well, good point. o singura intrebare am: a fost cineva vreodata safisfacut in totalitate de un top pana s-a apucat sa faca unul?meleu wrote:deci ca lil wayne e pe 3..sa zicem ca inteleg...ca nu sunt cei 3 mentionati de mine...sa zicem ca e ok...ca sunt in top unii care pur si simplu nu au ce cauta...mortii lor..inteleg si asta...dar busta rhymes...dal in mortii lui..daca nici asta nu incape intrun top 100....atunci degeaba discutam
Top 100 MC's (Current)
Moderators: .etalosed, greuceanu
you just never know when you're living in a golden age.
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
Pe mine m-a multumit ala de anu trecut (cred) cu top 5 mcs of all time... cand a iesit jay pe primu loc...Sun|Rah wrote:well, good point. o singura intrebare am: a fost cineva vreodata safisfacut in totalitate de un top pana s-a apucat sa faca unul?meleu wrote:deci ca lil wayne e pe 3..sa zicem ca inteleg...ca nu sunt cei 3 mentionati de mine...sa zicem ca e ok...ca sunt in top unii care pur si simplu nu au ce cauta...mortii lor..inteleg si asta...dar busta rhymes...dal in mortii lui..daca nici asta nu incape intrun top 100....atunci degeaba discutam
- Bazooka Joe
- trendy guy
ca deobicei
in loc sa apara toti cu intrebari "unde-i masta ace?" si el sa fie in lista, sau "unde-i lil' bow wow?" sa se faca misto si sa ne luam la trante pe aici, hai bagati fiecare top 10 dupa acelasi criteriu - actualitate, influenta, importanta, calitate. si poate alcatuim topul nostru.
si daca tot acordati timp, sa existe si explicatii langa numele mc-ului care sa sustina alegerea.

nu e vorba doar de asta. pentru ca daca te pui sa-l faci serios si chiar asculti orice fel de rep, se complica situatia.bLuEsHiFt wrote:totul e subiectiv frateee
in loc sa apara toti cu intrebari "unde-i masta ace?" si el sa fie in lista, sau "unde-i lil' bow wow?" sa se faca misto si sa ne luam la trante pe aici, hai bagati fiecare top 10 dupa acelasi criteriu - actualitate, influenta, importanta, calitate. si poate alcatuim topul nostru.

si daca tot acordati timp, sa existe si explicatii langa numele mc-ului care sa sustina alegerea.
you just never know when you're living in a golden age.
- iustinescu
dar voi sunteti obsedati de topuri? De ce nu-i ascultati pur si simplu?... fara sa-i clasificati sau mai stiu eu ce. Pentru mine muzica e doar de relaxare si se imparte in 2 categorii: buna si proasta. Mi se par penali cei pentru care muzica a devenit un stil de viata si din lipsa de altceva, alcatuiesc clasamente dupa proprile criterii, iar apoi le baga pe gat celorlalti 

- Chill Will
- the funky man
D M X wrote:Mi se par penali cei pentru care muzica a devenit un stil de viata
da-te sa-mi sugi pula!
SCUZE MOD'S.NU M-AM PUTUT ABTINE!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- iustinescu