are cineva? n-o gasesc pe slskSonia wrote: "Good things might come to those who wait"
Shinehead - Watch your back
Melodii greu de gasit
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- Niciodata un nimeni
Vreau si eu compilatia asta :
http://www.hiphopkulture.ro/discografie ... .php?id=43
Cine o are,va rog frumos privat...haideti,ca si eu v-am ajutat

Viața e complexă și are multe aspecte.
- Bazooka Joe
- trendy guy
mosese asta e pe la tine sau manda?Mallone wrote:Vreau si eu compilatia asta :

alte vremuri bre
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
in schimb ai copertile mele ....Koma wrote:"sapca, blugi si hanorac, asa imi place sa ma-mbrac si chiar daca nu va sunt pe plac, asta sunt eu, nu am ce sa fac"
si NND "vreau sa stii, vreau sa stii, ca te iubesc...si nu te parasesc...DAAA si nu te parasesc"
caseta o mai am eu. si nu, nu e a ta

muie copos
-
- Niciodata un nimeni
Daca puteti ripui compilatia,ar fi super ok. Am avut-o candva de la cineva,dar mi s-a stricat hardul si am pierdut toate datele... Imi aduc aminte prin 1996,cand aparuse,ca era pe o taraba de prin Piata Crangasi,si io cum n-aveam treaba cu repul prin '96,am fost tentat s-o cumpar ca-mi placea cum sunau numele de pe caseta
si n-a vrut bunica-miu sa mi-o cumpere ca spunea ca mie nu-mi trebuiesc casete,ca mai bine pun mana pe-o carte =))))
Chiar ca ce vremuri....
)))

Chiar ca ce vremuri....

- Bazooka Joe
- trendy guy
In 1997 a aparutMallone wrote:Daca puteti ripui compilatia,ar fi super ok. Am avut-o candva de la cineva,dar mi s-a stricat hardul si am pierdut toate datele... Imi aduc aminte prin 1996,cand aparuse,ca era pe o taraba de prin Piata Crangasi,si io cum n-aveam treaba cu repul prin '96,am fost tentat s-o cumpar ca-mi placea cum sunau numele de pe casetasi n-a vrut bunica-miu sa mi-o cumpere ca spunea ca mie nu-mi trebuiesc casete,ca mai bine pun mana pe-o carte =))))
Chiar ca ce vremuri....)))
muie copos
-
- Niciodata un nimeni
Compilatie Oficialamihai.lazar wrote:In 1997 a aparutMallone wrote:Daca puteti ripui compilatia,ar fi super ok. Am avut-o candva de la cineva,dar mi s-a stricat hardul si am pierdut toate datele... Imi aduc aminte prin 1996,cand aparuse,ca era pe o taraba de prin Piata Crangasi,si io cum n-aveam treaba cu repul prin '96,am fost tentat s-o cumpar ca-mi placea cum sunau numele de pe casetasi n-a vrut bunica-miu sa mi-o cumpere ca spunea ca mie nu-mi trebuiesc casete,ca mai bine pun mana pe-o carte =))))
Chiar ca ce vremuri....)))
August 1996
aparuta doar pe caseta
- Bazooka Joe
- trendy guy