50 Cent - Curtis

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

.etalosed
agent orange

..

Post by .etalosed »

86BPM wrote: ... in concluzie un album de cacat EXCEPTAND 2 piese : Ayo Technology si I Get Money care-s bune.
:twisted:
makedoN
un domn / doamna

Post by makedoN »

dupa ce ca Jim Jones, Juelz Santana si Remy martin (membrii dipset respectiv terror squad) o ard cu 50 dubios... J Hood ( D Block ) semneaza un contract cu G Unit. :shock: :arrow: :arrow:

Fat Joe sucks over-rated who cares about him?..dar... chiar daca pe 50 e greu sa-l desfintezi Killa Cam poate scoate ceva tare... doar nu a stat aproape 5 luni degeaba in intuneric.. iar piesa lui cu Papoose si Slim Thug de pe noul album e destul de tare. CAcatul devine urat dar cui ii pasa? :roll: :lol:
Image
Changed
fratele meu tu esti baiat

Post by Changed »

makedoN wrote:dupa ce ca Jim Jones, Juelz Santana si Remy martin (membrii dipset respectiv terror squad) o ard cu 50 dubios... J Hood ( D Block ) semneaza un contract cu G Unit. :shock: :arrow: :arrow:

Fat Joe sucks over-rated who cares about him?..dar... chiar daca pe 50 e greu sa-l desfintezi Killa Cam poate scoate ceva tare... doar nu a stat aproape 5 luni degeaba in intuneric.. iar piesa lui cu Papoose si Slim Thug de pe noul album e destul de tare. CAcatul devine urat dar cui ii pasa? :roll: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=O5lJuleKGfI ( 50 Cent ,Jim Jones & Juelz Santana )

http://www.youtube.com/watch?v=9Gz3wxAbGOY ( 50 Cent & Remy Ma )

,dar Jae Hood "signed" cu G-Unit, vreo sursa ceva?
Image
makedoN
un domn / doamna

Post by makedoN »

50 cent a spus intr-un interviu recent la Hot97... ca J Hood va scoate album sub marca G Unit ... in genul celor de la M.O.P., Mobb Deep etc. un fel de joint-venture. :D interviul o sa-l urc maine daca n-ai rabdare cauta pe net c-al gasesti cu siguranta e singurul interviu cu 50 cent la hot97 dupa 11.09.2007. :)
Image
nZa
oblomovian

Post by nZa »

Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurtis Bonus DVD

+++
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

http://ciobi-dfb.blogspot.com G-Unit New Mixtape - Sabrina's Baby Boy
Fidel
rapperu vostru preferat

Post by Fidel »

raman la parerea ca fat joe e un clasic al genului deci sa nu-l punem langa 50 nu are rost...ultimul album 50 cent...slabut .
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Fat Joe .. clasic al carui gen ma baiatule ?

LE : Ce e clasic de la Fet Giou asta ... -> Diamond D ... Cand 50 Cent a ieshit pe piata Fat Joe canta cu Thalia . Mi se parea aiurea comparatia dintre astia doi ... atata tot.
Last edited by Werther on Fri Oct 05, 2007 9:33 pm, edited 1 time in total.
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

86BPM wrote:Fat Joe .. clasic al carui gen ma baiatule ?

esti varza bai baiatule.pune mana si asculta un "Represent" din '93 sau "Jealous One's Envy" din '95 si dupaia manca cacat.fuck the new millenium!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Lecart
dimineata verific forumu

Post by Lecart »

krayzee funksta wrote:fuck the new millenium!
:lol: tu mi-aduci aminte de "The Release" de pe Disposable Arts al lui MA,

cand vorbeste el cu gardianu' ala cu accent british, la modu' asta:

- Jesus, watch the clothes ?!
- Man, fuck you ... you dont know nothin` about this. 95-96, this was THE SHIT! you crazy ?!

si vine gardianu:

-well, my boy, guess nobody told you its 2001 :lol:

anyway, ontopic ... Fat Joe a fost tare, nu zice nimeni nu - plus cat il respect eu ptr DITC and shit.. dar, ca sa fii clasic.. tre` sa ramai clasic.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Sa-mi trag palme ... nici eu nu gaseam explicatie mai buna ma ! :bow: Despre asta vorbeam.
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

ce-ati fi vrut sa faca ca sa ramana classic?sunt o gramada care se prostesc acuma si au scos chestii foarte tari in trecut , wtf that means?

ca tot suntem la topicu' cu Fifty , pana si p'asta il ascult...foarte grav ce'a scos prin '97-'98.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Lecart
dimineata verific forumu

Post by Lecart »

Nu stiu ce ar fi trebuit sa faca.. numai ca.. daca il vad acum intr-un clip sau whatever.. mi-e greu sa-i asociez imaginea cu a unui clasic.

In fine, nu-s eu in masura sa-i judec pe-astia clasici sau neclasici

De la Fifty imi place mult "Fuck You".
makedoN
un domn / doamna

Post by makedoN »

krayzee funksta wrote:
86BPM wrote:Fat Joe .. clasic al carui gen ma baiatule ?

esti varza bai baiatule.pune mana si asculta un "Represent" din '93 sau "Jealous One's Envy" din '95 si dupaia manca cacat.fuck the new millenium!

Fat Joe e la fel de clasic precum biscuitii RoStar :roll: :arrow:
Image
Changed
fratele meu tu esti baiat

Post by Changed »

Daca nu era Big Pun,Fat Joe era un nobody,nu ca acum ar fii cineva...un lucru ma intriga la el...daca este portorican nu inseamna ca are voie sa foloseasca "N" word....in sfarsit,nu asta ar fii problema.Apropo de 50 Cent - am inteles ca a vandut deja vreo 2 mil si ceva de albume worldwide... ma uitam pe un Album sales chart....si Kanye avea 1.150.000 unitati vandute si 50 Cent vreo 921.000...asta numai in U.S.
Last edited by Changed on Mon Oct 08, 2007 4:52 pm, edited 1 time in total.
Image
Post Reply