(...da, 2007)
[este o recomandare, dati o cautare daca sunteti interesati]
Moderators: .etalosed, greuceanu
raspuns: au fost furate si vandute. s-au luat o gramada de bani, toate piesele sunt nelansate/neiesite niciunde pana acum - masterpieces - inafara de soloul lui smooth b care e cam aiurea. nu degeaba lipsesc production credits si numele lui crag s-a schimbat dintr-o data in graig. lol aveam si eu de gand sa dau un mesaj celor de la manhattan rec via myspace, chiar daca nu ajuta cu nimic. dar a facut-o altcineva inaintea mea si m-a scarbit raspunsul. in orice caz, e un must-have. daca faci comanda sau stii pe cineva care poate face, anunta-ma si pe mine. pacat ca asta nu e singurul caz asemanantor, sunt n mult mai nasoale - la modul ca piesele clasice de inainte de '90 stau la producatori pe tape-uri si se pune praful.. vezi k-def, finesse, etckrayzee funksta wrote:cred ca de vreo 2 saptamani vreau sa deschid un topic cu cacatu asta dar mi-a fost lene.oricum , compilatia mi se pare foarte tare dar povestea ei mi se pare foarte penibila.cica asta a fost descoperita de curand undeva prin new jersey(?) , bla bla bla si toate piesele au fost inregistrate in '88.c'mon , e cea mai tampita poveste posibila si daca ascultati o sa va da-ti seama cata minciuna e in asta.Black Sheep in '88 ?De ce apare numa Dres?De ce vocea lu Masta Ace e asemanatoare (de fapt la fel) cu cea de acuma?de ce a e doar "japan release only" ?si intrebarile pot continua.faza tare e ca au fost intrebati anumiti artisti de pe compilatie daca e adevarat si unii au zis ca da , unii au zis ca e prima oara cand aud despre Top Shelf , unii au recunoscut ca nu.daca vroiau sa faca ceva "frumos" trebuiau macar sa spuna aceeasi poveste.in fine , e de ascultat.
pentru ca au scapat vreo 5 piese pe net, si oameni precum jaz au fost destul de informati incat sa puna albumul cap la cap.krayzee funksta wrote:K-Def a facut o treaba buna cu World Renown ca ia dat drumu dupa 12 ani de zile.