best albums of 2007 so far....
Moderators: .etalosed, greuceanu
2007 - un an bun pentru hip hop... peste 2006 si daca se tine bine pana la final peste 2005 
totusi.. din pacate mai sunt 3 luni din acest an... destul de mult timp sa mai iasa si alte productii... deci... inca nu pot da un verdict...

totusi.. din pacate mai sunt 3 luni din acest an... destul de mult timp sa mai iasa si alte productii... deci... inca nu pot da un verdict...
Last edited by makedoN on Mon Sep 17, 2007 5:22 pm, edited 1 time in total.

- Chewbacca2
- hanzo
KRS-One & Marley Marl mi s'a parut slab. Poate chiar mediocru. La fel si Redman.
M'a surprins Chamillionaire cu 'Ultimate Victory', Kanye rupe cu 'Graduation', si Timbaland se respecta cu 'Shock Value'.
In rest:
MF Doom - MM Food
Devin The Dude - Waitin' To Inhale
Marco Polo - Point Authority
Nu am ascultat prea mult rep anul asta. Mai mentionez niste albume din alte tari
IAM - Saison 5
Albumul lui Bushido, nu mai stiu denumirea.
Dizzee Rascal - Maths & English
M'a surprins Chamillionaire cu 'Ultimate Victory', Kanye rupe cu 'Graduation', si Timbaland se respecta cu 'Shock Value'.
In rest:
MF Doom - MM Food
Devin The Dude - Waitin' To Inhale
Marco Polo - Point Authority
Nu am ascultat prea mult rep anul asta. Mai mentionez niste albume din alte tari

IAM - Saison 5
Albumul lui Bushido, nu mai stiu denumirea.
Dizzee Rascal - Maths & English
Din lista lu sun|rah am ascultat si mi'au placut astea...
Oh No - Dr. No's Oxperiment / Madlib - Beat Konducta Vol. 3, 4 India / Dj Jazzy Jeff - Return Of The Magnifcent / Kanye West - Graduation / Marco Polo - Port Authority / Blu & Exile - Below The Heavens / Tommy Tee - No Studio, No Time / J Dilla - Ruff Draft / Polyrhythym Addicts - Break Glass / Cilvaringz - I / X Clan - Return From Mecca / Guru - Jazzmatazz 4 / Pseudo Slang - Thank God It's Not Another Mixtape / Chamillionaire - Ultimate Victory / Atmosphere - Sad Clown Bad Summer #9 / Common - Finding Forever / Boot Camp Clik - Casualties Of War / Keith Murray - Rap-Murr-Phobia / Public Enemy - HYSSTASP / Krs One & Marley Marl - HipHop Lives / Sean Price - Jesus Price Superstar / Mr.J.Medeiros - Of Gods And Girls / Boom Bap Project - The Shakedown / Tragedy - Death of Tragedy
+ NYOIL - Hood Treason
...si nici nu s'a terminat anul
Oh No - Dr. No's Oxperiment / Madlib - Beat Konducta Vol. 3, 4 India / Dj Jazzy Jeff - Return Of The Magnifcent / Kanye West - Graduation / Marco Polo - Port Authority / Blu & Exile - Below The Heavens / Tommy Tee - No Studio, No Time / J Dilla - Ruff Draft / Polyrhythym Addicts - Break Glass / Cilvaringz - I / X Clan - Return From Mecca / Guru - Jazzmatazz 4 / Pseudo Slang - Thank God It's Not Another Mixtape / Chamillionaire - Ultimate Victory / Atmosphere - Sad Clown Bad Summer #9 / Common - Finding Forever / Boot Camp Clik - Casualties Of War / Keith Murray - Rap-Murr-Phobia / Public Enemy - HYSSTASP / Krs One & Marley Marl - HipHop Lives / Sean Price - Jesus Price Superstar / Mr.J.Medeiros - Of Gods And Girls / Boom Bap Project - The Shakedown / Tragedy - Death of Tragedy
+ NYOIL - Hood Treason
...si nici nu s'a terminat anul

tin minte cand ai postat juba dance la "alte genuri..", mi-a placut foarte mult. busdriver, intuition nu s-au prins de mine, dar albumele sunt intr-adevar misto construite.doru649 wrote:in 9 luni, doar 10 titluri. dar sunt multumit de ele.
vocale:
Juba Dance - Orange (Audio8)
Busdriver - RoadKillOvercoat (Epitaph)
One Self - Organically Grown (Mother Grain)
Intuition - Stories About Nothing (Unraveled)
instrumentale:
Lukid - Onandon (Werk Disks)
Oh No - Dr. No's Oxperiment (Stones Throw)
Joe Beats - Diverse Recourse (Bully)
Eliot Lipp - City Synthesis (Metatronix)
mixtape:
Gaslamp Killer - Gaslamp Killers (-)
Para + Baila (feat DJ Yoda) - Feats per Minute (Hot Shot)
Percee P si Skyrider Band pe lista de asteptare..
one self-ul si joe beats sunt pe lista. apropo, cum e one self-ul, nici nu stiam ca au scos ceva anul asta..
la lista ta as mai adauga "supersoul - plastic rap", iesit tot la metatronix, care e si el interesant si merita atentie.
p.s.: ai cumva "from LA with love", de la gaslamp killer?
you just never know when you're living in a golden age.
- doru649
- dimineata verific forumu
* nu, nu am GLK, dar auzisem ca l'au recrutat STH?
* 'Plastic Rap' e prea american - scuza mea ptr atunci cand nu ma prinde ceva in nici un fel.
* One Self au scos doar un mini-lp, si intr'adevar e de anul trecut, daca ma gandesc mai bine, dar merita cautat. good times!
cat despre Juba Dance, sunt prea zei ca sa nu'i mentionez aici.
si chiar fac un hiphop care voiam de mult sa il aud. atunci cand fac hiphop, that is..

* 'Plastic Rap' e prea american - scuza mea ptr atunci cand nu ma prinde ceva in nici un fel.
* One Self au scos doar un mini-lp, si intr'adevar e de anul trecut, daca ma gandesc mai bine, dar merita cautat. good times!
cat despre Juba Dance, sunt prea zei ca sa nu'i mentionez aici.
si chiar fac un hiphop care voiam de mult sa il aud. atunci cand fac hiphop, that is..

foarte bun mc-ul. si albumul e foarte misto, dar nu e tocmai pe gustul meu. mi-ar placea sa-i vad pe baietasii aia din clipul ala pus de tine la news (apropo, kano are tic cu "nigga". poate singurul lucru care ma enerveaza) cum danseaza pe asta. atunci "planeta ar arata altfel"
you just never know when you're living in a golden age.