineata verific forumu

Post by Lecart »

Bucuresti e chiar foarte OK ptr constanteni (ca distanta), singura problema pentru noi, acum, este CFR-ul. In 2009 (sa speram) se finalizeaza lucrarile de reabilitare si vom ajunge din Cta in Bucuresti in aprox 1h 45 minute. Numai de drag sa vii la concerte in cazul asta.

In fine, pana in 2009 mai e.
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Constanta nu e departe, dar la 6-7h pe tren cat faci acuma nu e cel mai apropiat... and still :D
Image
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

si 6 jumate fac si eu din Suceava :)
Broco
dimineata verific forumu

Post by Broco »

adapter wrote:Da ma, si eu veneam de la Constanta la sibiu?? Tu ce parere ai. Ce nu intelegi(eti) ca bucuresti e un fel de km 0, acolo se poate ajunge cel mai ok din toate partile tarii. Pai organizeaza tu concert la satu mare si asteapta-te sa vin eu din Constanta...Lasati suferintele astea de provincie-capitala ca nu sunt palpabile. Sa-mi spuna cineva cati insi au fost la Iasi la GWT, ca tot o ardeti cu provincia sus.

ma!! tie iti e usor sa zici ca Bucurestiul e locatia perfecta, problema e ca evenimentul daca se tinea undeva in centrul tarii (nu neaparat la Sibiu) se injumatatea distanta pentru toti si cum tie nu ti-ar conveni sa vi de la Constanta la Sibiu asa nu-i convine la ala de la Botosani sa vina pana la Bucuresti.

Ps. si faza cu Satu Mare a fost doar un exempul .....eu is din Timisoara asa ca sst! :)
Post Reply