Leasa Dragos - Servicii de consultanta (LP)
http://k-rina.cta.ro/boze/Leasa%20Drago ... -rina).mp3
la download, ca pe myspace am uitat sa bifez casuta si se-aude si destul de prost
Copiati tot linkul si dati paste in browser.
la download, ca pe myspace am uitat sa bifez casuta si se-aude si destul de prost
Copiati tot linkul si dati paste in browser.
Ba, deci e caterinca rau piesa. k-rina e singura care are vocea mai aiurea
La dictie, fata baga bine 
@k-rina, bausei niste Unirea inainte?
PeSe : RapidShare mirror - pentru cei ce trag greu de pe zshare

@k-rina, bausei niste Unirea inainte?

PeSe : RapidShare mirror - pentru cei ce trag greu de pe zshare

Eu cred ca esti un dobitoc... asa am impresia.. scuza`ma daca doar am impresia si tu chiar esti ..Mariansky wrote:nu imi place piesa, leasa cam subtire, creerumic baga binisor, nu imi place vocea karinei dar cum spunea cineva are o dictie buna. daca era la promovare votam merge
creeru e binisor ?? ce trebuia sa faca sa fie foarte bine in ochii tai ??
V`ati futut la cap .. n`ati inteles nimic ..
Piesa e tare .. sample din idiocracy + texte gandite + caterinca .. intelegi daca vrei .. daca nu ... esti prost .. ca zic eu .. ca sunt smeker ..
Deja m`am saturat de impresiile unora.. mari analizatori ai pulii mele ... v`as da numai in gura ... ca sa analizati dinti lipsa..
Hai numai indrazneste vreunu sa`mi raspunzi .. hai te rog.

-
- fratele meu tu esti baiat
Caterincă piesa.
Leasa, în unele pasaje îmi aminteşti de un anumit personaj din vremuri "Deja-Vu"....
[ Remarca n-are conotaţie negativă. Mă rog, cel puţin nu la adresa ta...
] În schimb nu prea înţeleg ce zice fata acolo [ Ce dicţie, bre ?!? Dicţie înseamnă să pronunţi cu aceeaşi intensitate versul cap-coadă şi implică şi respiraţie, dozare, frazare, alte alea] şi nu-mi place timbrul ei, dar asta deja nu mai ţine de tehnică şi greu se poate schimba. Din punctele astea de vedere, e o diferenţă clară între ea şi cei 2.

-
- fratele meu tu esti baiat