URBAN GROOVE
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
- Bazooka Joe
- trendy guy
gata s-a pierdut interesul ... deja au fost destule emisiuni si emisiunea se misca nu mai e acelasi interes ... haosul mare e cat timp nu exista emisiunea...cand chiar se face ceva nu mai e de interesBRUGNER_okocha wrote:nu mai bagati nici o captura? de ex, emisiunea cu Jeru e pe youtube? Ca am cautat si Nada...

nici macar nu mai are lumea timp sa se uite ...

muie copos
- BRUGNER_okocha
asta e ft adevarat, nu ai cu ce sa tii in priza publicul hip hop RO, insa erau niste baieti care mi-o luau inainte mult cu capturile, de trebuia sa ii rog sa nu mai puna. Sa vedem cine o sa vina la DJ Revolution, sunt chiar curios. Dupa care, as propune promoterilor din RO, o pauza de vreo 4 luni, minim.mihai.lazar wrote:gata s-a pierdut interesul ... deja au fost destule emisiuni si emisiunea se misca nu mai e acelasi interes ... haosul mare e cat timp nu exista emisiunea...cand chiar se face ceva nu mai e de interesBRUGNER_okocha wrote:nu mai bagati nici o captura? de ex, emisiunea cu Jeru e pe youtube? Ca am cautat si Nada...

- Bazooka Joe
- trendy guy
dat fiind clubul in cauza si alura sa fancy e posibil sa vina si lume care n-are treaba doar din cauza asta ... de exemplu suburbia este vazut foarte prost din privinta asta..si clar acolo iti vor veni doar aia care stiu pentru ce vin ... sunt aspecte si aspecteBRUGNER_okocha wrote:asta e ft adevarat, nu ai cu ce sa tii in priza publicul hip hop RO, insa erau niste baieti care mi-o luau inainte mult cu capturile, de trebuia sa ii rog sa nu mai puna. Sa vedem cine o sa vina la DJ Revolution, sunt chiar curios. Dupa care, as propune promoterilor din RO, o pauza de vreo 4 luni, minim.mihai.lazar wrote:gata s-a pierdut interesul ... deja au fost destule emisiuni si emisiunea se misca nu mai e acelasi interes ... haosul mare e cat timp nu exista emisiunea...cand chiar se face ceva nu mai e de interesBRUGNER_okocha wrote:nu mai bagati nici o captura? de ex, emisiunea cu Jeru e pe youtube? Ca am cautat si Nada...
muie copos
- BRUGNER_okocha
noi am vz showul lui in Cehia, nu se poate adauga un epitet suficient de sugestiv, sunt zeci. E grav rau omu, East Coast, West Coast, Golden ERA, tot razbate prin Torq-ul lui. Asa ca, VENIIIIIITI!mihai.lazar wrote:dat fiind clubul in cauza si alura sa fancy e posibil sa vina si lume care n-are treaba doar din cauza asta ... de exemplu suburbia este vazut foarte prost din privinta asta..si clar acolo iti vor veni doar aia care stiu pentru ce vin ... sunt aspecte si aspecteBRUGNER_okocha wrote:asta e ft adevarat, nu ai cu ce sa tii in priza publicul hip hop RO, insa erau niste baieti care mi-o luau inainte mult cu capturile, de trebuia sa ii rog sa nu mai puna. Sa vedem cine o sa vina la DJ Revolution, sunt chiar curios. Dupa care, as propune promoterilor din RO, o pauza de vreo 4 luni, minim.mihai.lazar wrote:
gata s-a pierdut interesul ... deja au fost destule emisiuni si emisiunea se misca nu mai e acelasi interes ... haosul mare e cat timp nu exista emisiunea...cand chiar se face ceva nu mai e de interes
- Bazooka Joe
- trendy guy
am ajuns rau ...
ne rugam de lume sa vina la un show cu dj revolution ..si sa ne chinum sa strangem 300 de insi la defari si rugged man...
sa nu mai zic de 250 de insi la raekwon, 120 de platitori la freestyle, 208 la sugarhiilgang
si la killa beez acum 2 ani plangeam organizatorii ca s-au vandut daor 2500 de bilete
http://forum.hadesrecords.com/viewtopic ... 04&start=0
ne rugam de lume sa vina la un show cu dj revolution ..si sa ne chinum sa strangem 300 de insi la defari si rugged man...
sa nu mai zic de 250 de insi la raekwon, 120 de platitori la freestyle, 208 la sugarhiilgang

si la killa beez acum 2 ani plangeam organizatorii ca s-au vandut daor 2500 de bilete

muie copos
-
- Niciodata un nimeni
Chiar stateam si ma gandeam la o comparatie poate stupida...ce s-a intamplat in ultima vreme cu toate concertele astea seamana cu ce s-a intamplat dupa '89,cand romanii au imbratisat brusc libertatea,si au confundat-o cu libertinajul...exact asa e si aici...concertul de la killa beez a strans atatia platitori pentru simplul fapt ca a fost primul concert cu artisti hip-hop din afara....si a venit dupa atata amar de vreme in care nimeni nu visa vreun concert ca ala... asa ar trebui sa se intample cu toti artistii din afara.. sa se stopeze afrontul asta de concerte,pentru ca se vede cu ochiul liber ca lumea nu aprecieaza nimic,si nici nu va aprecia dekat poate peste cativa ani...mihai.lazar wrote:am ajuns rau ...
si la killa beez acum 2 ani plangeam organizatorii ca s-au vandut daor 2500 de biletehttp://forum.hadesrecords.com/viewtopic ... 04&start=0
Vorba aia,nu ? Mai rarutz,ca-i mai dragutz....
Viața e complexă și are multe aspecte.
- BRUGNER_okocha
- BRUGNER_okocha
ce tare e topicul asta de la Killa Beez, si cat de afectat eram ca nu o sa vina multa lume, a trecut totusi timpul, nu? Si am mai vz si Raekwon, Afu, Promoe, SH Gang, Theodore, JMT, Defari, RA, Freestyle, C Comanche, si acum Revolution, si... Black Eyed Peas =))))))))))))))))))))mihai.lazar wrote:am ajuns rau ...
si la killa beez acum 2 ani plangeam organizatorii ca s-au vandut daor 2500 de biletehttp://forum.hadesrecords.com/viewtopic ... 04&start=0
a fost benga la saian. si multa lume roz, cu sarsanale.Koma wrote:mie inca imi pare super rau ca am pierdut un concert cu saian supa crew de prin '99 in parcarea de la vitan mall din niste motive de kkt.
altii nu isi dau seama ca vin niste legende underground d'afara si ei prefera sa nu participe la concert.
dar pana la urma totul tine de constiinciozitate cred