Superstar Quamallah - Godfood (2007)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

sunrah
.

Post by sunrah »

doru649 wrote:
Sun|Rah wrote:da, vorba aia, daca quam ar fi semnat la stones throw, ar fi dilla 2 pentru intreaga america.

asa e doar un alt producator.. bun. pacat ca omul e prea bun pentru unele urechi.
sper ca l-a convins cineva pana acum sa ramana pe productie si sa scoata repuiala de pe viitorul album.
uiti ca exista un dilla-2 deja, si un donuts-2 - chiar daca mult diferit (sau poate tocmai de'aia) - chiar la stones throw.

mersi inca o data, dar ma cam adoarme, vorba cuiva. iar partea 'verbala' nu ajuta... deloc. sample-uri feminine pitchuite? gangstas who say they are ... but they ain't? wtf sun.
pai stai putin. acum ma pui sa compar squam cu oxperiement? daca la asta te referi, e prea departe.
mi-ar fi imposibil, cel putin din punct de vedere tehnic.. mi s-a parut chiar mai tare decat materialul lui madlib.
oxperimentul o sa-l compar in cateva luni cu donuts, la cate playuri i-am dat, in niciun caz cu squam :lol:

diferenta e ca albumul asta e mai soulfull decat orice alt album ce l-am ascultat anul asta. exact ceea ce a insemnat donuts pentru multi dintre noi anul trecut.

chiar ma surprinde faptul ca nu ti-a placut.. dar ma bucur totusi ca l-ai ascultat.

daca te referi ma madlib in india, plec capul jos.
you just never know when you're living in a golden age.
doru649
dimineata verific forumu

Post by doru649 »

nu stiu, eu prin 'donuts' inteleg conceptul de snippet-album, raw & uncut. rawnessul nefiind ceva propriu lui quam. coverul, cel mult, inspira ceva de genul, dar rezultatu'i totusi mult prea curat ('polished' daca vrei) si mult prea cuminte ca sa ma atraga/atinga. oxperiment e cu totul altceva (da, normal ca de oxperiment ziceam) si totodata mai one-of-a-kind, asa. (nici 'beat journey' al lui jarel sau 'extinguished: outtakes' al lui prefuse73 n'ar fi departe de concept).
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

la cererea lu' riccarda am editat postu! :oops:

saluri doru mondialu
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Changed
fratele meu tu esti baiat

Post by Changed »

From: superstarquamallah [videos (3) | favorites (10) | friends (10)]
Sent: October 14, 2007
Subject: thanx
peace [my name here]. i tried to add a comment but my computer is flipping out. hope this message makes it! i'm glad you like the album and thanx for spreading the word - i need that. i'll be in romania one day because someone approached me about doing a tour over there. how's the weather right now? stay cool

one love,

quamallah
Image
Post Reply