Leasa Dragos - Servicii de consultanta (LP)
Skittles, majoritatea celor care posteaza pe forumuri nu este atenta la chestiile astea... tu cred ca esti fecioara... ca zodie ma refer... de esti asa de critica... asta vis-a-vis de corecturi si etc...
In ceea ce priveste repetarea intrebarii: "Megahitul" il voi posta dupa ce incep scoala... adica dupa 1 octombrie
Iar albumul o sa iasa dupa ce rezolv niste detalii care tin de coduri caen si alte chestii neinteresante.
Mai multe amanunte pe parcurs
Bafta la toata lumea!
In ceea ce priveste repetarea intrebarii: "Megahitul" il voi posta dupa ce incep scoala... adica dupa 1 octombrie

Iar albumul o sa iasa dupa ce rezolv niste detalii care tin de coduri caen si alte chestii neinteresante.
Mai multe amanunte pe parcurs

http://www.myspace.com/ldir - la aceasta adresa puteti asculta megahitul.
Am ascultat si eu megahitul , si-mi spun si eu parerea sper sa nu se supere nimeni :
- Idea mel e cunoscuta mai multi au pus-o in practica , dar nu multora le-a iesit cum au vrut , eh mel asta mie mi-a furat cateva zambete
, e draguta.
- Refrenul nu stiu de ce se potrivea mai bine la o manea
( poate asta s-a vrut )
- Negativul e chiar misto , copilaresc dar cred ca asta a fost ideea
- Featurile sunt ockey si nu prea , nu-mi place cum canta o fata ( mai ales o romanca ) rap , mai bine fetelor le sta pe refren.
Am ascultat 2 piese Leasa Dragos si mi-au placut ( mai mult prima de la Radio ).Succes in continuare
- Idea mel e cunoscuta mai multi au pus-o in practica , dar nu multora le-a iesit cum au vrut , eh mel asta mie mi-a furat cateva zambete

- Refrenul nu stiu de ce se potrivea mai bine la o manea

- Negativul e chiar misto , copilaresc dar cred ca asta a fost ideea
- Featurile sunt ockey si nu prea , nu-mi place cum canta o fata ( mai ales o romanca ) rap , mai bine fetelor le sta pe refren.
Am ascultat 2 piese Leasa Dragos si mi-au placut ( mai mult prima de la Radio ).Succes in continuare

-
- dimineata verific forumu
Piesa e ok, e funny asa. Leasa stie ce face. Refrenu ma cam enerveaza
, si cel mai mult imi place cum da CreeruMic. K-rina e buna si ea.
A zis cineva de rima in "it". E foarte ok, cand nu e fortata, si aici nu pare fortata.
Bafta cu LP-ul, dar asta am mai zis.

A zis cineva de rima in "it". E foarte ok, cand nu e fortata, si aici nu pare fortata.
Bafta cu LP-ul, dar asta am mai zis.

Lecart wrote:Unde tragi in Cta ?k-rina wrote:motiv pt care am mai inregistrat bucata o data cand am ajuns in Constantza
cateva specificatii:
mel contine un sample din idiocracy, daca stiti filmul... bine... e o melodie de pe soundtrack probabil, dar ce plm frate am samplat din film toata lumea sampleaza
bassul si chitara de pe final sunt opera lui benzen
si nu in ultimul rand, piesa a fost inregistrata in fort studio si masterizata de benzen.
si nu in ultimul-ultimul rand.... pe lp, in afara de creerumic si k-rina voi mai avea featuri cu marz de la 10 tone si inca cineva super tare.
bafta la toata lumea si mai astept pareri SINCERE. nu conteaza ca sunt pozitive sau negative, pe mine ma intereseaza parerile sincere.
mel contine un sample din idiocracy, daca stiti filmul... bine... e o melodie de pe soundtrack probabil, dar ce plm frate am samplat din film toata lumea sampleaza

bassul si chitara de pe final sunt opera lui benzen
si nu in ultimul rand, piesa a fost inregistrata in fort studio si masterizata de benzen.
si nu in ultimul-ultimul rand.... pe lp, in afara de creerumic si k-rina voi mai avea featuri cu marz de la 10 tone si inca cineva super tare.
bafta la toata lumea si mai astept pareri SINCERE. nu conteaza ca sunt pozitive sau negative, pe mine ma intereseaza parerile sincere.