Top Shelf 8/8/88 (2007)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Post Reply
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Top Shelf 8/8/88 (2007)

Post by iLL:WiLL »

Image
Image

(...da, 2007)

[este o recomandare, dati o cautare daca sunteti interesati]
Image
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

cred ca de vreo 2 saptamani vreau sa deschid un topic cu cacatu asta dar mi-a fost lene.oricum , compilatia mi se pare foarte tare dar povestea ei mi se pare foarte penibila.cica asta a fost descoperita de curand undeva prin new jersey(?) , bla bla bla si toate piesele au fost inregistrate in '88.c'mon , e cea mai tampita poveste posibila si daca ascultati o sa va da-ti seama cata minciuna e in asta.Black Sheep in '88 ?De ce apare numa Dres?De ce vocea lu Masta Ace e asemanatoare (de fapt la fel) cu cea de acuma?de ce a e doar "japan release only" ?si intrebarile pot continua.faza tare e ca au fost intrebati anumiti artisti de pe compilatie daca e adevarat si unii au zis ca da , unii au zis ca e prima oara cand aud despre Top Shelf , unii au recunoscut ca nu.daca vroiau sa faca ceva "frumos" trebuiau macar sa spuna aceeasi poveste.in fine , e de ascultat.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
sunrah
.

Post by sunrah »

krayzee funksta wrote:cred ca de vreo 2 saptamani vreau sa deschid un topic cu cacatu asta dar mi-a fost lene.oricum , compilatia mi se pare foarte tare dar povestea ei mi se pare foarte penibila.cica asta a fost descoperita de curand undeva prin new jersey(?) , bla bla bla si toate piesele au fost inregistrate in '88.c'mon , e cea mai tampita poveste posibila si daca ascultati o sa va da-ti seama cata minciuna e in asta.Black Sheep in '88 ?De ce apare numa Dres?De ce vocea lu Masta Ace e asemanatoare (de fapt la fel) cu cea de acuma?de ce a e doar "japan release only" ?si intrebarile pot continua.faza tare e ca au fost intrebati anumiti artisti de pe compilatie daca e adevarat si unii au zis ca da , unii au zis ca e prima oara cand aud despre Top Shelf , unii au recunoscut ca nu.daca vroiau sa faca ceva "frumos" trebuiau macar sa spuna aceeasi poveste.in fine , e de ascultat.
raspuns: au fost furate si vandute. s-au luat o gramada de bani, toate piesele sunt nelansate/neiesite niciunde pana acum - masterpieces - inafara de soloul lui smooth b care e cam aiurea. nu degeaba lipsesc production credits si numele lui crag s-a schimbat dintr-o data in graig. lol aveam si eu de gand sa dau un mesaj celor de la manhattan rec via myspace, chiar daca nu ajuta cu nimic. dar a facut-o altcineva inaintea mea si m-a scarbit raspunsul. in orice caz, e un must-have. daca faci comanda sau stii pe cineva care poate face, anunta-ma si pe mine. pacat ca asta nu e singurul caz asemanantor, sunt n mult mai nasoale - la modul ca piesele clasice de inainte de '90 stau la producatori pe tape-uri si se pune praful.. vezi k-def, finesse, etc
you just never know when you're living in a golden age.
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

K-Def a facut o treaba buna cu World Renown ca ia dat drumu dupa 12 ani de zile.in fine , cine vrea sa asculte Top Shelf 8/8/88 o poate face AICI

1. Fab 5 Freddy - Intro
2. Black Sheep - I'm The One
3. Big Daddy Kane - Like That, Y'all
4. Biz Markie - My Name Is...
5. MC Lyte - Listen Up
6. Grand Puba - Let's Go
7. Smooth B Of Nice & Smooth - I Want My Money Back
8. Graig G - Catch A Lyrical Beatdown
9. Chubb Rock - Chubb Rocks The Party
10. Special Ed - This Mic
11. Doug E Fesh - It Ain't Nothin
12. Jungle Brothers - Back In The Jungle
13. Just Ice - I Run The Streets
14. Melle Mel & Grandmaster Caz - The Battle Is On
15. Master Ace - Revolution's 'Bout To Start
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
sunrah
.

Post by sunrah »

krayzee funksta wrote:K-Def a facut o treaba buna cu World Renown ca ia dat drumu dupa 12 ani de zile.
pentru ca au scapat vreo 5 piese pe net, si oameni precum jaz au fost destul de informati incat sa puna albumul cap la cap.
de asta sunt acum la dld pe pagina lui de myspace. el le-ar fi scos la pastele cailor. oricum, sanse sa se faca un remaster.. nu exista. :cry:
you just never know when you're living in a golden age.
DJ Strike
rapperu vostru preferat

Post by DJ Strike »

:arrow: review / recenzie: V.A. - Top Shelf 8/8/88

Image
Image
Post Reply