URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

nu mai bagati nici o captura? de ex, emisiunea cu Jeru e pe youtube? Ca am cautat si Nada...
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

BRUGNER_okocha wrote:nu mai bagati nici o captura? de ex, emisiunea cu Jeru e pe youtube? Ca am cautat si Nada...
gata s-a pierdut interesul ... deja au fost destule emisiuni si emisiunea se misca nu mai e acelasi interes ... haosul mare e cat timp nu exista emisiunea...cand chiar se face ceva nu mai e de interes :)
nici macar nu mai are lumea timp sa se uite ... :)
muie copos
Shearer
old school

Post by Shearer »

aseara a fost cu Defari , cand i-ai luat interviul (adica ce artist canta)?
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

mihai.lazar wrote:
BRUGNER_okocha wrote:nu mai bagati nici o captura? de ex, emisiunea cu Jeru e pe youtube? Ca am cautat si Nada...
gata s-a pierdut interesul ... deja au fost destule emisiuni si emisiunea se misca nu mai e acelasi interes ... haosul mare e cat timp nu exista emisiunea...cand chiar se face ceva nu mai e de interes :)
asta e ft adevarat, nu ai cu ce sa tii in priza publicul hip hop RO, insa erau niste baieti care mi-o luau inainte mult cu capturile, de trebuia sa ii rog sa nu mai puna. Sa vedem cine o sa vina la DJ Revolution, sunt chiar curios. Dupa care, as propune promoterilor din RO, o pauza de vreo 4 luni, minim. :lol:
AnToniO
rapperu vostru preferat

Post by AnToniO »

Tare emisiunea de aseara. Am pierdut inceputul ... hai cu captura :D
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

BRUGNER_okocha wrote:
mihai.lazar wrote:
asta e ft adevarat, nu ai cu ce sa tii in priza publicul hip hop RO, insa erau niste baieti care mi-o luau inainte mult cu capturile, de trebuia sa ii rog sa nu mai puna. Sa vedem cine o sa vina la DJ Revolution, sunt chiar curios. Dupa care, as propune promoterilor din RO, o pauza de vreo 4 luni, minim. :lol:
dat fiind clubul in cauza si alura sa fancy e posibil sa vina si lume care n-are treaba doar din cauza asta ... de exemplu suburbia este vazut foarte prost din privinta asta..si clar acolo iti vor veni doar aia care stiu pentru ce vin ... sunt aspecte si aspecte
muie copos
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

mihai.lazar wrote:
BRUGNER_okocha wrote:
mihai.lazar wrote:
dat fiind clubul in cauza si alura sa fancy e posibil sa vina si lume care n-are treaba doar din cauza asta ... de exemplu suburbia este vazut foarte prost din privinta asta..si clar acolo iti vor veni doar aia care stiu pentru ce vin ... sunt aspecte si aspecte
noi am vz showul lui in Cehia, nu se poate adauga un epitet suficient de sugestiv, sunt zeci. E grav rau omu, East Coast, West Coast, Golden ERA, tot razbate prin Torq-ul lui. Asa ca, VENIIIIIITI!
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

am ajuns rau ...
ne rugam de lume sa vina la un show cu dj revolution ..si sa ne chinum sa strangem 300 de insi la defari si rugged man...
sa nu mai zic de 250 de insi la raekwon, 120 de platitori la freestyle, 208 la sugarhiilgang :)

si la killa beez acum 2 ani plangeam organizatorii ca s-au vandut daor 2500 de bilete :) http://forum.hadesrecords.com/viewtopic ... 04&start=0
muie copos
Shearer
old school

Post by Shearer »

Shearer wrote:aseara a fost cu Defari , cand i-ai luat interviul (adica ce artist canta)?
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

mihai.lazar wrote:am ajuns rau ...
ne rugam de lume sa vina la un show cu dj revolution ..si sa ne chinum sa strangem 300 de insi la defari si rugged man...
sa nu mai zic de 250 de insi la raekwon, 120 de platitori la freestyle, 208 la sugarhiilgang :)

si la killa beez acum 2 ani plangeam organizatorii ca s-au vandut daor 2500 de bilete :) http://forum.hadesrecords.com/viewtopic ... 04&start=0
Chiar stateam si ma gandeam la o comparatie poate stupida...ce s-a intamplat in ultima vreme cu toate concertele astea seamana cu ce s-a intamplat dupa '89,cand romanii au imbratisat brusc libertatea,si au confundat-o cu libertinajul...exact asa e si aici...concertul de la killa beez a strans atatia platitori pentru simplul fapt ca a fost primul concert cu artisti hip-hop din afara....si a venit dupa atata amar de vreme in care nimeni nu visa vreun concert ca ala... asa ar trebui sa se intample cu toti artistii din afara.. sa se stopeze afrontul asta de concerte,pentru ca se vede cu ochiul liber ca lumea nu aprecieaza nimic,si nici nu va aprecia dekat poate peste cativa ani...

Vorba aia,nu ? Mai rarutz,ca-i mai dragutz....
Viața e complexă și are multe aspecte.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Shearer wrote:
Shearer wrote:aseara a fost cu Defari , cand i-ai luat interviul (adica ce artist canta)?
cred ca Cedry2k.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

mihai.lazar wrote:am ajuns rau ...

ce tare e topicul asta de la Killa Beez, si cat de afectat eram ca nu o sa vina multa lume, a trecut totusi timpul, nu? Si am mai vz si Raekwon, Afu, Promoe, SH Gang, Theodore, JMT, Defari, RA, Freestyle, C Comanche, si acum Revolution, si... Black Eyed Peas =))))))))))))))))))))
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

mie inca imi pare super rau ca am pierdut un concert cu saian supa crew de prin '99 in parcarea de la vitan mall din niste motive de kkt.
altii nu isi dau seama ca vin niste legende underground d'afara si ei prefera sa nu participe la concert.
dar pana la urma totul tine de constiinciozitate cred :)
Image
arigo
Personal Journalist

Post by arigo »

Koma wrote:mie inca imi pare super rau ca am pierdut un concert cu saian supa crew de prin '99 in parcarea de la vitan mall din niste motive de kkt.
altii nu isi dau seama ca vin niste legende underground d'afara si ei prefera sa nu participe la concert.
dar pana la urma totul tine de constiinciozitate cred :)
a fost benga la saian. si multa lume roz, cu sarsanale.
RapAttack
tanar

Post by RapAttack »

Brugnere,faceti subtitrarea mai MARE,k yo prind U TV f.rau,si nu vad mai nimik.
DAC-ATI AVEA DINTII CARIATI,CATI DINTRE VOI ATI MAI RADE???
Post Reply